Reklama

Reklama

Býval člen elitní zásahové jednotky, nyní se z něj stal hledaný uprchlík. Joey (Jason Statham) utíká před svou minulostí, kterou je dohnán, až k vojenskému soudu. Nyní na dně, hnán touhou po pomstě se Joey přidává k londýnskému podsvětí, kde bere spravedlnost do svých rukou. Podaří se mu dosáhnout svého vykoupení? (Intersonic)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (350)

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Statham v jedný ze svejch klidnějších rolí, kterých zrovna moc není. To mu ale stejně nebrání nakopat pár zadků, zpřelámat pár hnát a zabíjet šmejdy. Při tom se Jason celej film tváří ultra drsně a diváka to baví. Syrová a temná underground atmosféra Londýna je výborná, vedlejší herecký obsazení - i když víceméně neznámý - je fajn a příběh - ačkoli se točí celou dobu kolem jedný, možná dvou zápletek - diváka chytne a donutí zapřemýšlet, jak se to bude celý vyvíjet a jak to asi dopadne. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Jason je sázka na jistotu a stále to potvrzuje. Je to jeden z osvědčených týpků, jehož přítomnost mi dělá radost, ať střílí ze zbraně či slovy nebo jen tak plandá městem či kanálama, aniž by vydal jedinou hlásku. V tomto víceméně čistě sociálním dramatu o posttraumatickém syndromu obou obětí, jenž si nesou po celý svůj další život jako břímě a úděl, se dostalo i na pár fajnových akcí pro fajnšmekry bojových i vtipných (vernisáž fotek přírodních penisů ;-) "Šaty pošlu do Afriky, ne že ne!"☺ K tomu příjemná doprovodná hudba a naděje, že alespoň občas dojde na spravedlnost a správnou věc, co na tom, kdo a jak ji udělá a zda se dotyčný stane dobrým člověkem. Když zla je všude tolik... ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Film se Jasonem, co má hlubší myšlenku, je jev nevídaný. Pěkný, civilní herectví (obzvlášť křehké Agaty Buzek - netypické krásky, ale i Jason je schopen širší škály výraziva, než např. v Kurýrech) a zajímavej příběh, sem tam nějaká menší akce, Jason se houmlesácky potácí, brečí... Veliký překvapení, ale sedlo mi to rozhodně víc, než typický jeho filmy a bylo by určitě fajn, kdyby sem tam natočil něco ambicioznějšího, jako je Crazy Joe, protože na to - ač je akční hvězda - má. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Príbeh, ktorý sa mohol stať námetom ako pre artovú drámu, tak pre čisté béčko. Vznikol z toho proste iba "normálny" film, ktorý je ale aj tak dosť zvláštny. Statham predvádza niečo ako skutočný herecký výkon, jeho postava je značne ambivalentná a my po jednom zo záverečných zistení nevieme, aký vzťah si máme k nemu zachovať. Neobskakujú okolo neho modelky, ale bývalá manželka priemerného vzhľadu a istá jeptiška s tajomnou minulosťou. Londýn tomu pridáva dosť na kúzle, napriek všetkým kladom ma ale film trio Knight, Statham a Buzek nepresvedčili, že ich film nemohol byť ešte lepší. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Krásná atmosféra, pomalejší tempo a až idylický příběh o Jasonu Stathamovi – houmlesákovi s těžkou minulostí, který přijde jak slepý k houslím k slušnému živobytí, potká jeptišku, změní se a začne si hrát na pánaboha. Pro mě lehký nadprůměr, který se mi trefil do nálady a některé narážky a chemie stály za to. # [viděno: monitor, 5.1, EN sub] # příběh 6 | hudba 6 | humor 1 | akce 4 | napětí 2 | pustil bych si znovu 6 ()

Galerie (150)

Zajímavosti (6)

  • V 39. minúte vyberá Joey (Jason Statham) výpalné od ženy, ktorá telefonuje v slovenskom jazyku. (KN1Fe)
  • Ačkoliv se film v originále jmenuje Redemption a do českých kin měl jít původně pod názvem Vykoupení, bylo rozhodnuto, že do distribuce nakonec vstoupí jako Crazy Joe. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v ulicích Londýna a ve filmovém studiu Three Mill Lane. (Terva)

Související novinky

Tom Hardy a napínavých 90 minut

Tom Hardy a napínavých 90 minut

12.02.2013

Koncem roku završil mimořádně náročné natáčení Mad Max: Fury Road v žhavých afrických pouštích, a hned jde do dalšího filmu. Britský thriller Locke se může pochlubit scénářem Stevena Knighta … (více)

Reklama

Reklama