Reklama

Reklama

Paranormal Activity 4

  • USA Paranormal Activity 4 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh hororu Paranormal Activity 4 volně navazuje na druhý díl, v němž démonem posedlá Katie vyvraždila rodinu své sestry s výjimkou nemluvněte Huntera, které unesla neznámo kam. Uběhlo pět let a tahle dvojice s velice pohnutou minulostí se přistěhuje na poklidné americké předměstí, které záhy poklidné být přestane. Paranormální sílu na vlastní kůži pocítí především matka s dcerou, které žijí v sousedství Katie. Po prvních nevysvětlitelných událostech instalují v domě kamery a další bezpečnostní prvky a nestačí se divit tomu, co na nich uvidí. Jenže u toho se temné síly, které se nad nimi stahují, nezastaví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (369)

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity je filmová série s napínavými scénami, neviditelným démonem co umí nastolit děsivou atmosféru pro diváka skrz hlavní postavy a příběh, který má vysvětlovat proč se to děje. .. Ale čtvrtým dílem se P.A. stává jen nudným dílem do počtu, který nevysvětluje nic, děsivou atmosféru postrádá až do posledních cca. patnácti minut ve kterých je už ale divák stejnak znuděný, díky nedokázání nastolení dvou věcí -napínavé atmosféry- a -sympatiím k hlavním postavám- + naprostý závěr je jak z jiného filmu. .. Jednoduše řečeno, tohle je ten zlom u P.A. kdy se už tahle značka živí jen jménem. .... HODNOCENÍ: 20% (1*) ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Tak toto je fakt už příliš. Otravné, trapné a nudné až k uzoufání. U některých scén když se má člověk leknout jsem smál a u některých kroutil hlavou. Ano asi 2x jsem se i lekl, ale to je jen výjimečný případ u tohoto filmu. Teda jestli se tomuto rádoby hororu dá říkat vůbec film. Tento díl už nikdy! ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $53,921,300Tržby Celosvetovo $142,793,842Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,062,516 //počet predaných kusov 97,625Tržby za predaj DVD v USA $8,525,008 //počet predaných kusov 492,822║ čistá amatérčina ostane len amatérčinou, nechápem význam tejto prázdnej statickej série, jedine v tom že by to chcelo prekonať zívačkový Twilight /20%/ ()

honajz 

všechny recenze uživatele

To pořád někomu přijde normální, že barák je prošpikovaný kamerami víc, jak v nějakém špionážním filmu, a kde není kamera v místnosti, tak běhá kdejaký pošuk s kamerou v ruce? Tohle mi už přijde tak nedomyšlené a tak svazující pro tento typ filmů, že to odvádí hodně pozornost od toho, co by možná tvůrci chtěli říct. Problém je, že všechny tyto filmy jedou ve stejném mustru - nějaká rodinka, sem tam divné věci, šok na závěr bez jakéhokoliv vysvětlení. Jestli se tahle série má pohnout dál, musí dodat nějaká vysvětlení, a hlavně se zbavit těch kamer. Může reflektovat třeba policejní vyšetřování, jak co bylo, ale už normální, statickou kamerou. Tady u tohoto filmu se nějak celou dobu neděje ani náznak nějakého logického chování postav, ani pokusy zjistit víc o podivném klukovi, prostě se objeví a je, no problemo. Chlápek stojí po půlnoci uprostřed pokoje s nožem, a manželka mu řekne, pojď spát, vůbec se nediví? Zmatek v postavách. Naprosto nudný a zbytečný ani ne film, ale skutečně home video, nebo spíše YouTube video. Včetně těch divných střihů... ()

Ghostface2 

všechny recenze uživatele

Já jsem sice fanouškem této série ale s tímto čtvrtým dílem mám i já docela velký problém. Ve filmu se skoro nic neděje. Lekaček a strašidelných momentů je tu hrozně málo. Hlavní hrdinka mi byla nesympatická, herci byli příšerní. Z úcty k minulým dílům dávám čtvrtému dílu této hororové série aspon dvě hvězdy. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (22)

  • Natáčelo se v Hedesonu v americké Nevadě. (rafix)
  • Stephen Dunham (Doug) a Alexondra Lee (Holly), kteří ve filmu hrají rodiče, byli manželským párem i ve skutečnosti. Stephen Dunham zemřel 14. 9. 2012 na infarkt krátce před uvedením filmu do kin. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama