Reklama

Reklama

Máša a medvěd

(seriál)
  • Rusko Maša i Medveď (více)

Série(5) / Epizody(117)

Medvěd, bývalý cirkusový artista, se usadí v lese a připravuje se na pohodový život plný ticha a klidu. Dokud se však neseznámí s nezbednou holčičkou jménem Máša, která zde žije se svým prasátkem, kozou a psem. Sledujte celou řadu zábavných příběhů o holčičce jménem Máša a jejím medvědím kamarádovi, bývalém cirkusovém artistovi. Máša je nezbedná tříletá uličnice, která žije na staré železniční stanici v lese. Zdá se, že předčasně vyspělé, divoké a nespoutané děvčátko, které se spřátelí s každým, koho potká, je jako magnet na problémy. Medvěd je laskavá otcovská postava, která se ze všech sil snaží své kamarádce pomáhat a chránit ji před úrazem. Sám se při tom však často nechtěně stává obětí jejích lumpáren. Ačkoli má medvěd rád svůj klid, stýská se mu po společných chvilkách s Mášou, když mu zrovna není nablízku. Společně s pochybnou partičkou přátelských zvířat, která si z lesa udělala svůj domov, Máša a medvěd pobaví dospělé i děti a poučí diváky o kreativitě, oddanosti a skutečném přátelství. (HBO Europe)

(více)

Recenze (118)

moviepill odpad!

všechny recenze uživatele

Veľmi sa ospravedlňujem všetkým, ktorých sa moje hodnotenie dotkne, ale nemôžem inak ako ísť proti prúdu - Máša a Medveď je neskutočne stupídna záležitosť. Hlavná postava (ak sa to tak dá vôbec povedať) je stelesnenie otravnosti, vlezlosti, protivnosti a iných negatívnych kvalít. Videl som niekoľko dielov a stačilo mi, aby som sa presvedčil o tom, že je to odpad... ()

Karlas 

všechny recenze uživatele

Konečně zase něco, co se nebojím pustit malé, protože si myslím, že už tam nenajde nic, co neumí. Máša mne baví, a zvláště v původním znění je zkrátka báječná. Každý kukuč jejích krásných velkých očí mne přivádí k smíchu, i když jen přísedím při sledování. K natočení této slovanské lahůdky bylo zřejmě třeba spousty rodičovských zkušeností a divokých příběhů. Čerticím zdar!!! ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že je to snáď robené na objednávku Putinovho ústredného výboru, tak je to šovinisticky ruské (červené hviezdy a iné národné symboly, vzdialený príbuzný je čínska panda...), ale nedá sa nič robiť, práve preto je to neodolateľne zábavné. Každá epizóda výborná, zatiaľ to nemá slabú časť (hodnotím po 27 dieloch). Navyše tá animácia je na televízny seriál prvotriedna. Nič lepšie v tejto oblasti momentálne neexistuje. ()

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Úžasná záležitost!V obsahu je psáno "seriál pro děti od 3-9 let",ale moje 22měsíční dcerka Mášu miluje už teď.A nedivím se jí.Jen upozorňuji,že hodnotím původní Ruskou verzi,která je volně dostupná na Youtube a je dokonalá..Já jen doufám,že si tuhle krásnou věc nevezme do parády Česká televize.To by mně ani nepřekvapilo,kdyby Mášu namluvila třeba Eliška Balzerová.. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi to? Na minimaxu dávají díly hodně uhlazené a roztomilé, zatímco ČT vysílá groteskní sérii? Ta druhá se mi líbí. Když jsem to viděl před lety, tak jak někdo zmínil, že to porazí "ty americké drastické seriály", zatímco onen člověk se dívá na takové seriály (Dreamworks, Pixar), tak to mě tak naštvalo, že jsem to pár let raději nesledoval. Ale ta ČT série je výborná. Edit: Moc se mi na tom seriálu líbí také rychlost pohybů při dynamických scénách, dokonce i při těch klidných. Ohledně rychlosti jsou nejlepší ty díly o kočce a myši a díl o robotovi uklízeči. ()

Galerie (232)

Zajímavosti (15)

  • Máša vie hrať na elektrickú gitaru ("Hit sezóny"). (Carol Pifková)
  • Zlúčenina, ktorú má Medveď nakreslenú na tabuli v epizóde "Rastový vitamín", sa nazýva 3-[(6-amino-2-methyl-1,2-dihydropyrimidin-5-yl)methyl]-5-(2-hydroxyethyl)-4-methyl-1,3-thiazol-3-ium. (Lukoh)
  • V ruskom meste Elaň sa v mestskom parku nachádza socha Máše a medveďa. (Zdroj: mamastory.sk)

Reklama

Reklama