Reklama

Reklama

Mladí muži za pultem

  • Česko Podvodníci z New Jersey (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezávislá komedie zachycuje jeden den dvou pohodlných prodavačů z New Jersey. Dante zaskakuje v samoobsluze, zatímco jeho kamarád pracuje ve vedlejší videopůjčovně. Oba by radši dělali něco jiného, a svým zákazníkům to dávají pěkně sežrat. Jeden divoký den v životě dvou přepracovaných mužů za pultem, jejichž jazyk ostrý jako břitva a neobvyklé pracovní manýry dávají zcela nový význam pojmu zákaznický servis. Navzdory neustálému proudění nevyzpytatelných zákazníků si oba prodavači z New Jersey klidně stihnou zahrát hokej na střeše, navštívit pohřební síň a urovnat své nekonvenční milostné vztahy. Šéf není v dohledu, takže si buďte jistí, že když je obchod ponechán napospas těmhle dvěma, může se stát naprosto cokoli. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Dante: I'm stuck in this pit, working for less than slave wages, working on my day off. The goddamn steel shutters are closed. I deal with every backward-assed fuck on the planet. I smell like shoe polish. My ex-girlfriend is catatonic after fucking a dead guy, and my present girlfriend has sucked 36 dicks. Randal: 37. :D ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli to bylo náladou, ale mě se Clerks do vkusu netrefili. Určitě je tu pár fórků, které stojí za povšimnutí a dokážou rozesmát, ale po většinu času jsem se spíš nudil. Pro kované smithology má tenhle film určitě význam, ale z mého pohledu se jedná spíš o podprůměrnou, zbytečně užvaněnou komedii. 40% ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Geniální komedie, díky níž se zjevil neméně geniální scénárista a režisér Kevin Smith. Ve svém černobílém nezávislém debutu názorně ukázal jak má vypadat komedie o mladých lidech pro mladé lidi. Svého hrdinu Danteho, flákače z Quick Stopu, nechává překonávat během jednoho dne za pultem mnoho prekérních, k zbláznění vtipných situací. Takhle vypilovaný scénář se jen tak nevidí - každá scénka má brilantní pointu, těžko lze najít nějakou "vatu", protože z úst Smithových hrdinů lítá jedna kultovní hláška za druhou. Zkrátka naprosto dokonalý snímek. Rozsvítil hvězdu Kevina Smithe a ukázal světu Jaye a Tichýho Boba. Dva největší machry v celým Hollywoodu. Soukromý milník v kinematografii. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Takový ten americký generační nezávislý film stojící na hodně svébytném pohledu na svět a hodně ulítlém humoru. Smithova černobílá komedie je spíše konverzační než situační a ještě výstižnější je označení přívlastkem verbální. Vlastně si tu pár chlápků vypráví historky (především ty politicky nekorektní a hodně hyperbolizované) a divák se (pokud je stejně nalazen) někdy i dost baví... Hodně neotřelý debut... ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Převrácená rakev s bývalou přítelkyní či historka o zlomeném krku při autoorálním sexu jsou sice ve Smithově podání opravdu zábavné, jenže zvláště v první půli dialogy hrdinů trpí syndromem samoúčelnosti bez kapky vtipu či dějového posunu. Chtělo by to více přitlačit na pilu v suchém humoru (což později Smith dokázal, že umí naprosto geniálně) a nebo ta životní moudra nechat vyplouvat na povrch s nižší kadencí a přirozenějším způsobem, než je šroubovat do epizodních scének s návštěvníky obchodu. Zábavnost se tomu upřít nedá, ale svoji virtuozitu Smith dokázal až později. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (43)

  • Inspirací k natočení filmu byla pro Kevina Smithe komedie Slacker. (HellFire)
  • Tento film získal neoficiální titul: Nejkradenější VHS roku ve videopůjčovnách v USA. (DellEthing)
  • Slovo fuck a jeho odvozeniny zazní 91krát. (HellFire)

Související novinky

Reboot Jaye a mlčenlivého Boba je na cestě

Reboot Jaye a mlčenlivého Boba je na cestě

03.01.2019

Dlouho očekávaný reboot Jaye a mlčenlivého Boba se dal do pohybu. Oznámil to režisér Kevin Smith (Clerks 2: Muži za pultem, Hledám Amy). Smith, Jason Mewes a producentka Jordan Monsanto tak strávili… (více)

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Jste připraveni na mroží horor?

Jste připraveni na mroží horor?

18.07.2014

Kevin Smith, režisér osobitých komedií Clerks a Clerks 2: Muži za pultem, před pár lety razantně překopal svoji kariéru. Mimo chystaných Clerks 3 hodlá točit především zvrácené horory, přičemž v Red… (více)

Reklama

Reklama