Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

The Fades, nebo-li Vyhaslí nemohou být viděni, cítěni ani dotknuti ostatními lidmi. Pomstychtivý Vyhaslý Polus hledá způsob jak se opět stát člověkem a zničit tak lidskou rasu. Paul je dospívající chlapec, který trpí apokalyptickými sny a aby toho nebylo málo, začíná vidět duchy Vyhaslých. Je tedy na Paulovi, aby zastavil Poluse a všechny Vyhaslé před zničením lidstva. (Jane18CZ)

(více)

Videa (5)

Ukázka z filmu 3

Recenze (51)

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Seriál, který na mě působil rozpolceným dojmem. Na straně jedné jde o atmosféru a na té druhé se autoři snažili protlačit humor a vztahy mezi adolescenty. Nápad není až tak originální, jedná se o vykradenou Hlídku od Lukjaněnka a kdyby zde nebyly některé poněkud otravné postavy, bylo by to také o moc lepší. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Nie, nie, nesuhlasim s tu pritomnym nadsenim. Prve dva diely boli ako tak v pohode, ale nasledne otvorena zapletka a predovsetkym prichod mdleho, totalne necharizmatickeho zloducha, to vsetko domrvilo. Nizky rozpocet nemusel byt pri vacsej miere tvorivej invencie problemom, no takto bil silno do oci, rovnako ako pritomnost mimoriadne nesympatickych postav, ktore v poslednych dvoch dieloch este aj scenaristi pritlacili do nezavideniahodnych pozicii. No nic...nie su kazdy den Vianoce ;) ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Atmosférická urban fantasy líznutá tvorbou Neila Gaimana. Má to parádní vizuál, sympatické herecké obsazení, ale zábavné to moc není. Na můj vkus je to příliš zdlouhavé, vševysvětlující a nakonec to vyšumí někam do zapomnění. Po technické stránce nemám výtek, dějově slabší průměr. BBC si zase jednou provětralo peněženku, pokračování nejspíš nehrozí. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Rozjezd zajímavej, dojezd mdlej. Trochu mi to připomínali britskou variaci na americký Supernatural, akorát bez výplňových epizod a se zaměřením na hlavní příběh. Škoda, že tak zajímavý nápad nakonec skončí jako další z řady béčkových fantasy, kde logické principy prostě moc nejsou. Některé postavy jsou fajn (Leo Fitz z Agents of SHIELD a Natalie Dormer), některé naopak maximálně na pěst (trapný záporák, přítelkyně), ale aspoň se to nebere úplně vážně a má to takový pubertální styl humoru. Postavy nejdou pro "fuck" daleko, ale zas tak přisprostlé a ironické jako Misfits to není. ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Hodně dobré, a zase jinak, VB si opět získala můj obdiv. Chápu, že pro tento styl potřebuje divák jistý smysl pro humor a není pro každého, ale já se v něm poslední dobou vidím čím dál více, proto se s ním v budoucnu budeme vídat častěji...A pro ty ještě nerozhodnuté lidi, hlavně trpěliovost, s dalšími díly přichází gradace ;) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama