Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

PinokKio odpad!

všechny recenze uživatele

Víc hlav víc ví, což se o tomhle žraloku lačném po tučném soustu asi říct nedá. Ale zase to zvyšuje jeho apetit po tupých studentkách, uplakaném profesorovi a natřásající se Carmen Elektře. A jako dezertík ukusuje po částech z korálového ostrova, kde režisér nechal pást se velké ztroskotané stádo koz (nebo spíše spoustu velkých koz), takže se bylo alespoň na co dívat .. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Náhodou mezi ostatníma shitžralokama a jinejma zmutovanýma potvorama je to slušná práce. Žralok je celkem slušně zpracovanej a neherci se snažej i trošku hrát na úrovni a to je co říct. Jen občas nějaké scény a záběry jsou extrémě nelogický a útoky žraloka (a že jich je nečekaně hodně) jsou graficky taky hodně slabý, musí se hold šetřit. Hvězdičku za stále krásnou Carmen, která se sakra PĚKNĚ vystavuje (ne nahá). 37% ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Loď se potápí, jako na potvoru se potápí i ostrov, tsunami na obzoru a kolem toho všeho se prohání dvouhlavej žralok. Asylumáci opět nezklamali a vypustili do světa další animální příšernost, kde dokonale funguje kouzlo nechtěného. Asi za všechny šílený scény bych jmenoval tu, kdy se destimetrovej žralok nenápadně připlíží k laškující trojici, která má vodu asi tak do pasu. To byl majstrštyk. Jinak samozřejmě spousta nehrajících metrohošanů a podobně talentovanejch silikonů.Co jsem čekal, to jsem dostal. ()

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Efekty od studia Asylum jsou skvostné, fanoušci je miluji a těší se na ně. Ovšem scéna z tohoto filmu, kdy žralok pod vodou útočí a zuřivě se zakusuje do dětské gumové panenky, je převratná a měla by vejít do dějin filmových efektů (zisk Oskara?). Znalci nemohou ocenit jinak, než plným počtem - 100 %. ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto kusu člověku vlastně dojde, že série Sharknado je vlastně áčkovým počinem studia Asylum, na rozdíl od tohoto filmu obsahuje herce, které jste už někde viděli a camea všelijakých zevlů. Zde je minimum herectví, absurdní hrátky s fyzikou prostředí, kdy žralok mění velikost a také hloubka moře je značně proměnlivá. V čem je naopak tento film vyjímečný je neskutečné herectví Charlie O´Connella v roli profesora Babiše (psáno Babish), kterému sekunduje o dost méně výrazná Carmen Electra jako doktorka Babišová. Charlie O´Connell předvádí mimořádnou plejádu nechápavých obličejů a tupých hlášek a také jednu extatickou scénu kdy je zraněn. Už jenom kvůli jeho výkonu stojí za to tenhle film vidět. Oproti tomu je Carmen Electra poněkud statická a ani ostatní ansámbl toho moc nepředvede a je přítomen víceméně jako kanónenfutr (ve smyslu krmení pro ryby), snad tedy až na dva domorodé (?) umpa lumpy, kteří snad měli být jakýmsi komediálním prvkem. Ve světle geniálního projevu Charlieho O´Connella, působí ostatní herci celkem jako zbytečná stafáž včetně digitálního žraloka a závěrečné tsunami. Doufám, že někdy v budoucnosti dostane více prostoru, skoro by z něho mohl být další a možná i lepší Kevin Sorbo :-D ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Hlavy žraloka měly být původně spojené. (L_O_U_S)
  • V některých scénách je vidět pobřeží, přestože se film odehrává na vzdáleném atolu. (L_O_U_S)
  • Ve třicátých letech dvacátého století byla skutečně ulovena žraločí samice, která v sobě měla dva dvouhlavé plody. Tato embrya byla nedávno nalezena naložena ve formaldehydu v Argentině. (cardinals)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno