Reklama

Reklama

Paranormal Activity 4

  • USA Paranormal Activity 4 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh hororu Paranormal Activity 4 volně navazuje na druhý díl, v němž démonem posedlá Katie vyvraždila rodinu své sestry s výjimkou nemluvněte Huntera, které unesla neznámo kam. Uběhlo pět let a tahle dvojice s velice pohnutou minulostí se přistěhuje na poklidné americké předměstí, které záhy poklidné být přestane. Paranormální sílu na vlastní kůži pocítí především matka s dcerou, které žijí v sousedství Katie. Po prvních nevysvětlitelných událostech instalují v domě kamery a další bezpečnostní prvky a nestačí se divit tomu, co na nich uvidí. Jenže u toho se temné síly, které se nad nimi stahují, nezastaví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (369)

RedAK 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, za co tu jednu hvězdu dávám... I když, možná jo; chvíli jsem měl skutečný strach! Na filmu jsem byl v kině a během projekce jsem sežral tři balíčky paprikových chipsů, jeden sáček slaného popcornu, dvě oříškové milky, půlku kuřecí bagety, čtyři hořké fidorky, dva páry hořických trubiček, jedny kakaové vlnky, patery mléčné miňonky, dva chilli longery, tři krémové věnečky, sáček preclíků, půl kilogramu skittles, jednu čivavu a měl jsem skutečný strach, že se poseru a svojí vražednou hnilobou zamořím celý kinosál. Naštěstí vše dobře dopadlo a já se posral až po cestě domů. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou jsem na starou, vytřepanou Sonku s pěkně jetou páskou natáčel fakanům Vánoční besídku ve školce. Zpočátku vše probíhalo naprosto korektně. Děti žvatlaly infantilní, sračkoidní básničky, u kterých jim v jednom kuse vypadával text a falešně vyly liturgické megahity promrzlých křestanských kamelotů jako "Nesem vám noviny" za doprovodu rozladěného klavíru, u něhož se dvěma prsty potila učitelka, která znala hudebku pouze z vyprávění. Za zády se mi pyšně roztékali hrdí rodiče z toho, že jejich ratolest, co si sice pořád v šatně obléká kalhoty přes hlavu, už skoro umí přes vyviklané jedničky vyšišlat "Kočka leze dírou" a hlasitě plácali po každé pičovině. Prostě normálka. A pak se to stalo!!! Po hodině a půl recitačního martýria, přesně v momentě, kdy jsem se snažil švenknout na vyvinutý výstřih pětadvacetileté učitelky, abych měl taky nějakou tu trochu rozptýlení, až to budu po desáté pouštět rozplývající se tchýni, zachytil objektiv za oknem racionálně nevysvětlitelnou šmouhu, která strašně připomínala škaredého padesátníka v šedém baloňáku a s přehazovačkou, jemuž se podivně třepalo pravé rameno a olizoval z venku sklo. Nechal jsem okamžitě kozy kozama a snažil se přinutit léty utahaný zoom přibližovat, když v tom mi, jak na sviňu, kamera škodolibě oznámila Battery Low a pašla v pizdu. A to jsem ji před tím celou noc nabíjel, kurvu! Zvedl jsem unavené oko od hledáčku, vyzoomoval zornice na okno a můžu vám na holý, povislý pupík odpřisáhnout, že tam žádný chlap nebyl! Jelikož mám paravýcvik, pravidelně jím paraořechy, mám specifické paradigma, miluju paraboly, po jídle používám páratko a s ničím se moc nepárám, ihned mi došlo, že jsem byl svědkem paranormálního jevu! Abych si byl stoprocentně jistý, vyběhl jsem ven, a představte si, ve sněhu pod oknem nebyly vůbec žádné stopy, jen na zdi, asi tak metr od země ulpíval chuchvalec podivné, bílé hmoty. Tutově ektoplasma!! Taky vás z toho mrazí jako mě?? Myslím, že je to jasný důkaz toho, že se ty věci mezi nebem a zemí opravdu dějí a já to mám na kameře, heč!! Ještě včera v noci jsem to vyštrachal, nastříhal do toho trochu dalších domácích videí, abych to trendy zpestřil i nějakým tím erotickým děsem a poslal to mailem do Paramountu s pracovním názvem Abnormal Passivity 5. Samozřejmě pod pseudonymem Persil Verbalstein kvůli košer protekci. No, máte se prostě na co těšit! Jakmile si v ČSOB založím valutové konto a příjdou prachy, vzdám se svých práv a počítám, že premiéra by mohla být 1.1.2013. Doufám, že mi HOMO uspořádá projekci! Až do teďka se mi točí hlava z toho nevěřícného kroucení nad tím, s čím vším je schopen kdejaký amatérský kokot v šoubuznysu prorazit a mentálové vypružit dvě kila za lupen v Cinestaru! ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Někdo se zase dozvěděl, že je teď FF v módě a tak vyndal pár noteboků, Kinectů a mohlo se zvesela natáčet další pokračování onoho PA. Většina fandů tušila, že to nejspíš klesne, ale až tak? I s mým čsfďáckým přítelem jsme se shodli, že nás snad z celého filmu nejvíc vylekala ta rezatá kočka. Pár efektů docela ušlo, opravdu jen místečky to bylo trochu strašidelné, ale handycamerové filmy se začínají stávat zvykem a čeho je moc, toho je příliš. Můj exoskeleton začíná být působením těchto filmů tvrdší a tvrdší, takže už jsem všemi těmi nočními scénami omlácená ažaž. No a ten závěr, jak je to tu už po tisícáté opakováno - děs, krátký, kraťoučký děs běs. Titulky byly teda pětkrát delší než celá záverečná scéna. Velice zbytečný film. ()

Abes 

všechny recenze uživatele

PA4 nám představí tu nejstrašnější entitu s jakou jsme doposavad měli na filmových plátnech tu čest. Je velice tichá a nenápadná. Pro někoho snad ošklivá a děsivá. V pozemském světě však naprosto nepoužitelná, balancuje někde v limbu mezi skutečným a sakrálním světem. Je vychována v zemi vycházejícího slunce. Těžko ji označit mužským nebo ženským rodem, je zmutovaná, říkejme jí: To. Ano, tušíte správně dámy a pánové, piši tady o Toyotě Prius. Nenápadná a tichá, přesto smrtelně nebezpečná. Motor potichounku bzučí, pneumatiky s nízkým valivým odporem nevydávají téměř žádný hluk, její tvary jsou při potenciálním nárazu smrtelné. Dejte si na To bacha, jinými slovy doleva doprava doleva. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Tak toto je fakt už příliš. Otravné, trapné a nudné až k uzoufání. U některých scén když se má člověk leknout jsem smál a u některých kroutil hlavou. Ano asi 2x jsem se i lekl, ale to je jen výjimečný případ u tohoto filmu. Teda jestli se tomuto rádoby hororu dá říkat vůbec film. Tento díl už nikdy! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (22)

  • Keď príde Ben (Matt Shively) za Alex (Kathryn Newton) a bavia sa o tom, že sa pôjdu von prejsť, má Alex vlasy v cope a sú strapaté. V ďalšej scéne, keď sú v domčeku na strome, ich už má upravené a cop je vyžehlený. (DJ Rocco iNc)
  • Postava Robieho (Brady Allen) je pomenovaná podľa Robbieho Mannheima, chlapca, ktorý bol v roku 1959 údajne posadnutý diablom a vďaka exorcizmu sa mu podarilo zachrániť život. (katherine.)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 53,9 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 142,8 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama