Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí hlboko mentálne retardovaní magori New Kids Turbo z holandského zapadákova Maaskantje znova prichádzajú na scénu, tentoraz ako New Kids Nitro. Spolu s magormi zo susedného zapadákova Schijndel spoločne bojujú proti novému nepriateľovi - živým mŕtvolám zombie, ktoré im vyjedajú okruh najlepších priateľov.
Partička piatich kamarátov z holandského mestečka Maaskantje - Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie a Barrie - sa dostane do vážneho konfliktu s obyvateľmi susedného zapadákova Schijndel. Vojnu však ukončia vo chvíli, keď musia spojiť svoje sily v urputnom boji proti novému spoločnému nepriateľovi - živým mŕtvolám, ktoré im postupne zabíjajú najlepších priateľov. Vo veľkej vojne proti zombie sa dementom vymknú ich bojové akcie spod kontroly a nastane malá vidiecka apokalypsa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

IMPAIRED 

všechny recenze uživatele

Nejlepších bylo tak 10 minut před titulky. Jestli Turbo dostalo 5* za svojí originalitu a brutální záplavu humorných scén a neočekávaných zvratů, kdy mě prakticky každá další scéna donutila vodevřít hubu ještě víc doširoka, tak potom tohle nemůže jít přes 3*. Jinak ovšem, vyřešit všechno závodem je brutální LOL. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Od prvního nespoutaného filmu můžeme zaznamenat velký pokles kvality. To, co bylo u New Kids Turbo originální a zábavné, je zde opakováno a parodováno. Pokus o přinesení nějakých inovací v podobě apokalyptické zápletky vyznívá naprázdno. První díl byl vtipný svou rebelií a nečekanými gagy, ovšem zde se žádné nové vtipy nekonají, a když ano, tak se opakují pořád dokola do omrzení. Docela zklamání, čekal jsem od nespoutané partičky New Kids něco víc. ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Evidentne to nie je len tak použiť vo filme postup "Kedykoľvek-čokoľvek", aby z toho vyliezlo niečo podnetné a uspokojujúce... Oproti jednotke (ktorej zábavnosť považujem po vzhliadnutí tohto skôr za šťastnú náhodu) sú tu navyše 4 fúriky arogancie, 3 cisterny absurdného humoru, ale iba jeden malý kopček scenáru/príbehu, ktorý by ako tak dával tú hodinu a štvrť dokpoy. Ako som napísal do komentu k New Kids Turbo, že držím nizozemcom palce, tak to už neplatí... :) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

New Kids jsou magoři. Škoda jen, že od prvního, skvělého filmu, přešli k daleko více nechotným kokotinám. Ty mě totiž na tomhle filmu dost srali. Třeba jsem vůbec nepochopil přítomnost tý těhotný holky, která tam všude ukazuje ten svůj krunýř, co se tvářil jako břicho. Každopádně i tak jsem se pobavil. Ten závěr byl třeba naprosto brutální. S prvním dílem se to ale srovnávat moc nedá. Ten byl originální a přišel s něčím novým. Tenhle to jenom doplňuje a občas zachází i tam, kam by nemusel. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička byla totální sračka s primitivním humorem a neskutečnou porcí demence, v mnohém je dvojka úplně to samé, ale díky bohu eskapády těhle vidláků jsou v pokračování kurefsky vtipný.Samozřejmě, že místy to má jen trapný a hluchý místa, ale některý pasáže mě konečně dokázali pekelně roztlemit a finální masakr je boží.Jednička mi prostě nesedla, taky měla sice asi 3 dobrý scény ,ale zbytek byla perverzní ubohost, ale i perverzní a vidlácký humor může bejt vtipnej, ale musí se umět.No a druhej díl se těmhle šílencům už konečně povedl.50%. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Modrobiela vlajka s červenými srdiečkami, ktoré však srdiečkami v skutočnosti vôbec nie sú, pretože sú to kvety žltého lekna, je vlajkou holandskej provincie Frízsko. Túto vlajku používa aj najslávnejší miestny futbalový klub SC Heerenveen. (MikaelSVK)
  • K filmu natočila speciální hudební videoklip německá skupina Scooter. (korbitch22)

Reklama

Reklama