Reklama

Reklama

Potom, čo Sabrinu (Zoë Bell) unesú tajomní útočníci, ocitne sa v podzemnom brlohu, kde je nútená bojovať s ďalšími nevinnými ženami iba pre pobavenie neviditeľných divákov. Každá z týchto bojovníčok má čo stratiť, no len jedna má ostať nažive po skončení brutálnej hry. (Steny94)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Úplne primitívny film, ale našťastie dostatočne akčný a zábavný. No, tu rozhodne premýšľať netrebalo. Zoznámime sa s hlavnými postavami a hurá do ženskej arény smrti. Všetky sa navzájom podporovali a držali si palce (teda až na jednu), ale aj tak im to bolo hovno platné. Čakal som akurát, že battle dňa medzi hlavnou hrdinkou a najväčšou mrchou (ktorá bola akoby naschvál asi najkrajšia) bude mať trochu iný priebeh, ale to prežijem. Ku koncu krváčik ako má byť. U mňa jednoznačne prevláda spokojnosť, možno aj mierne nadšenie. Bavilo ma totiž čumieť na to, ako sa tie kravy medzi sebou mlátia. A aspoň sa s väčšinou ženských postáv dalo celkom sympatizovať. Keby mali k dispozícii aj iné pomôcky, ako len päste, a sekali by sa tam hlava nehlava na márne kúsky, možno by som dal aj full rating. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

...brutálka...!! :-)) Jak psal můj kámoš BESTLAMA: "Já nevím, co si o tom filmu mám myslet..?" Taky jsem nevěděl ... a tak jsem přistoupil na pravidla "hry"/filmu a sledoval nezaujatě, co se tam děje. A ono se mi to prostě líbilo. Je to vlastně mix "martial arts" flicku s exploitačním gore masakrem. Za levný prachy kameraman se střihačem velmi slušně natočili brutální bitky mladých kočiček, ... ale fakt je to brutal, rozbíjej si pěkný xichty na kaši, šlapou si po hlavách, dusí se pískem vraženým do huby a od začátku je docela jasný, která to vyhraje ... Nebyla by to taková pecka, kdyby nepřišel fakt hutnej krvavej závěr, kde vítězka turnaje vykydlí vilu od záporáků a přijdou na řadu nože, sekáček, řemdych a a já nevím co ještě. Řemeslně perfektně zpracované, dějem, obsahem všaknaprosto chudé ... celkově fakt pro mne velmi zábavné ... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nazývat film sexistickým, zaměřeným jen na prsa hrdinek, je trochu krátkozraké a myslím si, že tohle je film, který si pozornost zaslouží. Ženy jsou vhozeny do kruté situace, kde se buď rozhodnou, že chtějí přežít, anebo zemřou. Líbí se mi podobné zápletky a tahle pro mě funguje dobře. Ano příběhově je to nakonec jednodušší, ale je zde krásně ukázáno, jaké bestie lidé vlastně jsou. A vůbec nemám na mysli ženy, které proti sobě bojují do posledního dechu. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Vlastně se musím dost přemáhat, aby dal alespoň ty dvě hvězdy za nezávadnou technickou stránku. Raze je totiž úplně uboze prvoplánová podívaná, přičemž její obsah i samotný účel existence se dají popsat slovy "ženy v tílkách se perou". Protože proč? Protože why the fuck not, protože to tak chceme. Kdo se u toho baví - budiž. Pro mě je to degradace filmového hororu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Potřeboval jsem si na chvíli oddychnout od animovaných filmů a seriálů, na které jsem se v posledních dnech vrhl a díky svým přátelům na CSFD jsem narazil úplnou náhodou na tento akční kousek. Moc jsem od něj neočekával, ale ve finále jsem byl docela spokojený i přes nepříliš pestrý děj. Vše se totiž točí hlavně okolo samotných soubojů a ty byli přesně podle mého gusta. Nejsem sice příznivcem násilí na ženách (v reálném životě), ale když si to ve filmu rozdají holky (a nemusí jít jen o porno), nejsem proti. Už jsem byl párkrát svědkem toho, jak se dvě slečny popraly (trhání vlasů, škrábání nehty, atd…), tady budou praskat kosti a vazy, takže se bylo opravdu na co dívat… ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama