Reklama

Reklama

Ip Man 3

  • Čína Ye Wen 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V nejnovějším pokračování série o legendárním mistru Wing Chun Ip Man (Donnie Yen) čelí nejen hongkongskému gangu, jehož hlavu si zahrála boxerská legenda Mike Tyson, ale musí se vypořádat rovněž s vlastním rodinným životem. Ve městě protkaném korupcí, ve kterém se ho zároveň neustále pokouší konfrontovat konkurenční mistr Wing Chun, to však nemá jednoduché. (JardaBauer)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (190)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Popri skvelých bojových scénach, je tu priestor aj pre pravé emócie. Pracovali s nimi aj predchádzajúce časti, ale v konečnom dôsledku nemali na výsledný produkt tak dobrý efekt. Tu ich je dosť a sú opodstatnené a vkladajú do deja patričnú šťavu. O akčnej stránke som sa vyjadril, je výborne podaná a nejde o žiadne megalomanstvo, ale o štíhlu, svižnú kapacitu. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dobrou polovinu stopáže mě přepadaly obavy, zda-li tenhle díl dopadne dobře. Myšleno čistě filmařsky. Nechápejte mě špatně, ale rvačka co 5 minut, kdy se mlátí pomalu všecko co má ruky nohy příběhu rozhodně nepřidává. Samozřejmě klobouk dolů před 52letým Donnie Yenem. Naštěstí se v druhé polovině začínají dostavovat ty správné emoce. A Asiaté je rozhodně umějí. Prostě druhá polovina je zcela regulérní Ip Man jak jsme na něj zvyklí. Těžké životní zkoušky a divák rozumí že pro našeho hlavního hrdinu není kung-fu v jeho tíživé situaci to nejpodstatnější. Oceňuji že tvůrci přemýšlejí jak se sérií dále směřovat a beru tenhle díl jako závěrečný. 80% ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Muž Internetového Protokolu je zpět, zase je to ten katalogový správňák, slušňák, pyjonýr a citlivouš, nemít ve scénáři manželku a malého makaka, řekl bych, že i panic, ochránce slabých a utlačovaných, vdov a sirotků, osvoboditel Hongkongu, Číny a nejspíš i Asie, specialista na boj tři sta patnáct na jednoho a mistr bojového umění Wůl Chum, s jehož nejúčinnější technikou jste schopni úplně nejrychleji ze všech během pěti vteřin ochmatat rachitickýma ručičkama i celou stoosmdesáticentimetrovou kozatou bloncku. Jeho ukrutnými soupeři jsou tentokrát nejprve lobotomizovaný huhňavý lidoop Michal, který rozhodně nemá ve filmu co dělat, měl by být držen výhradně za elektrickým ohradníkem v Zoo a pravidelně masírován obuškem na dobytek, a poté jiný opičák, co jako obvykle tvrdí, že „mé kungfu je lepší než tvé kungfu“. A nebyl by to náš hrdinný Ípéčko, kdyby sebevědomě neomacal Míšu až k chichotání, nepředvedl tomu Chum Yak Pukovi, že jeho kungfu je prostě to nejlepší z celé tlupy kočkodanů, a pak za bouřlivého potlesku kompletního Dálného východu hrdě neodkráčel do do-dža mazlíčkovat se s dřevěným paňácou se třemi dildy. Tudíž spatříte sice hezky natočený, avšak polodebilní čínský kýč, dosud nejidiotštější z celé série IP telenovel, který však některé zdejší husté experty v Gájkidu dohnal svou „reálností“ až k slzičkám. No jediti! ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nebejt zas a znovu frenetických bitek a desítek nápaditejch chvatů, šel bych klidně mnohem níž. Po temným Raid jsem totiž nějak zapomněl, že je Yip Man z velký části mýdlovou operou, propagující důležitost bližních a nebezpečně žongluje s otázkou nutné lidské pospolitosti k dosažení vyšších morálních cílů. Duvenblejt. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

ALL THAT WE DO IS NOT FOR TODAY, BUT FOR TOMORROW! Mike na staré kolena točí filmy a vůbec to nevadí, ba naopak, Donnie Yen snad nestárne a souboje jsou tu fantasticky přehledné. Což se o dnešních moderních akčních filmech říci nedá. Film táhne a i emoce se objeví, co bych ale trošku vytknul, tak určitě závěrečný souboj. Takový nemastný neslaný a část s motýlími meči mě celkem i nudila. Ale tak to je jen taková drobnost na jinak parádním filmu. ()

Galerie (226)

Zajímavosti (9)

  • Konzultanty na Wing Chun byli u flmu bratři Ip Ching a Ip Chun. Jejich otcem byl mistr Ip Man. Mezi nejslavnější studenty, které vyučoval, patřil Bruce Lee. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno