Reklama

Reklama

Veřejný dům hrůzy

  • Velká Británie The Seasoning House (více)
Trailer

Příběh se odehrává během zničující občanské války na Balkáně v polovině devadesátých let. Hlavní hrdinkou je mladá dívka zvaná Angel, která je nucena pracovat v jednom z tamních nevěstinců, jež vojákům dohazují mladé prostitutky. Angel, která se původně měla stát jednou z nich, však namísto toho začne pracovat jako asistentka Viktora, majitele onoho vykřičeného domu. Během dne má Angel za úkol dbát na čistotu prostitutek, které jsou při výkonu své práce často brutálně napadány. V noci pak jenom bloudí po chodbách a zákoutích tohoto smutného místa. Na jedné ze svých nočních pochůzek se spřátelí s nově příchozí dívkou Vanyou, která má právě za sebou jedno z pravidelných brutálních znásilnění. Angel tak začíná plánovat pomstu, k níž ji přiměje i příjezd vojenské skvadry odpovědné za její únos a vyvraždění její rodiny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Exkurze do balkánského bordelu pro střední vrstvy, personál byl totiž živý a lidského druhu. Hnusné, špinavé a depresivní, ovšem díky hlavní hrdince Angel a jejímu tichému světu, je hluchoněmá, nabývá ona krutá realita v některých momentech i zvrhlý poetický půvab. Závěrečná vybíjená je navíc velmi překvapivě uvěřitelná, subtilní dívka proti partě zkušených balkánských vrahů v uniformě a ...držím hubu, podívejte se sami, jestli má šanci... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Seasoning House“ je neskutečně depresivní a temný snímek, který nám ukazuje, že vykoupení nejspíš neexistuje, že naděje je někdy naprosto mizivá, protože lidé jsou prostě takové bestie, až se tomu ani věřit nechce. Dalo by se to omluvit válkou, ale nemělo by. Navíc, mám pocit, že snímek zase nezacházel až tak daleko, že skutečnost mohla být mnohdy mnohem horší. Na mě tenhle film udělal dojem. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Nečakané prekvapenie. Dokonca do niečo vyše polky stopáže si to koledovalo o štvrtú hviezdičku. Režisér pustil príbeh k vode, zameral sa však na postupné budovanie ubíjajúcej atmosféry, plnej špiny, krvi a čakania na smrť. Odkedy príde do domu partička balkánskych vlastencov pribudne aj trochu krvi a mäsiarčiny. Potom však film nepochopiteľne atmosfericky upadá, záver je už odfláknutý a u hlavnej hrdinky začnú rozčuľovať jej nelogické činy. Škoda toho konca, snímok mal naviac. 60/100 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Temný, napínavý Revenge thriller, oživený zřetelným pocitem z hrozby. Seasoning house popisuje TERROR válečných zločinů proti zoufalým a beznadějným lidem (hlavně ženy, děti) které jsou nuceny provádět prostituci 4 zničující sezony! Prvních 40 minut jsou klidnějších a pomalejších, ale jakmile vtrhne do bordelu skupinka vojáků, začíná cat and mouse show s jednou nejlepší Gore scénou letošního Roku. Paul Hyettuv Debut si zaslouží 4 hvězdy, jelikož jako jediný letos natočil pořádný Exploitation ! 70% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina, která se soustředila výhradně na život v balkánském nevěstinci, byla tak syrová a brutální, že ta špína a hnus doslova zalézaly pod kůži. V té druhé jsem si chtě nechtě vzpomněl na Cravenovy Lidi pod schody a i když ona naháněčka působila značně přitažená za vlasy, byl jsem s ní spokojen. 70% ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama