Reklama

Reklama

Režiséři filmu Malá Miss Sunshine uvádí “nádhernou a okouzlující” (Marshall Fine, The Huffington Post) romantickou komedii s Paulem Danem a Zoe Kazan v hlavních rolích. Mladý, kdysi úspěšný spisovatel Calvin (Dano) nyní zápasí s tvůrčím blokem, ale i se svým milostným životem. Teprve když vytvoří půvabnou románovou postavu jménem Ruby (Kazan), získává novou inspiraci. Ruby probouzí k životu nejen jeho psaní – ale také sebe samotnou – a to doslova! Tváří v tvář opravdovému vztahu se svou původně virtuální přítelkyní stojí Calvin před zásadním rozhodnutím. Dopíše tuhle romanci sám, nebo to ponechá osudu? Ve vedlejších rolích filmu se představují Annette Bening, Antonio Banderas a Elliott Gould. Ruby Sparks je “příjemná romantická komedie, která vás dojme a má ambice stát se filmovou klasikou” (Katie Walsh, Indiewire). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer

Recenze (347)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Kompaktnější, než In Your Eyes, Zoe Kazan živelnější, pestřejší, ale nějak se mi předchozím filmu líbila maličko víc (měla kompaktnější postavu). Nicméně respekt, že vymyslela takovýto příběh, který dost atypicky ukazuje mužskou snahu vytvořit ženu podle svých představ bez toho, aniž by na sobě samých pohnuli prstem. ■ Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=W4RJYlSgDKM ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Výstižne vymyslený film na tému ako to vo vzťahoch vlastne chodí... kto a koľko potrebuje "ťahať za nitky", aby prevzal úplnú kontrolu "nad láskou". Ide o pohodovú záležitosť, kde sa príjemne prepojil kus romantiky, zábavy a inteligencie. Film s vlastnou tvárou bez obohraných šablón, nejde klasickou cestou romantických scénok, ale dlaždí si vlastnú cestu akou chce podať pointu. A to sa cení. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku byl tenhle film zajímavý. Místy až dost. Postupem času se z něj ale vytrácelo to nadšení. A to jak z ústředních hlavních rolí, tak z nápadu jako takového. To, že je příběh tak trošku fantasy, a že je tenhle romantický příběh, tak trošku pseudo, jsem ze začátku vůbec nevnímal. Postupem času jsem to ale začal vnímat úplně jinak. Závěr by nakonec vůbec ani být nemusel. Každopádně za ten nápad a za to, že jsem poznal Zoe Kazan ty tři hvězdičky musím dát. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Pygmalionský příběh má v sobě etický háček: nakolik je stvořitel zodpovědný za tvora, kterého přivedl k životu, a jak bude zvládat, když se jeho vlastní výtvor osamostatní? Tady to hlavní hrdina těžce nezvládl. Chtěl si vyrobit loutku a při jejích pozdějších pokusech o vlastní život jí začal házet pod nohy jeden klacek za druhým v podobě příkazů, jak se má chovat. Takový zamindrákovaný chudáček si nezaslouží sympatie. Ještě k tomu komediální stránka filmu nefunguje, anebo se o ni film ani nepokouší, takže zbývá nuda a trochu rozpliznutá limonáda o dvou protivných lidech. /17. 8. 17./ ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.3/10] | me: Taká fresh rom-com-ová záležitosť, ktorá zaujme svojím konceptom a netradičnosťou ako aj vhodnou voľbou ústredných postáv. Je to film, ktorý síce uniká realite, ale napriek stále stojí nohami pevne na zemi. Využíva to jednoduché "mystično" vo svoj prospech a poukazuje na vzťahové výkyvy živšie a hlavne nie klasicky. Je to film o láske a vzťahoch smutne a veselo, reálne a nereálne... [3 a pol *] One may read this and think it's magic, but falling in love is an act of magic, so is writing. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Kniha, kterou ve filmu pes roztrhá, je román „Kdo chytá v žitě“ od amerického autora J. D. Salingera. Jak autor, tak kniha jsou ve filmu několikrát zmíněni. (džanik)
  • Psík Scotty je plemeno psa Border teriéra. Toto plemeno sa vyznačuje svojimi priateľskými a spoločenskými vlastnosťami, no vo filme je spomenuté, že Scotty má strach z ľudí. (Spranger)

Reklama

Reklama