Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas ‘Redd’ Reddman (Nicholas Hope), manažér a zároveň usvedčený masový vrah, je zavretý v psychiatrickej liečebni, kde im slúži ako pokusný králik pre rôzne nepríjemné „vedecké“ výskumy. Odsúdili ho napriek tomu, že svoju vinu nikdy nedoznal. Podarí sa mu však ujsť a následne uniesť a uväzniť šesticu ľudí, na základe svedectva ktorých bol kedysi odsúdený. Jeho dobre premyslený plán pomsty sa práve dostáva do finálnej fáze realizácie... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Originální a příjemně odpočinková komedie podle mého gusta - hodně černohumorná, hodně krvavá a přitom pojatá s hodně velkou nadsázkou. Nicholas Hope je k sežrání a Kelly Paterniti jakbysmet. Dalo by se hovořit o jakés takés příbuznosti se sérií Saw, ale pouze rámcové; pojetí i vyznění Redd Inc. je hodně odlišné. Skvěle jsem se poklesle pobavil. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Naprostý průměr tahle drsnější variace Exam. Horůrek je úplně funkční, ale je z něj cítit malý rozpočet a béčkovost, takže při pár scénách jsem nemohl nesmát (viz. nakládačka uřezanou nohou do Reddova xichtu). Scénář docela ujde, ale i zde se autoři nevyhýbají i přes možná až moc velkou snaživost a snad i lehkou překombinovanost čitelnosti. Pohodovka, ze které jsem si do trenek neprcnul. 65% ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Kvalitní béčko, které se drží konceptu saw . Parta lidí je unešena psychopatem pro nějaký důvod do zamčené místnosti a umírají. V tomto snímku to jde trošku rychleji, jelikož víte, kdo je unesl, proč je unesl a co mají společného. Gore zvyšuje kvalitu filmu ještě o stupýnek víš, jelikož takové trhání nehtu jsem už dlouho neviděl. Herecké obsazení je průměrné, jen hlavní "záporák" byl sympaťák a uměl si udělat respect. Závěrečný twist nepotěší, ale také neurazí. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Úvodní, výtahová scéna - dokonalý rozjezd !! Musím říct, že tady jsem vypnul mozek a přehlížel jakékoliv nelogické chování. Gore, které tu bylo, vše vynahradilo a musím říct, že to byl opravdu nechutnej krvák !! Takové vyndavání očí, jsem ještě jinde snad neviděl. Paráda. Po herecké stránce velmi slušné, hlavní hrdinka celkem pěkná a solidní záporná postava. Po delší době luxusní krváček. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V pohodě nenáročné hororové béčko. Šest zavřených lidí, jedna místnost (a přilehlé okolí), jeden psychopat. Ještě před pár lety byl tento typ filmu k vidění na každém rohu (pod vlivem série Saw), nyní už je to spíš výjimka, neboť koncept "X lidí, jedna místnost" se povážlivě vyčerpal. Ale takhle jednou za rok se to bez problémů dá, zvlášť když psychopat je sympaťák, krve a gore tak akorát a celkový stupeň debility není nijak extra do očí bijící. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama