Reklama

Reklama

Uvnitř odlehlé, přísně tajné laboratoře pracuje skupina vědců na experimentu, který by mohl znamenat další krok v evoluci člověka. Když ale předmět experimentu – uměle vytvořený "člověk" (Anya Taylor-Joy) – spustí řetězec děsivých událostí, vědci se musí rozhodnout, jestli je význam objevu takový, aby převážil i nebezpečí s ním spojená. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (227)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak si myslím, že mladý Scott, od otce nějaké to filmařské umění zdědil a nebo pochytil, ona Morgan neni vůbec špatná. Neni to sice vyloženě horor a od poloviny, je znát uspěchanost, což bylo naprosto zbytečné, vyvražďované mohlo být věnováno, posledních patnáct minut. Díky uspěchané druhé polovině, to budování charakterů a atmosféry v první polovině, ztrácí význam, což je škoda. Ale, násilí celkem ujde a v čem mně film upřímně překvapil, je akční stránka a to se týka hlavně bitek. Ano čte dobře, ve filmu sou celkem tři bitky a mají hodně dobrou choreografii a sou dobře natočené, v tomhle ohledu mně film příjemně překvapil. A co se týče herečky Kate Mara, ta by mohla s přehledem, zahrát roli agenta čtyřicet sedm, ta role zabijáka ji prostě sedla. Škoda že Holbrook, nedostal víc prostoru, sympaťák a sem zvědavý jak v Loganovi zvládne roli psychopatického mutantního terminátora. Sou to sice tři hvězdy, ale celkem pozitivnější tři, s tím že sem zvědavý, jak se mladému Scottovi povede, ten kluk to v sobě má. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomnělo film Hanna, který je přece jen o něco lepší. O hororu zde nemůže být řeč, jedná se o čistě akční béčko, které se snaží pohrávat se stísněnou atmosférou. Herecké obsazení je skvostné a velmi dobře to celé vypadá. Psychologická hra v první půlce, kdy člověk neví, co se stane a očekávat, se úplně nedaří. Člověk vydedukuje hned, jakým směrem se bude film ubírat. Nicméně překvapivá je druhá půlka, kdy jsem nečekal akční rozjezd a tak zvládnuté tempo. Choreografie akčních scén je drsná a povedla se nad míru. Závěr bych čekal asi více originálnější, ale celkově jsem spokojený......6/10 ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film z kategórie zbytočných. Jedno dievča sa po dlhých rokoch experimentovania naserie. A to je tak všetko. Obsadenie je zaujímavé, ale rovnako nepotrebné. Kate Mara s účesom jak Majka z Gurunu mohla byť nahradená pouličnou žobráčkou, na jej zaseknutý výraz nepotrebujete žiadnu hereckú školu. Potešila ma aspoň účasť Rose Leslie z Hier o tróny. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Mě to rozhodně nepřišlo jako horor, ale určitým způsobem to bylo "děsivé"...Bylo to tak mrazivé a byly tam momenty - tak dlouhé a čekající, že jsem se po nějaké době musela podívat stranou, jelikož jsem se bála co nastane...A ano - nezklamalo mě to :) Tolik mrtvých těl - jen tak jako sem tam :) To byla paráda :) :) Morgan byla rozhodně zajímavá a bavila mě :) :) Ale teprve pár minut před koncem filmu mi došla hlavní myšlenka :) A to byla paráda :) :) Tolik zlosti, nenávisti a pocitů, se kterými "člověk" neví jak pracovat...Hezké :) Rozhodně mě to zasáhlo - a to velice příjemně i nepříjemně :) CHCI TO VIDĚT ZNOVU :) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Od hororu, který měl na starost syn Ridleyho Scotta se očekávalo zřejmě více, ale někde se začít musí a já důvod brblat příliš nemám. Plusem je herecké obsazení, které je na béčkové poměry velmi slušné. Nejvíc září mladá hvězda Anya Taylor-Joy( The Witch), ale i zbytek známějších hereckých tváří potěší. Samotný nápad je zajímavý, nepřišlo mi to příliš hloupé, jen to bohužel není ani příliš inteligentní, ale sleduje se film příjemně, tempo je slušné, vizuál kvalitní a závěrečná vyvražďovačka se mi líbila, byť na gore se celkem šetřilo. Dle vlažných ohlasů jsem to čekal horší, nakonec jsem i překvapen jak koukatelný Morgan je. Nechybí i nečekaný zvrat v závěru. Story 5/10, Atmosféra 6/10, Gore 4/10, Vizuál 7/10, Akce 6/10, Napětí 6/10,Humor 0/10. Zábavnost 7/10, Lekačky 0/10. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (2)

  • Ve finálním souboji Lee Weathers (Kate Mara) a Morgan (Anya Taylor-Joy) v lese spadnou obě protagonistky několikrát do jehličí. Navzdory tomu se však na modré košili Lee neobjeví ani jedna skvrna, či jiná nečistota. (Nathaniell)

Reklama

Reklama