Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (606)

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Geniální satira a Daniel Radcliffe je prostě frajer co dokáže zahrát naprosto jakoukoliv roli. Nejlepší na tomhle filmu je, že při sledování člověk neví, jestli kouká na horor, fantasy, psychologickej thriller nebo černou komedii. Řekl bych že na všechno dohromady. Bez váhání absolutní hodnocení. P.S. Pár scén ve filmu bych zkrátil nebo možná i vynechal, ale to je jen malá vada. ()

tron 

všechny recenze uživatele

70 %. Knižka Joea Hilla mala dobrý nápad, ale inak to bola dosť veľká nuda, no film ma prekvapivo bavil. Je vážny i humorný, je temný i dojemný. Daniel Radcliffe to vcelku v pohode dal. Scenáru sa podarilo vyťažiť z knihy len to najlepšie a je príjemne osviežujúci a nečakaný (Lee rohy nevidí, čo znamená najmä to, že sa „ovláda“ a nehovorí to, čo si myslí). Plus krásna lesná výprava. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Poměrně věrná, ale hlavně dobrá adaptace knihy. Trochu jsem se bál Daniela Radcliffea, nicméně nakonec byl fajn a Iga zvládl ve všech polohách, a zvědavý jsem byl i na to, co předvede pro mě tak trochu nevyrovnaný Alexandre Aja. Nakonec musím říct, že Rohy mají velmi dobrou atmosféru, jsou zábavné i vcelku napínavé... A kdyby nic jiného, je v nich Juno Temple, nádherná jako vždy. Zamrzelo mě jen trochu odbyté finále - i leckteré televizní seriály mají lepší. Ale co. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jo tohle je hodně příjemnej film. Takovej nenáročnej, žádnej velkej tlak na diváka .. formy pocitů z jednotlivých částí filmu se zajímavě liší, ... ve výsledku je to vlastně takový "rape and revenge krimi" ... Což mě pobavilo... Nedají se čekat gore scény nebo takový nějaký divočiny, závěr byl až srandovní co se týče triků, ale celkově to fakt dobře vizuálně vypadá, udrží to pozornost a divák by zklamaný být neměl ... Aja nemůže zklamat ... ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Parádny tvorčí úlet, s ľahkosťou kombinujúci ťažko skombinovateľné žánrové polohy, robiac si pri tom ešte srandu z ich svätých klišé (rada kňaza, gay cops). Aja nie je iba výborný hororový režisér. Aja ja milovník dramatických príbehov aj s romantickým rozmerom a vie parádne žonglovať s obľúbenými pokleslými žánrami. A toto je jeho sviežo originálny a ťažko napodobiteľný mokrý sen, v ktorom sa mimochodom s nadšením nájde tiež Stephen King. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (30)

  • Tetovanie na Igiho (Daniel Radcliffe) ruke je „prebuď sa, alebo navždy padni“, čo je priamy citát z knihy Johna Miltona „Stratený raj“, v ktorej Satan padá z neba. (Arsenal83)
  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru. (007.)
  • Film obsahuje skladbu od kapely Pixies - "Where Is My Mind", která zazněla i ve filmu Fight Club (1999). (Lucasion)

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama