Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie dorazí na opuštěnou benzínovou stanici po brutálním masakru. Jediné důkazy, které zůstaly na místě činu, jsou elektronické zařízení, videokamery a dva mobilní telefony. Detektiv, který si vzal případ na starost, musí analyzovat kousky záznamů a dát tak dohromady totožnost vraha. (Gyorgy)

Videa (2)

Trailer

Recenze (69)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Slabší trojhvězdí. Evidence je v podstatě taková malá FF vybíjená, která se od svého jmenovce a jeho xx dalších příbuzných liší ve formě samotného vyprávění. Skupinka detektivů se tu snaží rozluštit, kdo stojí za masakrem na zaprášené benzínce kdesi v poušti, a využívají k tomu jak kamery, tak telefony většiny zúčastněných, co si opět ve chvílích hrozícího nebezpečí všechno nahráli. Vyprávění není lineární, při jednotlivých záznamech tak počítejte s nějakým tím přetáčením, pauzami a zoomem. Jinak fajn vizuál, hudba je obšlehnutá od Trona a Sunshine, a ten zabiják se svářečkou taky nebyl špatný nápad. Snad jenom těch výpadků obrazů a jiného nepříjemného rušení bylo až moc. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Byl jsem spokojený s Osunsanmiho Čtvrtým druhem a jsem v rámci možností spokojený i s Evidencí. Ve skutečnosti jsou to hodně slabé čtyři hvězdy, ale nenechám to tady strhat, když už i hovadina jako The Tunnel má 60%. K filmu - jedná se FFko uchopené tak, že jacísi "sběratelé kostí" analyzují nahrávky z něčeho, co by se dalo nazvat "Nevadský masakr švajcem". Sice se ani náhodou nejedná o žádný gore festival, nahrávky jsou místy "poničené", takže o kameře se ani mluvit nedá, ale na druhou stranu se po krátkém začátku pořád něco děje, což se od klasického FF shitu překvapivě v dobrém liší. Je to 60% a jedna hvězda z trucu... ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, založit celý film na tom, že se policajti snaží z nahrávek objasnit identitu vraha. Vlastně se ani z místnosti nehnou. Bohužel tím to zajímavé končí, samotné found footage nahrávky působí hrozně otravně, neustále se zasekávají a neděje se na nich nic jiného, než že někdo někam běží, křičí a pak zemře. Takže jako skoro každé found footage. Atmosféru to nemá, napínavé to není, postavám se tam fandit nedá a navíc je to celé dost nudné, takže jediné, co je zde dobré, je ten nápad a pak ten konec. I tak je to velmi málo. Slabé 2*. ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal slušně a cítil jsem mírnou naději, že to tak bude pokračovat. Ale tak, co bych zas mohl čekat na této úrovni. Vypadalo to na klasickou vyvražďovačku skupinky amerických teenagerů, samozřejmě vše z vlastního pohledu kamery. Tam za louží už prakticky tak běžná věc, jak tady cikán a další cikán. Ne, nechci být rasista, ani v USA nejsou. Je celkem vtipné, jak skoro v každém takovém filmu musím být ve skupince nařachaný mladší bílý chalan, se sexy přítelkyní, asiat a černoch, prostě myslí na všechno. Tedy téměř, jelikož tady asi důkladně nepřemýšleli nad příběhem, protože takové trhliny a nesmyly v ději jsem už dlouho neviděl. Sice tvůrci docílili momentu překvapení v závěru, ale mě už to bylo celkem jedno, kdo to nakonec udělal. Když jsem došel k rozzluzlení, jen jsem si klepal na čelo. 15%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle způsob FF zdá se mi poměrně přijatelný. Snad proto, že třesoucí se kamera neměla 100% času k parkinsonovým efektům a také tu byli opravdoví herci. Navíc závěrečné vyústění mě docela překvapilo, byť celé pointa plavala trošku na vodě. Nicméně z mého pohledů jeden z nejlepších FF filmů vůbec. 60% ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama