Reklama

Reklama

Reálná výzbroj a taktika US Navy SEALs ve filmu inspirovaném skutečnými událostmi. Když CIA odhalí teroristické spiknutí proti USA, jsou nasazeni do akce ti nejlepší z nejlepších – Navy SEALs, speciální jednotka zvláštních sil Námořnictva Spojených států amerických. Ale pokaždé, když zneškodní jednu hrozbu, objeví se další. Zasahuji po celém světě, od Čečenska a Filipín až po Ukrajinu nebo Somálsko. Členové SEALs sledují teroristy až na mexicko-americké hranice, kde má dojít k finálnímu střetu... (Bohemia MP)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (327)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čo sa akcii týka, tak rozhodne akčňák, ktorý sa len tak nevidí. Konečne akcia, ktorá je podaná fakt realistický a zároveň, ktorá je natočená s herným štýlom COD. Po akčnej stránke rozhodne zážitok, hráčom akčných hier a fanúšikom akčných filmov rozhodne odporúčam. Za malo peňazí si tvorcovia vedeli zohnať slušný arzenál (vojenská výbava, člny, ponorka, helikoptéry) a na plátne to aj dokázali kamerou pekne zachytiť. Bal som sa že kamera a strih budú kaziť dojem s akcii, ale môžem vás ubezpečiť, že v tomto smere je to zvládnuté tiež dobre. Vlastne celý film čo sa týka akcii je veľmi dobrý a je ich tu fakt dosť. Ale niekedy aj hlavný ťahák filmu (akcie) nedokáže film vytiahnuť na vyššiu úroveň, pretože dej je tu v podstate nulový a čo sa týka postav, tak s celého filmu si pamätám asi štyri postavy. V tomto filme mi ani tak nevadí ten patriotizmus ako skôr to, že ten scenár je fakt slabučký. 80% - 4* ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem filmu Act of Valor dal čtyři hvězdy, ale pak jsem si uvědomil, že já vlastně po dvou dnech už nevím, jaký smysl mělo mít v takovém filmu příběh. Akční scény byly dobré, natočené jinak, než na co je člověk zvyklý a ocení to především hráči počítačových her, protože často kamera byla z pohledu vojáka a nutno dodat, že film se kupodivu příliš neklepal. Úmyslně určitě ne. A to jsem musel ocenit. Nicméně přes originální a zajímavou akci a fakt, že takové akce se v americké armádě skutečně udály, vlastně film nic jiného nabídnout nemůže. Dobře natočená práce pořád není dobrá práce a toto je zdárný příklad. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tomu říkám nářez hodně mně to překvapilo a čekal jsem méně, výborná práce s vojáky i s kamerou a záběry pohledu brutálně, užasne cely tenhle příběh neměl chybu. Skutečný příběh skuteční vojáci tohle stalo zato natočit jestli se do budoucna plánuje něco podobného budu jenom rád. Tleskám a kláním se takovým lidem jsou to borci. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Tak by člověk čekal, že tenhle film bude trošku zajímavější a přímější. Kor když jde o "Seals" a né o nějaké připitomělé bigoše. Ale to né, tadz se řeší spousta otázek, obrazů, stavů, že jeden by z toho mohl usnout. A to je dost škoda. Né nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása. Škoda takhle to bude za mě pouhých 60% ()

Ice.dog 

všechny recenze uživatele

Vizuálně výborná pokoukaná, akční scény byli výborně natočené a působily i velmi reálně, celý film i díky možná nesmyslně vloženém příběhu působí jako promofilm U.S.Army, o tom že v Seals slouží tvrdí chlápci sem nepochyboval již před filmem, po jeho shlédnutí, kde si tyto jednotky akorát tak přihřáli polívčičku, mám pořád stejný názor. Velmi zajmavý byl pohled kamery z akčních scén, na který jsem byl spíše zvyklý z hraní pc her typu far cry a podobně. Nicméně tento film nepřináší nic převratného, ale také nic nezkazil, možná by mu více slušela více forma dokumentu bez příběhu...Three Stars ***. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (14)

  • Natáčalo sa celkom v piatich krajinách – v USA, Kambodži, Mexiku, Portoriku a na Ukrajine. (m.a.t.o.)
  • Pri natáčaní akčných scén bol použitý videoherný štýl, teda pohľad očami herca. (Ownerko)
  • Režijný debut bývalých kaskadérov Mikea McCoya a Scotta Waugha na poli celovečerných filmov. (m.a.t.o.)

Související novinky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Speed a Colossus míří z monitorů na plátna

Speed a Colossus míří z monitorů na plátna

26.05.2012

Konkrétně Need for Speed a Shadows of the Colossus, dvě mimořádně úspěšné počítačové hry. Přestože jde o různé žánry a jejich adaptace vznikají u různých studií, oba filmy mají něco společného.… (více)

Reklama

Reklama