Reklama

Reklama

American Mary

Trailer

Obsahy(1)

V tomto americkém hororu ztvárňuje herečka Katherine Isabelle talentovanou studentku lékařské fakulty Mary Mason. Veškeré úsilí stát se chirurgem je ovšem ohroženo její katastrofální finanční situací. Chytá se proto příležitosti v místním striptýzovém podniku, kde může přijít k rychlým penězům. Jenomže při konkurzu je vyzvána, aby využila svého nadání a mohla si tak přijít na více peněz. Tento nově objevený svět jí přináší peněžní zaopatření, ale ovšem za určitou cenu. (starblade)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

American Mary byl pro mě dlouho odkládaným filmem. A zrovna dnes nastal ten den kdy jsem si řekl, že dneska by to šlo. Z výsledku nejsem zklamanej, ale ani vyloženě nadšenej. Věděl jsem, že nepůjde o žádnej gore fest i přesto jsem čekal po gore stránce trochu víc. Tenhle film je spíš o psychologii než o krvi. Což je ve výsledku škoda. Já bych totiž bral psycho-jatka všemi deseti. Tohle je pouze zlatej střed. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Technická stránka filmu je bezvadná, Herci jsou úžasní, scénař je velmi dobře napsaný, příběh je velice originální, a vše ve filmu má své místo! Viděl jsem stovky hororů, ale žádný nebyl znepokojivý jako tenhle, protože tenhle film ukazuje současné dění ve světě! Není to fantasy , je to Krutá Realita! Je odporné si vůbec představit, že ve světě jsou lidé, kteří by si něco takového nechali udělat! Něco málo k Filmu: Mary je Štabajzna jak Mrak! Ale spokojený přesto nejsem, jelikož veškeré záběry byly mimo záběr a atmosféra mě nepohltila tím správným směrem, ale zajímavéj Počin to rozhodně je! . ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Kde by se vzal horror? Tohle je slabší exploation. Podle obsahu jsem čekal jiný vývoj, ale co přišlo, se mi líbilo, když pominu dialogy a herecké výkony trochu jak z porna. Škoda, že se to po chvíli začalo plácat odnikud nikam. # Za zajímavost určitě stojí, že film má momentálně výrazně nejvyšší hodnocení od žen 45+. # [viděno: monitor, 5.1, EN sub] # příběh ** | hudba ** | humor - | akce * | napětí * | pustil bych si znovu ** ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Vyloženě nehezký film v tom slova smyslu, že jsou tu samí divní lidé, s ještě divnějšími problémy a s vůbec nejdivějšími zálibami. Dobrovolné amputace končetin? WTF! :-) Film nebrat ani tak jako čistokrevný horor, jako spíš slušnou psychárnu s mírnou detektivní zápletkou. Ale po všech těch démonech, vrazích, maniacích a já nevím čeho ještě je tahle Emerická Mařka docela slušné osvěžení. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Katharine Isabelle! Nikdy by mě nenapadlo, že se dá na týhle holce postavit celej film a už vůbec bych netušil, že by ve mě dokázala vzbudit sexuální touhu a čistou hrůzu zároveň. Film sám o sobě příliš nenabízí a kdo čeká potoky krve či detailní záběry řezání končetin, bude hodně zklamán. Ale pokud máte náladu na lehkou artovku s psychopatickou vamp v hlavní roli, je tohle film pro vás. 60% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Píseň "Ave Maria" hraje ve filmu třikrát a pokaždé na jiné úrovni. Začíná velmi amatérsky na začátku, kdy Mary (Katharine Isabelle) studuje. Poté se kvalita lepší, až hraje na konci během Maryiny poslední scény profesionálně. Zvyšující se složitost písně odráží Maryin vývoj jako chirurga. (Zuzyzss)

Reklama

Reklama