Reklama

Reklama

Adoration

Trailer 1

Drama, které režírovala Anne Fontaine, je o příběhu dvou žen. Dvěma nerozlučným kamarádkám z dětství se stane něco, co ani jedna z nich nečekala. Zamilují se navzájem do svých synů. Po mnoha letech se o všem dozvědí jejich nastávající snachy. Obě mají co vysvětlovat. (rreal13)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (82)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tak o tomhle filmu by se mělo dozvědět sakra více lidí, protože je to celkem nepoznaný klenot. Natočit film o dvou ženských, kterým navzájem přeskočilo z vlastních synů (a nikoliv tak, že by byly zralé na blázinec, i když...), je kurva těžký, a pokud se to podaří natočit takto, pak klobouk dolů. Ten film je doslova nasycen "zakázanou chemií" a závěr mi doslova vyrazil dech - hodně netradiční, svěží filmový vítr !!..................moje hodnocení = 8,5 z 10. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Hrozně se mě líbil námět, ale to zpracování je takový povrchní, chybělo mě více dialogů, více scén abych mohl poznat hlavní postavy a chování jednoho z mladých pánů mě přišlo v klíčový okamžik zbytečně hysterické nebo vy si snad vemete někoho stranou "mezi čtyři oči" a pak řvete tak, aby to rušilo i E.T. pří volání domů . Uznávám atmosférku a herečky. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Robin, Naomi, Austrálie... Víc jsem k rozhodování zda filmu věnovat ty dnes už vzácné dvě hodiny nepotřeboval. A byl to skutečně zásah do černého. Ano, bylo to lehce zvrhlé, nicméně pokud bychom se oprostili od toho mateřství, nikdo by se nad filmem skoro nepozastavoval. Proč by nemohla zralá a sakra sexy čtyřicítka mít dvacetiletého milence? Proč by se nemohli vášnivě milovat (teď nemyslím jen sex!) ? Ano je tu jistý věkový rozdíl, na stranu druhou zralá a zkušená žena je něco jiného než mladé tele plné ideálů a rad od maminek, které když se nenaplní vedou k nejednomu zklamání a rozpadu rodiny. A když se bavíme o ,,čtyřicítkách'' je také třeba vzít v úvahu o jakých. Robin i Naomi jsou na svůj věk stále neskutečné kočky s téměř dokonalými postavami a já si celkem umím představit, že by mi tam na tom plovoucím molu či v jednom z těch nádherných pobřežních domů dokázaly celkem v pohodě zamotat totálně hlavu bez ohledu na věk můj či jejich ! Ten kdo vybíral postavy do tohoto drama nemohl zvolit lépe. A jestli bych chtěl někde žít, pak je to tento záliv... Místo bylo prostě snové. Obsah filmu lecos vykecal a vývoj událostí se dal celkem dobře předpokládat. Nakonec to skončí v podstatě tak jak každý čeká i když konec sám byl hodně zajímavý. Souhlasím s ostatními, mohlo to jít více do hloubky. Hlavně oba mladí muži se na konci vzdali všeho celkem dost rychle a jen tak mimochodem Katrina Norman má taky něco sakra do sebe ! I bez tohoto ale obě mamky dokázaly navodit skvělé erotické dusno a film nenudil ani sekundu. A jelikož byl námět vskutku neotřelý a originální dávám i za pátou sklenku vína na verandě nad mořem... * * * * * ()

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Strhující drama o lásce jako trám. I když v jedné chvíli mě napadlo, zda druhý pár chování prvního páru nenapodobuje, protože tam pověstná jiskra neproběhla. Zakázané ovoce chutná nejvíce, i když.... Vztah nebyl pokrevní, přesto tutlaný a skrývaný. Idylka nemohla trvat věčně, to si obě nejlepší kamarádky dobře uvědomovaly. Zásadním a osudovým momentem byla jejich domluva, že jedna se vzdá své lásky ve prospěch druhé, která svou lásku ztratila. Byla to krutá hra s mužským egem a vyústění to jen potvrdilo. Hra na pravdu vzduch pročistila a vše najednou bylo tak, jak na začátku. To bych nečekala. Film byl vyvážený a příjemný volbou scenérií. Moře a pobřeží bylo uklidňující, herci uvolnění a přirození, byl na ně hezký pohled. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Čakal som že Austrália je predsa len trocha viac puritánska ako Európa. Ale čo už, príbeh trocha mytologický Oidipovský, kedy si matky kamošky vymenia synov . Trocha nepravdepodobné nevierohodné, a tak sa mi na filme páčilo len to pekné pobrežie, more, pláž, dve blonďaté herečky (diváčky si prídu určite na svoje pri pohľade na vymakané telá dvoch chalanov surfistov) . ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Sophie Lowe hraje Hannah a Jessica Tovey hraje Mary. V závěrečných titulcích byly ale jejich role prohozeny. (Nathanielmon)
  • Film se měl původně jmenovat Grandmothers. (R´Hell)

Reklama

Reklama