Reklama

Reklama

Extrémní rychlost

  • Francie Overdrive (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Film vypráví příběh dvou bratrů, zlodějů aut, kteří cestují za novou zakázkou na jih Francie, kde se dostanou do hledáčku místního zločineckého bosse. Zloději Andrew a Garrett Fosterovi (Scott Eastwood a Freddie Thorp) se specializují výhradně na nejdražší luxusní auta. Byli najati na krádež nádherného Bugatti z roku 1937 v hodnotě několika miliónů eur a tak za touto zakázkou směřují na jih Francie. Ale Jacomo Morier (Simon Abkarian), místní zločinecký boss a majitel Bugatti, je chytí a nebere to vůbec na lehkou váhu. Výměnou za své životy budou muset oba bratři ukrást auto Morierovu úhlavnímu nepříteli Maxi Klempovi (Fabian Wolfrom) – a to nejen nějaké auto, Morier chce, aby Klempovi ukradli jeho nejcennější auto, Ferrari 250 GTO z roku 1962. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (7)

Trailer 6

Recenze (103)

castor 

všechny recenze uživatele

Dva zlodějíčci, dvě kočky, hodně luxusních kár, nebezpečné serpentiny, sterilní pojetí a jalový příběh. A jednoznačně jeden z nejzbytečnějších filmů roku. Čmajznou Bugatti 1937 a tím se dostanou do kolotoče problémů, které se snaží být bráškou série Rychle a zběsile (občas se připomene 60 sekund nebo Loupež po italsku). Jenže jsou spíš hodně vzdáleným bratránkem, a to nejsem žádným velkým fandou téhle ultravýnosné série. Celé se to odehrává v atraktivním prostředí, jenže postavy se zdaleka nedostanou pod kůži (Scott opravdu nemá charisma legendárního taťky Clinta, navíc mu prostě nevěříme), pronášejí prázdné věty, vnímáme mdlé emoce a z akce jednoduše není cítit adrenalin nebo napětí. Jednohubka. Ale aspoň přehledná a krátká. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Extrémní rychlost aneb Scottovi Eastwoodovi se zastesklo po rychle a zběsile ,tak si chtěl udělat vlastní cool partu .Akorát tu kradou auta .Jenomže co funguje v rychle a zběsile tak tu nefunguje vůbec .Akce ,tak ta byla tragická taková až místami trochu odfláknutá.Tento film maximálně ,tak do televize ne pro kina . 50% ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Typický "heist movie" se akorát v krkolomném plánu loupeže orientuje na historické legendární sporťáky. Čeká nás tedy mnoho automobilových honiček, s výjimkou té závěrečné v malebných serpentinách však takových televizních (a divoce sestříhaných). Rádoby cool mladický scénář se pak rozhodně nevymaňuje z vod jednoduchých francouzských akčních béček s vachrlatou logikou (rozuměj bez logiky), ale ani nenudí. Čistý výplachový střed. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Dva bratři se díky krádeži auta dostávají do problému a mají nůž na krku, aby do týdne obrali mafiána o luxusní káry.Tak ve všech aspektech o dva levly horší, pokud bych měl srovnávat s Rychle a Zběsile. Praktiky je to vykrádačka uplně všeho, co jsme viděli ve slavné sérii. Krom hlavních postav bratrů jsou všichni otravní a zbyteční. Akční scény kolem aut příliš nenadchnou a před digitálními efekty radím zavírat oči, nicméně se pořád něco děje a film rychle utíka. Závěr je docela povedený a zvraty ke konci fungují slušně. Srovnal bych to tak s Need for Speed......5/10 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Extrémní rychlost jsem si pustil, protože jsem v ukázkách viděl hezký auta a doufal, že když už nic jinýho, tak to bude alespoň slušný béčko, které bude bavit. Skutek ale utek. Scott Eastwood je tady moc hezoučkej a Freddie Thorp vůbec nemá charisma. Příběh je pak blbej jak díra v silnici. Antonio Negret podle mě béčkovou akci umí, ale casting to zazdil. Nakonec to zachraňuje pár hezkých záběrů na veterány. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Andrew (Scott Eastwood) řídí ve filmu BMW řady 6 Gran Coupé. Garrett (Freddie Thorp) má na začátku BMW M3, při akci na letišti pak jezdí BMW řady 4 Convertible. Morier (Simon Abkarian) má Maserati Quattroporte, jeho bratranec Porsche 911. (FIAT 500)
  • V partě kolem bratrů Fosterových se vyskytují auta jako Porsche 911 GT3, Nissan GT-R, Honda Civic Type R, Renault Mégane RS, Ford Focus RS nebo Mini John Cooper Works. (FIAT 500)

Reklama

Reklama