Reklama

Reklama

Město nemrtvých

  • USA Battle of the Damned (více)
Trailer 1

Po propuknutí smrtící virové epidemie se žoldák Max Gatling staví do čela přeživších a společně s několika chatrnými roboty bojuje proti ohromné přesile nakažených. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (174)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Typické béčko na téma zombie, byť několikrát se ve filmu tvrdí, že o zombie nejde. Max vezme dobře placenou práci - z městy zamořeného smrtící epidemií má přivést dceru vysoce postaveného muže, který je mimo jiné jedním z hlavních viníků celé tragédie. Cesta zamořeným městem není samozřejmě procházkou růžovým sadem. Max je jakýmsi klonem Ramba, který bez jediného kousnutí rube nakažené po desítkách, možná i stovkách, a k tomu mlčí jako Conan. A ani po nalezení dcery nemá zdaleka vyhráno. příjemným zpestřením jsou roboti, kteří dávají filmu přeci jen punc jinakosti. Místy pěkný vizuál kazí jen prasácká kamera v případě útoků a útěků. Já chápu, že to vypadá věrohodněji, mé oči to však nechápou. Hodně dlouho jsem film odkládal, a hle, je to rychlá (až na to žvanění ve třetí čtvrtině) a na jedno podívání obstojná akční vybíjená. p.s.  zdejší obsah se už snad ani víc mýlit nemůže ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

A Dolf s Bungrem zpátky na scéně. A kolem něho zuří apotkalipsa. Se zombíkama. Sice mu přibyly nějaké vrásky, ale huba rozmlácená od Stalloneho se mu uspokojivě zahojila a běhá se mu to úplně stejně špatně jako kdysi. Navíc má velikou pistoli a pořádnou motorku. Je to frajer. Když se navíc jmenuje stejně jako rotační kulomet, ochočí splašené roboty a pustí se do zachraňování bohaté princezny, logicky to nemůže být špatný film. Béčko jak prase s kamennými hláškami a pěkná variace na letošní Pittovinu s písmenem Z. Památná věta: "Já jsem kretén...co mám dělat?" "Nebuď kretén" ()

Reklama

Hanes88 odpad!

všechny recenze uživatele

No tak chtěl jsem tomu dát aspoň jednu hvězdu zato že je to b-čkový film a že zombíci byli v celku fajn, ale že ani Lundgren nezahraje svůj standard? Asi sám věděl jaká je to sračka tak se ani nesnažil...no a o závěrečných efektech se radši ani bavit nebudu...a děj? to už vůbec ne...prostě 0% nevím jak jinak to říct... ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Tohle už Dolph potřeboval jako sůl.Hlavní role a pořádnej vazbič co cedí mezi zuby jednu hlášku za druhou.Po Package další slušnej zářez.Kdyby bylo o pár doláčů víc,kameraman nebyl na tripu a maličko se vypiloval scénář mohla to bejt bomba.Výborná hudba,efekty na úrovni a sympatickej kydlič Max Gatling,co chtít víc.Jenom si musim trochu do Dolpha rejpnout ale ze začátku to vypadalo že už se neudrží ani na nohou.Naštěstí se v průběhu filmu dal dokupy a stihl přitom rozmašírovat stovky hlav svym tomahawkem ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru scénárista Christofer Hatton si dlel v jihovýchodní Asii, psal scénář a koukal na kabelovou televizi a hodně přepínal televizní kanály. Výsledkem bylo bečku sice s nedostatky, ale s zombíky, roboty a Dolphem Lundgrenem, kterému sice trochu děla problém běh, ale dát pořadnou ránu pěstí, sekerou nebo i střelnou zbraní dokaže snadno. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Názov filmu sa objaví až v 15. minúte. (Johnny.ARN)
  • Několik scén ve filmu se natáčelo v malajském Johor Bahru. (Johnny.ARN)
  • Film byl vybrán na prestižní festivaly Sitges International Fantastic Film Festival, Sci-Fi-London Oktoberfest a Detroit Zombie Con. Film byl poprvé uveden v Německu v srpnu 2013 (v omezeném počtu projekcí a na Blu-ray a DVD). Ve Spojených státech vyšel 18. února 2014 na Blu-ray/DVD. V kinech byl uveden ve Spojených arabských emirátech, Indii, Libanonu a Jižní Koreji. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama