Reklama

Reklama

Gus Lobel byl po desetiletí jedním z nejlepších hledačů baseballových talentů, avšak přes veškerou snahu cítí, že stárne. Vedení Atlanty Braves začíná zpochybňovat jeho úsudek. Musí jim dokázat, že je schopen přizpůsobit se novým technologiím ve výběru talentů a oťuknout nového pálkaře Boa. Jedinou osobou, která by Gusovi v krizovém období mohla pomoct, je jeho dcera Mickey. Tato nadějná právnička dá v sázku vlastní kariéru, aby zachránila otcovu existenci. Přes Gusův nesouhlas se Mickey k němu připojí na jeho poslední scoutské cestě po Severní Karolíně. Dívka zjišťuje, že její otec na dálku moc dobře nevidí. A tak se alespoň na chvíli stane jeho očima. Při sledování Boa Gus používá nejen Mickeyiny oči, ale také svůj sluch a zjistí, že Bo je sice nadějný a dobrý hráč, ale nedokáže odpálit točený nadhoz, a tak svému týmu doporučí Boa nekupovat... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (375)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Docela dost by mě zajímalo, co přimělo Clinta Eastwooda k návratu před kamery, právě v tomto filmu. Protože scénář mě přijde dost ojetej. No zdá se, že Robert Lorenz má na Clinta velmi dobrý přesvědčovací páky, na to, že je debutant a že Clint se nenechal už asi 20 let režírovat nikým jiným než sám sebou je to vskutku zajímavý. Jak už jsme zmínil scénář nic moc s tím že bych rád zdůraznil to zejména slůvko nic a opravdu jediný na čem tenhle biják vaří je Clint Eastwood resp. jeho věk vs příběh. Čistě z úcty k monogramu CE dávám tři, protože krom Clinta tenhle film, fakt nemá čím zaujmout i když musím přiznat že se na to docela příjemně koukalo, teda krom Justina, toho fakt nemusím. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $35,763,137Tržby Celosvetovo $47,658,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA $10,189,525 //počet predaných kusov 681,118║ Na začiatok, už som videl množstvo filmov o tejto hre ale stále nechápem o čo tam vlastne ide a vôbec ma nič nenadchýna na tejto hre, k filmu Eastwood hrá svoju klasickú polohu mrmlavého zatrpklého starca ale fajn, dáva nejaké tie odpichy, drží chladný postoj, hrá slušne do danej úlohy sa hodil, taktiež sa nestratí Amy Adams, lenže príbeh až na záver neponúkne nič navrch, čím by si diváka získal, ide len chladnú schématickú drámu. /45%/ ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Sportovní pohádka o tom, jak tu hru nelze pochopit, ale cítit. Bylo jich tu už tolik, že v případě Clintova Zpátky ve hře to je okořeněno romancí. Amy Adams i Justin Timberlake jsou příjemnou osvěžující vůni v jinak stařeckém pánském klubu. Clint Eastwood krásně stárne. Hodnocení OST: Hodnotím více písničky než hudbu Beltramiho. Ten umě dramaticky pokreslil důležité momenty. 6/10 ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha amerických filmových pohádek, tentokrát o komplikovaném vztahu otce a dcery na pozadí baseballu, kterému člověk jako většinou vždycky nemusí rozumět. Celkové vyznění sráží velmi volné tempo v prvních třech čtvrtinách, na druhou stranu film táhne nahoru i v tomto věku virtuózní Clint Eastwood. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vrčící mrzutý prostatik, co hovno vidí, všechno slyší a Babea Rutha okrádal ve škole o svačiny ve funkci skauta týmu MBL? Ano, vítejte v pohádkové Americe, kde instinkty, zkušenosti a pocit nenahraditelnosti vždycky zvítězí nad moderní technikou, mladickou arogancí a pocitem nenahraditelnosti. Jo a pak je to taky o lásce a revitalizaci rodinných vztahů.. Přesně dávkované klišé, kdy dokonce odhadnete, že v desáté dvanáctině stopáže přijde rozkol, aby jej nakonec vystřídal multihappyend, ve kterém nadhazovač buráků převálcuje buráka s pálkou a všichni si padnou do náručí. Kdo si něco takového žádá, bude spokojen.. Mně však k úplnému blahu scházelo, aby byl u Braves znova na zkoušce Honza Železný a slizkého Lillarda perforoval oštěpem.. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (12)

  • Pieseň, ktorej slova vo filme recituje Gus (Clint Eastwood) a neskôr i Mickey (Amy Adams), je song "You are my Sunshine" od Johnnyho Casha. (toi-toi)
  • Ve filmu se objevuje i Scott Eastwood, syn Clinta Eastwooda, který se svým otcem spolupracoval již po čtvrté. (MeanWhile)

Související novinky

Zrodila se hvězda: Eastwood, Beyoncé... Cruise?

Zrodila se hvězda: Eastwood, Beyoncé... Cruise?

11.03.2012

Podivuhodnější kombinaci jmen aby člověk pohledal. Tenhle projekt je ale podivný už od samotného začátku. Clint Eastwood i přes nepříliš dobře přijaté poslední filmy nepolevuje v tvůrčím tempu. Právě… (více)

Reklama

Reklama