Reklama

Reklama

Veřejný dům hrůzy

  • Velká Británie The Seasoning House (více)
Trailer

Příběh se odehrává během zničující občanské války na Balkáně v polovině devadesátých let. Hlavní hrdinkou je mladá dívka zvaná Angel, která je nucena pracovat v jednom z tamních nevěstinců, jež vojákům dohazují mladé prostitutky. Angel, která se původně měla stát jednou z nich, však namísto toho začne pracovat jako asistentka Viktora, majitele onoho vykřičeného domu. Během dne má Angel za úkol dbát na čistotu prostitutek, které jsou při výkonu své práce často brutálně napadány. V noci pak jenom bloudí po chodbách a zákoutích tohoto smutného místa. Na jedné ze svých nočních pochůzek se spřátelí s nově příchozí dívkou Vanyou, která má právě za sebou jedno z pravidelných brutálních znásilnění. Angel tak začíná plánovat pomstu, k níž ji přiměje i příjezd vojenské skvadry odpovědné za její únos a vyvraždění její rodiny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Skôr bolestivý art, než tvrdá explatace. Prvá polovica je narámne špinavá-a nečistá žánrovka. Keď začne "hon", celý film to zabije. Ale musím priznať, že nemal som tendenciu stopovať ani niesom nasraný na film ako celok. Keby to malo 50 minút a bolo by to označené ako stredometrážny film, tak neváham s vysším hodnotením, lebo prvá polovica je dobrá onánia. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je to o hluchonemej holke,ktoru nasilím odvedu do bordelu,ale nie je ako ostatne zneuživaná,ale ona tie dalšie mlade dievčata pripravuje na sex s uchylnými hostami a dáva im drogy aby boli povolnejšie.Ona to robi bez emócii,lebo ked ju tie dievčata prosia,aby to nerobila ona ich aj tak nepočuje.Poznám vela filmov ktore sa odohrávaju v bordeloch a každý z nich vo mne vyvoláva hnev a uzkost.Lebo teraz ako pišem tento koment,niečo podobne ako je v tomto filme sa može práve teraz diat kdekolvek na svete.Tento film má silu aj v mladých herečkách ktore su velmi sympaticke.Ale film naraba s dost silnou krutostou,podrezanie hrdla,či dobité mrtve dievča aj to je v tomto filme.Je to velmi depresivny film,ktorý mapuje a poukazuje na detskeu prostituciu a že to na Balkane v tej dobe nebolo med lizat.Velmi krutý film ale paradne natočený aj pribehovo má čo ponuknut.Krutostou a drsnostou sa vyrovna hociktoremu hororu. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Skvelé! Presne ten typ hororu, ktorý milujem! Znásilňovanie, týranie, špina, pomsta, brutalita, kvantum mŕtvol, skvelé gore, nejaká naháňačka a ešte aj prekrásna hlavná hrdinka. Je tam síce pár hluchých miest, kde by som si želal trochu svižnejšie tempo, a aj záverečné rozuzlenie by som čakal o niečo nekompromisnejšie, ale na celkovom zážitku mi to aj tak neubralo - k úplnej dokonalosti mi však niečo chýbalo. Tak či onak - keby bolo takýchto exploiťáčikov viac, bol by pre mňa svet omnoho krajší. (8/10). ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Odporná nechutnost! Už dlouho mě nějaký film tak nerozhodil jako tenhle humus. Faktem ale je, že filmově a trikově je to povedené dílo, a tak tomu i přes moji neskutečnou chuť počastovat toto odpadem nějakou tu hvězdičku věnovat musím. Konec byl v pořádku, jenom bych pod tou sviní hnusnou maskáčovanou (prasátka nechť mi odpustí) ještě ty kamna zapálila, ať se tam pěkně pomalu upeče... ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Exkurze do balkánského bordelu pro střední vrstvy, personál byl totiž živý a lidského druhu. Hnusné, špinavé a depresivní, ovšem díky hlavní hrdince Angel a jejímu tichému světu, je hluchoněmá, nabývá ona krutá realita v některých momentech i zvrhlý poetický půvab. Závěrečná vybíjená je navíc velmi překvapivě uvěřitelná, subtilní dívka proti partě zkušených balkánských vrahů v uniformě a ...držím hubu, podívejte se sami, jestli má šanci... ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama