Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maria se po nedobrovolném pobytu ve vězení pro mladistvé vrací do drsného prostředí Bronxu. Tady chce prostřednictvím svého tanečního talentu a obrovské ctižádosti konečně změnit svůj život. Celé své srdce i duši obětuje tanci a spolu se svou taneční skupinou se začíná připravovat na televizní taneční soutěž “Tancuj, nebo zemři”. Podobně jako Honey před ní, i Maria objevuje vzrušení z tance, když si uvědomuje, kdo opravdu je a kam patří. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Dobře se mi kouká na lidi, kteří umí tancovat a jako by nic dokážou předvézt nějaký pořádný kousek. Příběh jsem ani nehledala. Samozřejmě tu nějaká základní kostra je a kolem ní je nabaleno spousta tancování. Vlastně tu jde právě jen o to tancování. Tohle je přesně ten tip filmu, na jehož začátku už člověk ví, jak to celé dopadne. Tenhle prostý a jednoduchý fakt mi nevadil. Jen jsem netrpělivě čekala na poslední fázi filmu. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Musím jít výš než u jedničky ze dvou důvodů. Zaprvé Kat Graham je neskutečně sexy a hezčí než Alba, a za druhé Seychelle Gabriel je neskutečně sexy a hezčí než Alba. Příběhově dvojka Honey určitě zajímavější než jednička. Ovšem nečekejte Honey jako postavu. V úvodu vidíme, že partička trénuje v jejím tanečním studiu, a to je tak asi celý. Samozřejmě od toho nemůžeme čekat nějaký skvosty. V porovnání s Lets dance tu jsou slabší taneční sekvence, holky jsou ale hezčí a příběh trochu chytlavější, ale všechno jede v klišoidních vodách, ve kterých jsme byli už tisíckrát. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tak to teda nic moc. Já vim, že tomu nerozumim, ale co to bylo? Většinou u podobnejch filmů závidim, že něco uměj, ale tady? Tady neni co závidět, hlavní hrdinka si akorát hraje na drsnou a nic z toho. Že to bylo od začátku jasný, co se bude dít a jak to dopadne, to už mě u takovýho filmu nevytáčí. Tohle jsem si nepouštěl kvůli originalitě. Aspoň, že v těch posledních pár minutách přeci jen předvedli něco zajímavějšího, ale ani tak to nebyl žádnej zázrak. Z toho předposledního vystoupení by měl Tron radost. Podprůměr, a co je horší i ve svém žánru. ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zase tak špatné... všechny tyhle filmy jsou založené na stejném podkladu a záleží na zvolených hercích a kvalitě tanci, protože děj je všudy stejný, jen s malýma odchylkama.. Tady to byl opravdu u všeho průměr.. a nevím proč se to jmenuje Honey 2 , když jediné co to má společné s jedničkou a Jessicou Albou je to že tam je použito její studio..aspoň na chvíli se tam mohla ukázat.. a co se týče kvality tance..tak to nebylo špatné, ale pro mě je pořád to nej LETS DANCE 3..Takže tady hodnotím průměrně-3* ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Ani bych to nenazývala pokračováním, s jedničkou film prakticky nemá nic společného. Zatímco v ní se objevoval jakýs takýs příběh, dvojka sjela k jednoduchému a naprosto typickému scénáři dnešních tanečních filmů. Vadí to ale? Nadupaný soundtrack (Far East Movement, M.I.A., The Ting Tings, Estelle, Kardinal Offishal, Usher, Will.I.Am...) by rozpohyboval i hluchého, a taneční kreace berou dech. Do půlky jsem chtěla dát 4 hvězdy, ale pak jsem si kvůli věčnému natahování (1. kolo, 2. kolo, x-té kolo, remíza, battle) vážně začala připadat jako v TV show, akce upadala a já se chvílemi vyloženě nudila. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (1)

  • Filmová postava Maria Bennetová (Kat Graham) má shodou okolností stejné příjmení jako další Katiina seriálová role v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), kde hraje Bonnie Bennetovou. (Reesam)

Reklama

Reklama