Reklama

Reklama

Jurassic Shark

  • Kanada Attack of the Jurassic Shark (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ropná společnost během těžby nechtěně vypustí na svobodu prehistorické monstrum, které bylo tisíce let uvězněné v ledu. Jurský žralok zastihne nesourodou skupinu lidí na opuštěném ostrově, kde rozpoutá krvavý masakr. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Matli odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo moc i na mě a že podobné filmy neodsuzuju. Nejdřív jsem si myslel že se koukám na péčko, dle hereckých výkonů, ale ve finále tam ani jedno prso vidět nebylo. Film absolutně o ničem s dvouma záběrama na obrázek žraloka, který jakoby někoho sežral. Vše se nejspíš natáčelo u jezera v Sadský. Nejhorší film z nejhorších je právě tento a nakonec mě dorazily 13ti minutové titulky, takže film má asi 62minut, díky za vtipné hlášky autora titulků:) 1% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Támhle nějakej Jarda od vedle se rozhodl jednou takhle ve čtvrtek nad ránem když sral sepsat scénář..po hodině nad kávou to měl sepsaný vzal kameru a šel si k jezeru ANO K JEZERU natočit v poledne s kamarádama parádní žraločí velkofilm.. odpoledne to měli dotočený a do půlnoci to měl jistě sestřihaný...takhle si myslím, že to nějak určitě bylo. Snad nejhorší a nejhloupější"film" se žralokem co jsem kdy viděl. Fakt nedoporučuju jedině pod vlivem asi pro tu prdel.. já byl střízlivej a myslel jsem, že se nechám zavřít do vypolštářovaný místnosti. Ruce pryč ()

Reklama

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Název snímku „Jurassic Shark“ by mohl slibovat i nějaké to hezké béčko, ale to by opravdu chtělo jiné tvůrce a přece jen víc peněz. Ale ono i s malým rozpočtem by se dal vymyslet nějaký ten dobrý vtip, ale proč, když takhle je to mnohem jednodušší, že? Bez snahy a bez touhy točit dobré filmy vznikají podobné paskvily, na kterých prostě není moc co ocenit, ani to, že to vůbec někdo natočil. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Asi takhle - mám pochopení pro nezávislou produkci (Birdemic nechme pro tuto chvíli stranou). Možnosti mladých nadšenců jsou opravdu omezené, a proto jsem se taky neuchýlil k odpadovému hodnocení. Přesto je tenhle film ukázkou toho, jak by se to dělat nemělo - digitální megalodon vyvolávající salvy smíchu, parta zlodějských tupounů, originální řešení problémů a 13minutové závěrečné titulky, které zabírají celých 17 procent délky filmu. (882., 2. I. 2014) ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Urážka brakovejch filmů, ostuda, která měla zůstat zapomenuta někde v zaprášené krabici na půdě. Už i ostuda filmovejch serverů. Tohle by se tam snad objevovat v seznamu nemělo...sebralo mi to 20minut života, kterej mi už nikdo nevrátí, a co se fakt asi nikde nevidí?!! 13minutový titulky po téhle hrůze!!! :D :D ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Závěrečné titulky trvají 13 minut, což při stopáži 75 minut představuje zhruba 17 % celkové délky filmu. (L_O_U_S)
  • Keď sú zlodeji na člnu a pokúša sa ich napadnúť žralok, je to odkaz na obraz ''Watson and the Shark'', ktorý práve zlodeji ukradli. (EvilMatus)

Reklama

Reklama