Reklama

Reklama

Příběh mého syna

  • Itálie Venuto al mondo (více)
Trailer 2

VOD (1)

Svobodná matka Gemma (Penélope Cruz) přijíždí se svým dospívajícím synem Pietrem do Sarajeva, aby poznal zemi, ve které se narodil. Před 16 lety ji museli kvůli bosensko-srbské válce opustit. Gemma se tak vrací do míst, která v ní probouzejí dávné vzpomínky.Před lety se tu zamilovala do Diega (Emile Hirsch), Pietrova otce. Tehdy zoufale toužili po dítěti, Gemmě se však nedařilo otěhotnět. Společně našli řešení, kterého Gemma poté trpce litovala. Když prchala z obléhaného města, Diego se rozhodl zůstat…Nyní na Gemmu čeká minulost, která ji postaví tváří v tvář ztrátě milovaného manžela, ale také poznání síly lásky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (159)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že P. Cruz s E. Hirsch byli úžasní, a opravdoví. Poslední minuty jsou velice silné a hnou srdcem, jenže pro mě musí být film víc, než jen závěrečnou smrští, a to Twice Born nebyl. Jde vidět, že snímek je velice kvalitně zpracovaný, jeho struktura má hlavu a patu, což je u dnešních snímku někdy i problém, ale po emotivní stránce mi tahle romantické drama nic moc nedalo. Tak nějak se ty časové roviny proplétají příliš zdlouhavě, aniž by to podle mě, bylo nějak nutné zabíhat do tak velkých detailů. A popravdě je spoustu snímku na téma válka, láska, zrada, násilí a smrt, které mě zasáhly mnohem hlouběji. 6/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

S příběhem jako takovým jsem neměl problém. Story Italky, která se snaží přivést svého syna ke kořenům svého původu, přičemž vycházejí na světlo věci, které by měly zůstat zakopané hluboko v zemi, se mi líbil. A líbili se mi i herci, jimž dominovala Penélope Cruz. Naopak mi lezl na nervy její filmový syn, kterého bych v jistých okamžicích nejraději postavil před Mladičovu popravčí četu. Bohužel tu bylo až příliš romantiky, která film občas natahovala až k zbláznění. Těch líbaček a zamilovaných pohledů či jiných podobných a zbytečných scén bylo zkrátka moc a to filmu sráží body. 60% ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Silné a těžce pocitové drama, které si zasloužilo mnohokrát větší pozornost, než nakonec dostalo. Znovuzrozený Hirsch sekunduje nestárnoucí Penélope a Castellittův staromilský přístup dělá z tohoto Příběhu nesmrtelné vyprávění. Možná se některé linky ve finální katarzi slijí až příliš příhodně, ale tváří v tvář tesknému a tísnivému tématu války nad takovými výtkami ani nechci přemýšlet. 90% ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Příběh je sice dosti přitažený za vlasy, ale konečně život píše i neuvěřitelnější scénáře. Pénelope Cruz je herečka, která je výbornou představitelkou žen, které jsou - jak říkala Helena Růžičková v seriálu Vlak dětství a naděje - na tragickej život pes. Ale tady se mi líbili spíše mužští představitelé. Válka v pozadí osobního příběhu dodala filmu na naléhavosti. ()

arnybossy 

všechny recenze uživatele

Little girl, I wanna mary you..objavil som nadhernu piesen v neskutocne silnom pribehu, ktory rozplace aj najtvrdsich borcov. Pribeh lasky dvoch ludi, ktorym nie je sudene mat vlastne dieta a tak hladaju moznost na mieste, kde sa zial udeje jedno z najvacsich zverstiev v dejinach ludstva, v Sarajeve. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (7)

  • Gojko (Adnan Haskovic) rozpráva o svojej mladšej sestre počas jej gymnastickej zostavy, že by sa chcela stať druhou Nadiou Comăneciovou. Rumunka Nadia Comăneci bola veľmi nadanou a úspešnou gymnastkou a počas svojej bohatej kariéry v 70-tych rokoch minulého storočia získala okrem iných aj 8 olympijských medailí či 4 medaily na svetových šampionátov. (MikaelSVK)
  • Film by se dál označit za film rodiny Castellitto. Režisér filmu Sergio Castellitto si zahrál roli pěstouna svého vlastního syna Pietra Castellitta, představitele titulní role. Manželka Sergia Castellitta a matka Pietra Castellitta Margareta Mazzantini napsala knižní předlohu a podílela se na tvorbě scénáře. (Ampi)
  • Film je natočený podle novely Margaret Mazzatiny. (topr harley)

Reklama

Reklama