Reklama

Reklama

Ip Man 3

  • Čína Ye Wen 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V nejnovějším pokračování série o legendárním mistru Wing Chun Ip Man (Donnie Yen) čelí nejen hongkongskému gangu, jehož hlavu si zahrála boxerská legenda Mike Tyson, ale musí se vypořádat rovněž s vlastním rodinným životem. Ve městě protkaném korupcí, ve kterém se ho zároveň neustále pokouší konfrontovat konkurenční mistr Wing Chun, to však nemá jednoduché. (JardaBauer)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (190)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Ip man potřetí, aneb druhé cucání děje z ničeho, přičemž tady je to ještě o něco humornější, než-li v předchozím díle, mísí se tu dvě linie, jedna s potíráním zločinu, druhá s protivníkem z řad kung fu mistrů... Ani jedna z linií není dobrá, ta první je dokonce i směšná, za což může děkovat totálně bizarnímu Miku Tysonovi, který nejenže neumí moc hrát, ale i jeho střet s IP Manem je směšný asi stejně, jako rvačku z tv pohádek z osmdesátých let. Ono by se to také dalo říct poměrně jednoduše - je to několik zručně natočenejch rvaček, ovšem zabalených do tak pitomého scénáře a dialogů (linka s manželkou jedna velká zívačka hodná leda německých tv romantických konin). Nic víc, nic míň. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

tak trochu zbytečný film o ničem, tady už se opravdu čekalo na začátky Bruce Leeho, ale ne, ten se tu objeví jen na dvě minuty, kopne pět krát do cigaret a utře si dva krát nos, ale hlavně že je tady Tyson, ten to celé pozvedl....jako ty scén kdy jich tam bojuje 100 a možná víc a stejně to nakonec prohrají, to už je fakt na hlavu tohle a toto má být podle skutečných událostí. Zklamání ()

Reklama

Mol 

všechny recenze uživatele

ALL THAT WE DO IS NOT FOR TODAY, BUT FOR TOMORROW! Mike na staré kolena točí filmy a vůbec to nevadí, ba naopak, Donnie Yen snad nestárne a souboje jsou tu fantasticky přehledné. Což se o dnešních moderních akčních filmech říci nedá. Film táhne a i emoce se objeví, co bych ale trošku vytknul, tak určitě závěrečný souboj. Takový nemastný neslaný a část s motýlími meči mě celkem i nudila. Ale tak to je jen taková drobnost na jinak parádním filmu. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

První díl byl famózní, druhý díl byl velmi dobrý, tento třetí díl bohužel dvě třetiny nudí a nepřináší žádný zajímavý děj ani bitky, o to víc se mi líbila poslední třetina, kde je i trochu emocí. Nicméně pokles je znatelný a opravdu nechápu, o co se první dvě třetiny tvůrci snažili. Bylo to zoufalý včetně Mika Tysona. Příště bych jim doporučil nejdřív vymyslet pořádný děj a bitky trochu omezit. Pokud bude další díl, nebude mi to vadit, je zde pořád prostor pro výuku Bruce Leeho. :) Jen trochu pochybuju nad režisérem, asi bych to přenechal někomu jinému. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Lepší zakončení charismatického velmistra si neumim představit. Příběh pro mne nejosobnější a nejsilnější. Vizuální orgie. Soubojů je plno a jsou skutečně prvotřídní. ROZBOR!!! (Možné SPOILERY!!!!) - Už když Donnie Yen na úplném začátku trefuje dřevěného panáka mi naběhla husí kůže. Jakmile byla možnost film shlédnout, neotálel jsem. Yen se pro tuhle roli skutečně narodil a byl jsem nadšený každým záběrem. Výhoda tohoto překrásného eposu je narůstající kvalita, všecko je pomalé a ve výsledku se jedná o nezapomenutelný zážitek. Souboje jako takové mají perfektní, nápaditou choreografii, kadence nadlidská, absolutní maximum co ze sebe může fighter vypotit, odehrávaj se v zajímavých prostorech, nechybí ani bitky s přesilou a jeden na jednoho. Je jich fakt plno, jak jsem zmínil. Jsou kontaktní, dynamické, vizuál podporuje každý chvat s monumentální hudbou - a zatímco je kadence úderů bojovníků nadlidská, střihů je minimum, vynikající kamerové nájezdy a úhly, barvy a dobová atmosféra. Jinak finální souboj na chvaty mi přišel ze všech nejlepší. Bitkám nechybí, mnou nejvíce oceňovaný prvek této trilogie - emocionální náboj a obsahují přirozené prvky. Trio best of fights in this movie - Max Zhang vs. Donnie Yen / Donnie Yen vs. Mike Tyson / Donnie Yen vs. Sarut Khanwilai (Thajský boxer) // Donnie Yen je na vrcholu, charisma, sympatie, laskavost, přirozenost, Max Zhang už kurva potřebuje sólovku, ten chlap má co nabídnout, plno originálních chvatů, Mike Tyson jak bylo řečeno Yoshim, zbíječka, velmi potěšil a jeho pěti-minutovka mi stačila. Lynn Hung hraje úplně úžasně, zbožňuju tu herečku. A ještě potěšila postava mladého, Bruce Leeho :-) film byl často napínavý, naprosto strhující, nenašel jsem jedinou chybičku, bavila mne každá scéna. ()

Galerie (226)

Zajímavosti (9)

  • Film sa odohráva v rokoch 1959 – 1960. V tom čase mal už Ip Man 66 respektíve 67 rokov. (ywo666)
  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohrával v Hong Kongu, jeho natáčanie prebiehalo v juhočínskom meste Fo-šan. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama