Reklama

Reklama

Lukostřelci

  • Jižní Korea Choejongbyeongki hwal (více)
Trailer

Zrodila se legenda. Akční historický velkofilm s propracovanými bojovými scénami. Za válečných let druhé invaze Mandžuů do Koreje roku 1636 se Nam-Yi a jeho malá sestra Ja-In stanou svědky popravy svého otce a sami jen náhodou uniknou smrti. Když oba vyrostou, z Nam-Yi je skvělý lukostřelec a Ja-In se chystá na svatbu. Uprostřed obřadu je ale napadne horda nájezdníků a Ja-In je unesena přímo ze své svatby. Mandžuové ji prodají knížeti Dorgonovi, v jehož službách je jeden z nejlepších střelců, velitel a elitní bojovník Jyu Shin-Ta. S ním a jeho vojskem se bude muset Nam-Yi utkat, bude-li chtít sestru zachránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

Rambo159 

všechny recenze uživatele

Zhrešil som už len tým, že som to pozeral s českým dabingom!!!!!!!!! Fakt neviem, či si to tí dabéri nemohli bližšie naštudovať alebo čo, ale oni nazývajú Čoson ako Joseon. Zjavne preto, lebo sa to tak píše v anglickom prepise. No na výslovnosť akosi zabudli, čuráci sprostí!!! Takto mi to sprzniť! No a čo sa týka filmu, dobre sa na to pozerá, i keď je často vidieť chyby a nelogickosti, no napriek tomu sa to dá. Mne osobne sa najviac páčila prestrelka v lese po útoku tigra. Koniec presilený, divný, mohol zomrieť aj epickejšie, ale to je už jedno. Dajme tomu, že 4*. Alebo 3*??? ()

animario 

všechny recenze uživatele

Vydařená a poutavá historická akce. Robin Hood je proti ostrostřelci Nam-Yimu skautík ze Zelenýho údolí. Pomalejší první polovinu střídá dynamická honička v půli druhé, šípy lítají ve zběsilým tempu, kořist se stává dravcem a Nam-Yi kosí jednoho přísně vyhlížejícího mandžua za druhým. Choejongbyungki Hwal je trefa do černýho. ()

Reklama

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo tohle zvládne dál jak do 30 minut, tak je borec. Neuvěřitelná ptákovina. Začíná to úprkem sourozenců do lesa, kam je pronásledují psi. Sourozenci se schovají za keř a psi je přeběhnou, opět je najdou, až když zavříská malá Korejka – tak to pozor, psi tu nejdou po čichu a zraku - tady jdou jenom po sluchu. Takže to začíná mordem čtyř psů, pak lovem srny...bla bla bla bla...potom se jeden maník vyzvrací druhýmu do obličeje...další bla bla bla bla...amatérskej útok nájezdníků na vesnici jak z nejtrapnějšího seriálu...připitomělý střílení z luku a jupí konec…tak nějak. Já skončil u toho hurá útoku a dál STOP! Jenom jsem narychlo přejel cca po 5 minutách, jak si to vede dál a bohudík nebylo čeho litovat. Ubohá, nudná krávovina! ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Aj keď je začiatok trochu nezáživný, po nabehnutí na hlavnú dejovú líniu je to zaujímavá akčňárna. Uveriteľné postavy, ktoré náhle čelia nečakanej prekážke. Spracovanie je síce priemerné a hopsajúca kamera mi trochu vadila, ale plne to vynahrádza podarený scenár a príbeh zasadený do zaujímavých exteriérov. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Korejci točit filmy uměj, o tom asi už nikdo nepochybuje. A tady máme další vydařený "historický" kousek. Řemeslně je film udělán velmi zručně, akorát že se tvůrci nevyhli všem možným filmovým klišé - pomsta, odloučení, nešťastná láska, překonávání sebe sama apod. Taky jsou tam vyložené nesmysly (střelec například přestřelí šípem jinému střelci napjatou tětivu)... ale co už. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama