Reklama

Reklama

Ďábel v těle

  • USA The Devil Inside (více)
Trailer 1

Isabella (Fernanda Andrade) má trauma. Z její matky se před několika lety tři lidé pokusili v amatérských podmínkách vymést ďábla a ona (nebo zlá bytost v ní) je brutálně připravila o život. Jako mimořádně těžký případ byla ze Spojených států převezena do psychiatrické léčebny v Římě, kde od té doby živoří v neustálém utlumení sedativy. Isabella se rozhodne vyřešit tragickou kapitolu v rodinné historii a v doprovodu kameramana se za matkou vydá, aby zjistila, co se tehdy doopravdy stalo. První setkání po letech ale její trauma ještě víc prohloubí. Matka je očividně nepříčetná a nepoznává ji, a proto se Isabella rozhodne proniknout do tajů exorcismu, aby ji a také sebe zachránila. Seznámí se se dvěma knězi, kteří navštěvují přednášky na vatikánské církevní škole, jež se tomuto temnému oboru věnuje. Ti se jí rozhodnou pomoci a díky tomu se ocitnou v předpokoji míst, kde se dějí věci tak kruté, že se jim lidský mozek zdráhá uvěřit. Oni dostanou šanci vyzkoušet si je na vlastní kůži. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (255)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Horory o Dáblech a Exorcismu mám nejradši hned po Exploitácích.. Nejhorší to nebylo, ale čekal jsem větší nářez, jelikož se film dostal i do našich Kin.. Jakmile se vymítalo tak to mělo slušnou Atmosféru.. Strašně mě mrzí Konec! Dlouho jsem neviděl film, který by nijak nezkončil.. Případ její matky se ve filmu vlastně ani nedořešil.. Takže scénář, příběh tohle hodnotím velmi Záporně! Při filmu jsem se, ale Nenudil! takže hodnotím za 3! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Problém všech podobných snímků, jako jsou třeba i „Paranormal Activity“, je v tom, že divák už prostě ví, co ho čeká, a nějak není překvapen z toho, když to přijde. Tvůrci jsou neskutečně neinovativní a prostě jen sázejí na to, že rádoby dokumentární podoby filmu tomu dodá váhu a diváci budou spokojení. Já bohužel spokojený nejsem, naopak si myslím, že tohle je způsob, jakým se dalo dobře natočit pár filmů, ale v současnosti, bez jakékoli invence, už není možné zaujmout. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Pár zajímavých strašidelných momentů film měl, ale po této zkušenosti musím konstatovat, že mě filmy o vymítačích ďáblů nebaví. Věřím, že fanoušci filmu Vymítač ďábla či dalších pokračováních si možná přijdou na své, ale mě to nikterak nenadchlo. Film měl 75 minut čistého času a nic pořádného se neudálo (opět hodně keců). 55% ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Oh, bóže, jsem ráda, že to ďábel tak ztrestal!!!! Co tohle propánajána mělo být? Někde jsem snad zaslechla či se dočetla, že s tím měl co do činění někdo z Paranormal Activity, což by možná byl důvod, proč je to taková strašná strašlivost. Já mám vymítání v hororech docela ráda a docela ráda mám taky, když se to nijak zvlášť neprzní (k čemuž došlo i u loňského The Rite). A tady je tomu teda nasazena koruna. Rozběh je klasický, kamera je otřepaně nudná (chvílemi dokonce, asi aby se ušetřilo, je tam teda úplně k ničemu), herecké výkony působí lacině. A na závěr: stopáž je bohužel nemístně krátká, ačkoli se to nezdá při 83 minutách, ale, když už se tam něco začne dít, tak je konec. Bohužel, oprávněný neúspěch je vcelku nezarážející. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Exorcistou se člověk asi nevyhne, ale kromě vymítání samotného mne nenapadá žádná souvislost, Ďábel v těle si jde svou vlastní found footage cestou a kráčí po ní velmi dobře. Scény vymítání jsou dostatečně děsivé a na ty jsem se těšil nejvíc a proto jsem spokojený. Nesedl mi jen zběsile působící konec. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie začalo v roku 2010 na niekoľkých miestach vrátane Bukurešti (Rumunsko), Ríma (Taliansko) a Vatikánu. (Arsenal83)
  • Matthew Peterman a Brent Bell přišli s nápadem natočit film poté, co si přečetli kníhu o Vatikánu, ve které byla zmíněna škola exorcismu. (maluti)
  • Uvažovalo sa aj o pokračovaní, kým režisér William Brent Bell nezačal dostávať nenávistné e-maily kvôli koncu filmu. Projekt preto radšej odvolal. (Arsenal83)

Reklama

Reklama