Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie dorazí na opuštěnou benzínovou stanici po brutálním masakru. Jediné důkazy, které zůstaly na místě činu, jsou elektronické zařízení, videokamery a dva mobilní telefony. Detektiv, který si vzal případ na starost, musí analyzovat kousky záznamů a dát tak dohromady totožnost vraha. (Gyorgy)

Videa (2)

Trailer

Recenze (69)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zajímavá variace na klasický found footage koncept (detektivové sledují nalezené nahrávky a snaží se z nich vypátrat pachatele trestného činu), zajímavé a poměrně originální vyústění. Škoda že v jinak dosti špatném filmu, jehož detektivní část je značně nepřesvědčivá a found footage část nadprůměrně nepřehledná. Jo a jinak tento film objevil dosud nepoznaný level lacinnosti hororových lekaček. Dvakrát jsem sebou trhnul, když za značně hlasitého zvukového doprovodu začal šumět obraz. ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal slušně a cítil jsem mírnou naději, že to tak bude pokračovat. Ale tak, co bych zas mohl čekat na této úrovni. Vypadalo to na klasickou vyvražďovačku skupinky amerických teenagerů, samozřejmě vše z vlastního pohledu kamery. Tam za louží už prakticky tak běžná věc, jak tady cikán a další cikán. Ne, nechci být rasista, ani v USA nejsou. Je celkem vtipné, jak skoro v každém takovém filmu musím být ve skupince nařachaný mladší bílý chalan, se sexy přítelkyní, asiat a černoch, prostě myslí na všechno. Tedy téměř, jelikož tady asi důkladně nepřemýšleli nad příběhem, protože takové trhliny a nesmyly v ději jsem už dlouho neviděl. Sice tvůrci docílili momentu překvapení v závěru, ale mě už to bylo celkem jedno, kdo to nakonec udělal. Když jsem došel k rozzluzlení, jen jsem si klepal na čelo. 15%. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Chápu, že jsou točeny horory, na které nejsou peníze a vyjde z toho laciné céčko.. Nechápu, že očividně peníze na horor jsou, ale vyleze z jejich tvorby takováhle zoufalost.. Hodně prkenní vyšetřovatelé naleznou na místě masakru několik video záznamů, které společně s divákem analyzují.. 2/3 filmu tedy probíhá na poškozených záznamech, které jsou navíc ze 4 různých nahrávacích zařízení, takže časová posloupnost brzo splývá.. Největší lekačky jsou, když místo vyústění napínavé situace skočí na obrazovce poškozená páska nebo se začne trhat obraz.. Závěrečná pointa je celkem dobře vymyšlená, ovšem tvůrci ten film natolik zprznili, že vyzní pěkně blbě.. Achjo, já chci nějakej pěknej horor :-( ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Na benzínové pumpě několik desítek kilometrů od Las Vegas dojde k šílenému masakru, po němž kromě kompletně zničené benzínky zůstává na místě i několik mrtvých těl. Detektivům se podaří zachránit několik nahrávek z videokamer a mobilních telefonů, které jen částečně podlehly ohnivé zkáze a snaží se jejich analýzou rozplést komplikovaný případ... Různých found footage filmů se v posledních letech objevilo jak hub po dešti, některé lepší, některé horší. Některé originálnější, některé pak méně. Evidence pak patří z mého pohledu jednak k těm originálnějším, a jednak i k těm lepším (v rámci žánru). Sice by se na filmu našlo několik (desítek) věcí ke kritice, ale na druhou stranu odhalování pomocí nahrávek mne docela bavilo. Plusem je určitě i herecké obsazení, byť v kvalitě "nahrávek" je nutné některé osoby rozpoznávat více podle hlasů, než vizuálně a to s sebou i jedno obří minus - v nejvypjatějších scénách jsou nahrávky "jakože" poškozeny, čili napjatý divák z toho má prdlačku (pokud opominu jednu či dvě lekačky, které plynuly z "poškození" nahrávky v tiché a tmavé scéně. Jednu hvězdičku přihazuji za závěrečné rozuzlení - ač jsem v průběhu filmu vymyslel několik možných ukončení, toto mne fakt nenapadlo... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Žádnej zázrak to opravdu nebyl. Pár nezajímavých postav je postupně likvidováno vrahounem se svářečkou, který se ale moc nepředvede, jelikož mordy nejsou extra vidět. Jediné co člověka trochu baví tak to jak byl film udělán. Osobně se mi nápad filmu ve filmu, kdy vyšetřovatelé sledují nahrávky s masakrem a snaží se odhalit kdo je vrah, líbil podstatně víc, než kdyby film jel klasickou linii bezduché vyvražďovačky bez detektivní vsuvky. Ani fajn nápad ale nezachrání to, že film je absolutně bez napětí a charaktery mi byly naprosto ukradené. Konečné finální odhalení neurazilo i když jsem nepochopil, proč to vrahoun nakonec všechno prásknul sám když se tam celou dobu snaží svést na špatnou stopu :-D ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno