Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety ve školní knihovně zahynulo pět studentů. Z neznámých důvodů tam vypukl požár, oni uhořeli a od té doby tam jejich duše straší. Jakoby se od školy nemohly odpoutat. Možná je spojuje tajemství, které má být odhaleno. Možná je čas objasnit starou tragédii a pomoci jim dosáhnout klidu. Možná budou muset dokončit jednu důležitou věc: složit maturitu... Bláznivá komedie o partičce středoškoláků, kteří jako duchové dokážou vstupovat do živýh lidí, pohybovat předměty a obrátit celou školu vzhůru nohama. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

qwentin 

všechny recenze uživatele

Přežil jsem první minutu. Po ní jsem chtěl film vypnout,ale vydržel jsem a hele...celkem to šlo. Každopádně to není žádné veledílo, které má skvělou kameru, scénář a režii, ale pokud od toho nic moc nečekáte ( je to komedie pro děti, tak kdo by od toho měl něco čekat?), Tak si příjemně ukrátíte volnou chvilku a ještě se v ní i celkem pobavíte. ()

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Příjemně originální komedie s několika hláškami, které stojí za to. Pokud nechcete moc přemýšlet a chcete se podívat na teenage komedii v trochu jiném kabátku pak jste správně. Caldera si z toho dělá pořádnou bžundu ale příběh je samozřejmě i nádherně dojemný jako každá správná komedie z tohoto prostředí. Na druhou stranu špeky s mrtvolkami jsou skutečně neskutečně zábavné. ()

Reklama

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych neřekl, že se kdy budu dívat na španělský film, který bude takhle dobrý. Velmi dobrá komedie s trochou romantiky a duchovna vhodná pro celou rodinu, protože není žádným hororem. Navíc film dobře odráží současnost a řídí se již zavedenými zvyklostmi. Opravdu dobře jsem se bavil a o to jsem to vůbec nečekal. Palec nahoru a 75% k tomu. ()

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Tahle rádoby komedie je v celosvětovém měřítku dobrá. V evropském chválitebná, ale od španělů je to na výbornou. Skvěle jsem se bavil až velmi nečekaně ! zasazená do roku 2012 a studenti z roku 1986 je skvělí nápad, šlo by to i lépe, ale proč ? Kdo si neslibuje od tohoto filmu Oskarové výkony, bude se velmi dobře bavit. Velké plus za hudbu a zvolené písně :-) Za Španělsko 75% ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

"Kokain před zkouškou, amfetamin, pervitin, efedrin - všechno. A klidně i další, vím, kde to sehnat"... mám dojem, že nejen tyto návrhy, ale i následující vylepšení sexuální výchovy by slavila úspěch. A dost pravděpodobně to vše pan scénárista sám praktikoval během natáčení. Poměrně zábavný snímek, svižně odsýpá a podařilo se mu vyvarovat slepých míst. Dokonce ani ten konec nebyl tak kýčovitý. Příjemná změna oproti těm sračkám, co nám servíruje Hollywood. Doporučuji na odreagování třeba s rodinou. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Hlas Angely (Anna Castillo) při zvěvu "Requiem" od Mozarta předabovala herečka a zpěvačka Miriam Mendiola. (Cheeker)

Reklama

Reklama