Reklama

Reklama

Vášeň

  • USA Passion (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá žena, která pracuje v byznysu, se vydá na cestu pomsty poté, co jí její šéf a mentor ukradne její nápady. (Rosaviva)

Videa (3)

Trailer

Recenze (139)

claudel 

všechny recenze uživatele

Filmová výzva v karanténě - oblíbené herečky, Rachel McAdams. Rachel má tvář jako andílek, umí být roztomilá a k nakousnutí, ale současně se chovat jako ta nejsprostější a nejnestydatější coura. Druhá kategorie je u ní méně častá, o to je více sexy a tento film je sexy a možná i více než jeho francouzská předloha. Bohužel si už po tolika letech nepamatuji děj francouzského originálu, ale co si pamatuji přesně, že věkový rozdíl mezi hlavními dvěma představitelkami byl dvacet let a nikoli jeden rok. Proto je tahle verze více sexy. Na druhou stranu si vybavuji, že původní scénář byl jasný a přímočarý, v tomto případě jsem se ke konci trochu ztratil a úplně nevím, co si mám myslet. Celkový dojem tak mám poněkud rozpačitý. Kdybych měl ale hodnotit pouze Rachel, tak ta dostane pět hvězdiček... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Film mi prišiel, ako keby si chcel režisér s divákom zahrať nejakú hru. Zo začiatku som to chcel vypnúť s vedomím, že pôjde o nejakú nudnú drámu, síce dobre natočenú a zahranú, ale sterilnú a šedivú. Veď čo už len môže byť zaujímavé na ženských intrigách, že? :). Veľmi rýchlo som však tento názor zahodil do koša, pretože to čoskoro začalo mať grády a dejovo ma to celého vtiahlo, konečne som sa začal baviť. Sledujeme rivalitu dvoch ženských a tiež hranice, kam až sú schopné zájsť. Všetko sa pekne zamotá a záverom pod rúškom mysterióznej atmosféry zaujímavo vyvrcholí. Nehovoril by som tu však o mindfucku, ak hej tak veľmi neohrabanom, prelínanie sna a reality bolo síce fajn, ale nebolo to celkom ono. Až moc jednoduché, moc priamočiare. Celý čas som to videl na hranicu medzi 3 a 4 hviezdami, koniec však celkový dojem trochu zlepšil, takže sa prikláňam k lepšiemu hodnoteniu. 70/100 ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Aká vášeň,aká erotika,prosím vás??!Ako si mohla sladká RACHEL McADAMS pokaziť svoju povesť s takýmto skoro odpadom.S tým jej šarmantným úsmevom som jej tú úlohu mrchy a zlomyselnej kariéristky neverila ani trocha.To nebola úloha ušitá priamo na ňu.Je mi ľúto,ale nemalo to žiadny náboj či iskru a ani záverečná pointa ho nevytiahne z bahna,pretože len (pomenujme ju) skvelou pointou,geniálny film ešte nerobí.Ak zdieľate iný názor,čo potom ten zvyšok.Musím konštatovať už len smrť tejto snímke. ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Kto trosku pozna tvorbu Briana De Palmu toho nemoze tento film nicim prekvapit. Dobra praca z kamerov, velmi dobry strih. A vyborna praca z hercami. McAdams vyborna a Rapace tiez. Filmu vask chyba nieco co by nieco co by ma prinutilo zamysliet sa. Nenudilo ma to ale druhy krat by som to uz asi nedopozeral. De Palma natocil ovela lepsie filmy. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zajímavý komentáře tady jsou, hlavně ty, co film nehodnotí příliš dobře, stejný výčitky bych ještě pochopil, zřejmě jste znalci telenovel, když film přirovnáváte k telenovelám, já neviděl ani ukázku na telenovelu, takže si mohu dopřát ten luxus, film hodnotit bez znalosti milionu dílů všech možných telenovel. Zajímavý komentáře jsou i v tom, že nejen že padají stejný výčitky, ale dokonce je to jako kdyby ty komentáře psal jeden člověk, stejný slova a někdy i stejný věty. To vážně když chci napsat svůj názor, musím opisovat slova druhých ? No nic, csfd je hold plný velkých osobností s vlastním názorem. Já mám na tenhle film taky jeden a to velmi pochvalný. Například erotiku jsem ve filmu cítil docela dost, hlavně v první části. Erotika pro mě není synonymum pro šukačku, pod erotikou si já představuju i pohledy, dialogy, různé situace vyvolávající vzrušení a to jsme v tom filmu měl. Stejně tak mně v něm nechybělo napětí, přece jen když nedokážu odhanout vývoj následnující scény, považuju to za kvalitní práci. Stejně tak když když mě dokáže rajcnout ženská, která má ve scénáři napsáno, nešukej, ale buď mrcha, která umí dráždit i psaním mejlu, přesně tohle totiž Rachel dokonale zvládala. Jediný co film poškodilo byl závěr, někdy méně znamená více, vímě pane scénaristo ? Nicméně tenhle film má v sobě přitažlivou jiskřivost, která se mně velmi líbila. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (10)

  • De Palma chcel film poňať spočiatku snovým štýlom s niekoľkými vrstvami, inšpirovaný filmom Počiatok (2010). Nakoniec však tú myšlienku na radu svojich režisérskych kamarátov zavrhol. (Arsenal83)
  • Noomi Rapace bola obsadená do roly Isabelle potom, čo Brian De Palma narazil v New Yorku na režiséra, ktorý mal záujem mať Rapace vo svojom filme, poslal mu niektoré Noomine švédske filmy a jej výkony na De Palmu naozaj zapôsobili. (Arsenal83)
  • V scéne na obede, keď si Isabelle (Noomi Rapace) berie tabletky, ich rozsype po stole, pričom tri dopadnú do šálky jej asistentky Dani (Karoline Herfurth). Keď sa tá ide napiť, môžeme si všimnúť, že v šálke sú len dve tabletky. (Johnny.ARN)

Související novinky

De Palma se vrací za kameru

De Palma se vrací za kameru

04.05.2017

Brian De Palma byl od 70. do 90. let filmařskou extratřídou, jíž vděčíme za Zjizvenou tvář, Neúplatné nebo Carlitovu cestu. Po Mission: Impossible ale začal trochu strádat a přišel o diváckou… (více)

Reklama

Reklama