Reklama

Reklama

Bývalý zločinec Jacob Sternwood je donucen opustit svůj islandský úkryt a vrátit se do Londýna, kde se jeho syn zapletl do zpackaného loupežného přepadení. Detektiv Max Lewinsky ihned ucítí šanci, jak muže, kterého dlouhá léta neúspěšně pronásledoval, konečně dopadnout. Když se ale ocitnou tváří v tvář, začnou odhalovat mohutné spiknutí, které může stát oba protivníky život. (Bontonfilm)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (245)

Derek 

všechny recenze uživatele

Reziser Eran Creevy sa evidentne inspiroval Michael Mannom (vizualne) a HK akcnou skolou (scenaristicky kde policajt a zloduch musia spojit svoje sily aby dali dole hlavneho zaporaka), ale ani v jednom z pripadov sa svojim vzorom nepriblizuje. I napriek skromnemu rozpoctu neonovy Londyn vyzera pekne a dokazal zlanarit slusnych hercov z ktorych hlavne Mark Strong dokazuje ze mu idu dramaticke ako i akcne ulohy. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

povedený akčňák,který sice operuje s lehce recyklovanou zápletkou,nicméně je zabalen do tak líbivého hávu,že ta hodina a půl uteče jako nic.McAvoy výborný,Strong správně nejednoznačný.Jednoznačné plus za zpracování,protože noční Londýn tu vypadá opravdu fantasticky a výborný soundtrack,který k téhle drsné podiváné skvěle pasuje.Jen by mě docela zajímalo kterej umělec tady překládal název...80% ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to výborná žánrovka. Welcome to the punch ťaží zo starej školy starých poctivých krimináliek o chytrých zabijakoch a neústupných policajtoch. Film je však zabalený v modernom filmovom šate. Takže akcie stíha akciu, dejové zvraty sú primerané a výborné a vojna medzi policajtmi a padúchmi je veľmi inteligentná a diabolská. Pekné, ako v núdzi poznáš priateľa vo svojom nepriateľovi. Stopáž snímky je tiež presne akurát. Britská staronová pochúťka, ktorá ma ohromne bavila. Odporúčam pre tých, ktorí chcú vidieť po dlhej dobe výborný krimi thriller. Výborne zahrané to je. Je v tom výborná kamera. A perfektný hudobný sprievod. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

A další jednohubka, která po nás pomrkává lišácky, ve stylu neonů a industriálního stylu Michaela Manna, ale při hlubším zadívání se na kvalitu materiálu zjistíme, že mu nesahá ani po kotníky. A je to škoda, protože McAvoy tyhle charizmatické mlaďase umí a Strong je mistr pohledů a zamyšlených gest - podobně jako třeba Banderas v Assasins. Bohužel i akce je vcelku dost zmatečná a tak akční fandové úplně spokojení nebudou. Je to takový ten tvrdší chlapský film, ne úplně špatný, ale jednou a dost. Londýn má lepší felling než velkoměsta v USA, ale pořád je to podobně obyč jako nové Stathamovky. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Nerad to říkám, ale je to slabota. Děj, logika, postavy, všechno je podřízeno vizuálu, který sice není špatný, ale chybí mu život. Rozhodně tahle stránka nestačí suplovat to, že příběh je vpodstatě dost primitvní a složitě jen vypadá, že postavy jsou jednorozměrné figury a že ta osudová dramatičnost, o kterou se to snaží, moc nefunguje. Film ztrácí i tím, že vpodstatě chybí protipól k ústřednímu policejně-zločineckému duu a že závěrečná akce se namísto pořádné mano a mano scény zvrhne v pobíjení bezejmenného zničehož nic se zjevivšího kanonenfutteru. Zkrátka když chci něco na úrovni, nestačí, že ve filmu zazní hláška "kapitán Hanna". Škoda, docela jsem se těšil. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Jacob Sternwood (Mark Strong) nosí hodinky značky Omega Speedmaster Triple. (dyfur)
  • Keď si Max (James McAvoy) doťahá vodu z kolena, poslednýkrát si potiahne z cigarety, ktorá je očividne dofajčená. Keď ju ale hodí do hrnca s vodou, je vyfajčená iba asi do polovice. (sWONDER)
  • Některé interierové a exteriérové scény byly natáčeny v London College of Communication v Londýně. Scény z tiskových prohlášení byly natáčeny v londýnském City of Westminster College's Paddington Green Campus. (chelseaman22)

Reklama

Reklama