Reklama

Reklama

Lukostřelci

  • Jižní Korea Choejongbyeongki hwal (více)
Trailer

Zrodila se legenda. Akční historický velkofilm s propracovanými bojovými scénami. Za válečných let druhé invaze Mandžuů do Koreje roku 1636 se Nam-Yi a jeho malá sestra Ja-In stanou svědky popravy svého otce a sami jen náhodou uniknou smrti. Když oba vyrostou, z Nam-Yi je skvělý lukostřelec a Ja-In se chystá na svatbu. Uprostřed obřadu je ale napadne horda nájezdníků a Ja-In je unesena přímo ze své svatby. Mandžuové ji prodají knížeti Dorgonovi, v jehož službách je jeden z nejlepších střelců, velitel a elitní bojovník Jyu Shin-Ta. S ním a jeho vojskem se bude muset Nam-Yi utkat, bude-li chtít sestru zachránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Jihokorejci se vytáhli! V tvorbě asijských historicko-akčních eposů sice na stopáži neslevili, ale posunuli vše ostatní do měřítek slibujících parádní podívanou. Posunuli jak postavy, tak boje, o pár kroků k historickému realismu. Jen o pár, ale v těchto končinách je to dost poznat. V eposu samozřejmě nesmí chybět drama, sebeobětování a spoustu mouder, ideálně pronášených v posledním dechu. Ale i tak je to pořád konzistentní, nepřeplácaný historicko-akční epos, co mě mile překvapil. A tolik individuální lučištnické akce a nahánění se po lesích člověk opravdu jen tak nezažije. Takže solidní čtyři hvězdičky putují směr Jižní Korea. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Asie nám přinesla jeden Perfektní akční Blockbuster,který vás kopne, kde to bolí nejvíc ! Osamělý, vytrénovaný střelec spoléhající se na svou špičkovou zbraň, aby složil nepřítele dříve, aniž by o něm věděli je naháněn v lesích Elitními lučištníky s šípy vážící čtvrt kila.. Neskutečně napínavý Survival, akční, intenzivní, nezastavitelný, vyrážející dech, je plný emocí,zvratů,nápadů, prostě naprostá vizuální paráda, která nemůže nikoho nechat chladným ! Takhle si představuji dobře odvedenou práci za slušné prachy ! U mně 120 % ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina se s lukem ohání jako Legolas. Každá scéna, ve které ho popadne, je proto odměnou za protrpěný zdlouhavý začátek a nekonečně uslzené melodramatické tragédie. Finální třetina je konečně velkolepá, nepřátelé tahají za tětivy stejně hbitě jako kdyby tiskli kohoutky poloautomatických pušek a šípy sviští mezi stromy stejně smrtonosně jako kulky. Prostě takový asijským Rambo s lukem. 7/10 ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

A tu môžeme sledovať prapočiatky vzniku sniperov. Prvá hodina čistá nuda, občasný súboj a ani vykreslenie príbehu či deja vás nezdvihne zo sedadiel. Druhá polovica je však o niečom inom. Skvelé súboje, lietajúce šípi, odstreľovanie nepriateľa. Scéna na skalách priam fantastická. Škoda nereálneho digitálneho tigra, ale potešil. Výprava nádherná, herci obstojný. U mňa to trošku zaostáva za japonskou alebo čínskou filmografiou, ale epická "podívaná" to bola. Na štyri však tomu niečo chýbalo. 3 z 5 ale s odporúčaním. ()

Rambo159 

všechny recenze uživatele

Zhrešil som už len tým, že som to pozeral s českým dabingom!!!!!!!!! Fakt neviem, či si to tí dabéri nemohli bližšie naštudovať alebo čo, ale oni nazývajú Čoson ako Joseon. Zjavne preto, lebo sa to tak píše v anglickom prepise. No na výslovnosť akosi zabudli, čuráci sprostí!!! Takto mi to sprzniť! No a čo sa týka filmu, dobre sa na to pozerá, i keď je často vidieť chyby a nelogickosti, no napriek tomu sa to dá. Mne osobne sa najviac páčila prestrelka v lese po útoku tigra. Koniec presilený, divný, mohol zomrieť aj epickejšie, ale to je už jedno. Dajme tomu, že 4*. Alebo 3*??? ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama