Reklama

Reklama

Když malý Burt Wonderstone dostal k narozeninám kouzelnickou soupravu, změnil se mu svět. Kouzelnické triky a magie se staly jeho celoživotní vášní a díky nim také poznal nejlepšího kamaráda Antona, který se stal jeho parťákem. Po letech spolupráce ale jejich popularita klesá a přátelství pokulhává. Před lidmi se stále tváří jako ti nejlepší přátelé, ale zákulisí se stalo místem jejich nekonečných hádek. Po zpackaném triku se jejich cesty rozcházejí. Burtova sólová dráha končí fiaskem, obecenstvo totiž nestojí o trapného stárnoucího kouzelníka, ale dává přednost novému pouličnímu mágovi, který na sebe strhává stále větší pozornost. Pokud chce Burt znovu uspět, musí opět spojit své síly s Antonem a předvést divákům to nejlepší kouzelnické představení. (TV Nova)

(více)

Videa (38)

Trailer 1

Recenze (391)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám děsně rád tyhle komedie, co tady mají sotva 60 procent, ale už od pohledu vypadají bláznivě a zábavně. Já nevím proč, ale zdejší uživatelé je tady hodnotí děsně průměrně a někdy až podprůměrně. A já to prostě nechápu. Za těch 100 minut jsem se nasmál tak jak u kdejaké jindy daleko lépe hodnocené americké komedie ne. Je to šílený, to je zřejmý, ale přesně o tom to je. Jim Carrey, co paroduje Chrise Angela prostě nemá chybu. Stejně tak i scéna s Davidem Copperfieldem. Do toho velkolepej závěr, co mě fakt sejmuj. A když tak nad tím přemýšlím, tak tohle je asi nejlepší hlavní role Steve Carella, co jsem zatím viděl, a kde se projevil jako totální komik. No konečně. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Dobří herci.... na to m je podle mě postaven celý film, protože zbytek je o ničem. Prostě vzali skvělé herce jako Steve, druhého Steva, Olivii a Jima a ti táhnou celý film, aby se z něj nestal odpad. Za ně jsou ty 2* + teda za ten konec /Spoiler/ jak nám bylo ukázáno, jak se provádí trik se zmizením publika aneb prostě je všecky vezmeme, olístkujeme a naházíme do dodávky... doslova naházíme, omlátíme hlavy o schody a pak je přelíčíme, aby nebyly vidět rozsáhlé modřiny a podlitiny /konec Spoileru/. Vtipných okamžiků, na to, že je to komedie, tu bylo poskromnu, vlastně ani jednou jsem se od srdce nezasmála. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Už samotný trailer vypadal potrhle, ale jelikož nebyl v autobuse Student Agency žádný jiný na přemýšlení nijak náročný film, tak jsem se rozhodl, že Kouzelníky zhlédnu. No, a byla to fakt šílenost. Nejvíc mě asi na tom všem štvaly naprosto úchylné a nesympatické postavy, a film na mě celkově nepůsobil vůbec jako komedie. Jediným větším kladem, který by snad stál za zmínku, bylo obsazení Alana Arkina, toť vše. Zkrátka snímek, který mě zklamal, i když musím přiznat, že jsem od něj zase na druhou stranu tolik neočekával. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Nějak mi ušlo, co chtěl básník říci, obsazení dobré, přímo výborné, ale někde se muselo něco pokazit a přitom to mohla být tak dobrá komedie..Carrey není špatný, ale ani nevyniká, film je místy fakt nudný. Tam, kde jsem se měl smát, jsem kroutil očima, scénář fakt nevyužitý stejně jako potenciál a talent herců, škoda. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VÍTEJTE V ÚŽASNÉM SVĚTĚ KOUZEL. VE SVĚTĚ, VE KTERÉM MŮŽETE ZAUJMOUT A OKOUZLIT SVÉ OKOLÍ, PROTOŽE VŠICHNI MILUJÍ KOUZELNÍKY.“...... /// Dva kouzelníci s ponorkou – vono 30 let je třicet let! A pak je tu nastupující generace (Carrey…), a taky O.Wilde, u který nevím, jestli umí hrát,nebo ji vobsazujou, protože se na ni hezky kouká. Víc než o nějakej zvrhlej humor tu jde o příběh. Možná, že vo ten příběh jde vůbec tak nějak víc než vo ten humor. Jestli se teda nezmrtvýte, až ty dva kretény uvidíte. Nejdřív ze sebe dělaj na pódiu idioty (i ty Steve?), ale předpokládám, že jste inteligentní a že poznáte, že vo to, jak vypadaj – teda jako vopičáci, tady nejde. Že je to film s kouzelnickejma kouskama (bohužel ne s kouzelnejma), kterej je spíš dramatíčkem (malinkým) o přátelství, o tom, že kouzlit se musí s láskou (to snad všechno ne?), a do toho vobčas flákne Carrey černej (skoro)ftip. Proč 3*? Protože lidi (teda i já) milujou šťastný konce a navíc jsem se na tom (konci) i pobavil. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, jak můžu parchanta ovlivnit narozeninovým dárkem. (Nábor do Al Kajdy? Asi jedině přes T.N.T. Neříkali…) 2.) Jsem ve věku, kdy mě okouzlí maximálně urologický kouzlo. 3.) Thx za titule ,,VladexSK“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (43)

Zajímavosti (10)

  • Pri záverečnom vystúpení Stevea Greya (Jim Carrey) je vidieť, ako vŕtačku priloží k hornej časti dosky, pri prestrihu vrták prejde stredom dosky a po nasledujúcom prestrihu vyťahuje vrták opäť z hornej časti dosky. (belinko)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

17.02.2012

Jeho kariéra už není, co bývala. Pan Popper a jeho tučňáci ale obstojně vydělali a právě natáčený kouzelnický souboj se Stevem Carellem The Incredible Burt Wonderstone rovněž vypadá na slušný úlet,… (více)

Reklama

Reklama