Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Za iných okolností ma akčné filmy o autových naháňačkách vôbec nezaujímajú, ale v tomto hrá viacero hercov ktorých mám rád, tak som sa na to pozrel. Príbeh bol síce dosť obyčajný, ale tie dialógy niektoré fakt stáli za to - vždy ma fascinuje ako sa niektoré rozhovory zvrhnú do úplnej absurdity (napr. ten rozhovor o väzení). No práve vďaka takýmto dobrým scénam a hláškam získal tento film oveľa vyššiu kvalitu. Inak tie naháňačky by som najradšej pretočil, našťastie ich nebolo až tak strašne veľa. Inak, v tých hercoch k tomuto filmu by mal byť napísaný na prvom mieste určite napísaný Dax Shepard, okolo ktorého sa prakticky celý film točil. Bradley Cooper dostal síce tiež dosť priestoru (v tej jeho gangsterskej vizáži s dredmi pôsobil fakt nezvyklo), no ľudí to dosť zmätie keď je písaný hneď na prvom mieste ako keby hral hlavú rolu. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Dax Shepard a jeho zábava, aneb jak mají vypadat snímky, kterými se tvůrce baví a nedělá je jen tak z povinnosti. Naboř a ujeď je fajn oddychovkou, která ačkoliv nenabízí o moc víc než jen nenáročné pobavení za zvuku rychlých aut, střelných zbraní a společnosti sličných dam, zaujme dostatečně.Ideální zábava na nedělní odpoledne. [60%] ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Vysněná kravina Daxe Sheparda, který sehnal pár drobných a natočil si svůj vlastní film o věcech, které má sám rád a já mu to vůbec nemám za zlé a lehce mu závidím.Neškodná road movie, která potěší spoustou zábavných scén a především musim ocenit sílu dialogů, protože konverzační humor má místy sílu demoliční koule a Shepard opravdu uměl vytvořit perfektní charaktery postav.Co se mu povedlo hůř je celkový příběh, který je samozřejmě zcela tuctový, stejně tak jako celá pointa a vůbec smysl celého filmu, ale o to tu nejde.Jde o to, že Dax Shepard miluje filmy a auta, chtěl si splnit sen a vzdát všemu co má rád jistou čest a já ho za to chci pochválit.Upřímně pochybuju, že se ještě někdy pustí do svojí vlastní tvorby, ocenit musím to, že si splnil sen a já mu to nehodlám vyčítát a i přes strašnou rutinu nadávat.Prostě epesní jednohubec, za který by se nemusel stydět žádný debutující režisér.59%. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ojojojoj. A sakra. No ty voe. No shit. Asi víte, co tím chci říct, co? :) No prostě se to nepovedlo. Dal jsem filmu rovných 33 minut a pak přišlo nekompromisní vypnutí. Co dodat? Snad jen, že film, který je založen na naprosto nezáživných dialozích nemůže přece diváka bavit. V některých filmech mi přišel Dax Shepard v pohodě (např. ve filmu Hurá do basy), ale tady přestřelil. 20% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Prvních třicet minut bylo tak přiblblých, že jsem se musela hodně přemlouvat, abych u toho vůbec vydržela. Nakonec jsem vydržela, hlavně díky tomu, že káry v tomhle filmu byly opravdu fešné a mě až cukaly ruce v touze sáhnout si na jejich volant. Konečná hoďka už se vydržet dala, ačkoli přinesla spíš předvídatelný humor a vykrádačku podobných komedií. Celkově bych tenhle film popsala jako mírnější kocovinu, víte, že už jste zažili horší, ale to neznamená, že byste byli z téhle nadšení. 50% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Rozpočet predstavoval iba 2 milióny amerických dolárov, z čoho polovica bola utratená za práva na hudbu použitú vo filme. (m.a.t.o.)
  • Ide o nezávislý film natáčaný bez podpory veľkého štúdia, ktorý produkoval Dax Shepard (Charles Bronson) spolu so skupinou svojich priateľov, vrátane jeho priateľky Kristen Bell, ktorá si zahrala rolu Annie Bean. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama