Reklama

Reklama

Pavoukotřesení

(TV film)
  • USA Arachnoquake
Trailer

Obsahy(1)

New Orleans, Louisiana, USA. Krátke otrasy pôdy miestni obyvatelia takmer ani nezaregistrovali, život v meste a okolí preto pokračuje vo vyjazdených koľajách. Ale vzniknutá trhlina v zemskej kôre sa stala vstupnou bránou pre doposiaľ neznámeho živočíšneho druha, zvláštneho pavúka - albína, ktorého charakteristickou vlastnosťou je agresivita a rýchly rast. Množstvo týchto osemnohých beštií sa rozuteká do ulíc mesta a skríži cestu nič netušiacim obyvateľom. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Já i chápu, že z toho měli všichni srandu, že to všichni brali s nadhledem. Jenže mě to prostě ani nebaví, ani nepřijde vtipný. Půl filmu jsem se myšlenkami zabýval otázkou kam až Edward Furlong klesl, a kde soudruzi u něj udělali chybu, protože to T2 mohl, a určitě i měl být hvězdou. Film se samozřejmě ani nedá moc považovat za film, kamera fail, herci fail (Furlong teda nejvíc), triky fail (jak z videoher z roku 1995). Netočte prosím takové filmy! ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Je to capina, ale zábavná, takže proč ne... Pavouci útočí na New Orleans (kde je asi celkem 20 lidí :), výborně skáčou, plavou po vodě a plivou oheň... No, neberte to... S lehkou nostalgií jsem zavzpomínal na některé kousky (starší i na ty novější) krále všech špatných béček, Jima Wynrskiho, vypnul mozek a v rámci možností extrémně špatného filmu jsem se bavil... ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Žijete?" ,,Žiju!" ,,...uáááááááááááááá!" ,,Kryjte se, nehýbejte se, ani nedýchejte!" ,,To zvládneme!" ,,Nezvládneme! Sežerou nás!" ,,Nesežerou." ,,Chramst!..." Tak to je srajda! Snažil jsem se na to dívat jako na komedii, ale i když jsem se smál, tak velkých komediálních kvalit snímek nedosahuje. Fakt lidi prchají před deseticentimetrovými pavouky? Božínku, ti pavouci jsou růžoví! No to mě teda... Scénář psali magoři, a tak i postavy se chovají jako magoři. Přál jsem jim hnusnou smrt, všem, bohužel, někteří přežili. ,,Vlezl jí do chřtánu!" Jo pavouci mají chřtán? Kdo to psal, propadal nejspíše z biologie. A použít v závěrečném megafinále hudební motivy z Psycha... Ale ne, být to vtipnější, jako dělá třeba Troma, tak to i beru. Tohle? Jednu z milosti. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jumbo spiders, some as big as dwarves! 1) Jak už název napovídá, těžko budete hledat větší blbost v nejhlubších análech filmového průmyslu. Hluboce céčkovému snímku nelze upřít, že jde přímo k věci - první pavouci se objeví hned na začátku filmu a scénáristé diváka, věru, zbytečnými rozhovory nezatěžují. Filmové dialogy jsou tak blbé, až jsou chvílemi hezké. 2) Sledovat toto dílo společně s partou dalších zhulenců, asi bych byl spokojen a bavili bychom se dobře. ()

Marfab odpad!

všechny recenze uživatele

kdyby se náhodou někdy stalo, že bych dostal (čistě teoreticky) roli v nějakém filmu a já ho (čistě teoreticky) přijmul a po dončení a zhlédnutí asi patnácti minut byh zjistil, že se ten výtvor bude stejný jako tohle veledílo plné kříženců dráčků mráčků a hajzlpavuka, tak bych si vzal baťoh,uzenou makrelu a můj zlatý kroužek na holubi a zavítal bych do hlubokých jeskyní vstříc naproti mému kamárádu glumovi aby mě už nikdo nenašel a neviděl. protože tohle zvěrstvo předčí i reklamu na tampony, které vydrží i 24hodin krvácení v kuse. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve státě Luisiana ve městech Baton Rouge, New Orleans, Amant, Lafayette a Sorrento. (Terva)

Reklama

Reklama