Reklama

Reklama

Transformers: Zánik

  • USA Transformers: Age of Extinction (více)
Trailer 1

Automechanik Cade Yager (Walhberg) se snaží uživit sebe a svou dospívající dceru Tessu (Nicola Peltz) opravováním hodně nepojízdných vraků. Zoufale se mu nedaří, ale jen do doby, než se z jednoho roztřískaného náklaďáku vyklube Transformer a zrovna ten nejdůležitější – Optimus Prime. Cade z toho jen těžko může mít radost, protože Amerika se ještě úplně nevzpamatovala ze souboje „hodných" Autobotů se „zlými" Deceptikony, který na konci třetího dílu zlikvidoval půlku Chicaga. Čtyři roky poté jsou všichni zástupci téhle mimozemské rasy na indexu a elitní vědecké mozky se snaží vytvořit pozemské Transformery, kteří by účinněji čelili podobným hrozbám. Z minulosti ale víme, že cesta do pekel bývá dlážděná dobrými úmysly, a jinak tomu nebude ani v tomto případě. To však Cadea příliš netrápí. Zatím. Jako nový lidský parťák toho nejslavnějšího z Transformerů se ocitl nejen v hledáčku americké vlády, ale pronásledují ho i Optimovi krajané. Do toho všeho se jeho dcera zamilovala, s čímž jako otec rozhodně nemůže souhlasit. Čtvrtí Transformers kromě Wahlberga v hlavní roli přinesou ještě jednu zásadní novinku – Dinoboty, což jsou mechaničtí tvorové, kteří vypadají jako prehistoričtí ještěři. Vítejte v transformovaném Jurském parku. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

stoRmjE

stoRmjE (hodnocení, recenze)

Hoj, nevíte jak to bude s dabingem a originálním znění? Slyšel jsem, že to jde do kin jen s dabingem, což bych musel kino vynechat.

na příspěvěk reagoval Qantas, Ben111

Panasonixn

Panasonixn (hodnocení, recenze)

V jednom z těch trailerů tam Drift udělá takové salto a přesekne tam jednoho červeného smrada vejpůl... A kousek za ním je další... Mám tu scénu vyfocenou, ale nevím, jak to tu hodit... A když tím kolem narazí do té držky od toho týpka, tak mu vytrysknou sliny...

Uživatel Panasonixn smazal svůj příspěvek.

Uživatel Panasonixn smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Lumicko

Tez bych to chtel zazit... Byl jsem v cera sice konecne Na Na hrane zitrka ve velkym sale... ale, bylo to trochu rozmazany, ale byla to bomba... absolutni. Coz potom asi v tom IMAX. =)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Panasonixn

Eeee... Dle te jedne zceny z traileru kdy Obzimus prejede po chcichtu kolama jednomu z vojaku a vypada jak kdyby se trely dva kusy kovu o sebe... to budou ty agenti...Takze dalsi variace na Terminatora od Mimic ze dvojky. Rekl bych ja. :) proto jsou ty agenti tak razni, nejsou to lidi.

na příspěvěk reagoval Panasonixn, Panasonixn

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

GAZ789

No s ohledem složitosti českého jazyka, oproti zjednodušené primitivní angličtině je to kolikrát právě naopak, resp. v dabingu. :)

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Lumicko

Já už to opravoval, ale nějaký vymaštěný, retardovaný,  zas*aný hovado, to přepsalo zase zpátky na 140! To je snad zlej sen. Na IMDb je to přitom zcela jasně vypsaný a pochybuju, že by to v český distribuci zkracovali o víc jak čtvrt hodinu.

na příspěvěk reagoval GAZ789, Lumicko

Uživatel CANNIBAL smazal svůj příspěvek.

GAZ789

GAZ789 (hodnocení, recenze)

Lumicko

aj ja mám radšej dlhé filmy .. a keď sú to blockbustery tak je to ešte lepšie :D .. ten čas už bol na 157min ale nejaký inteligent to zuase zmenil .. a ten týpek čo sem dával program kina tak tam oblo napísané iba 132min tiež nechápem ako môže niekto oficiálne vydať takéto číslo bez overenia 

Lumicko

Lumicko (hodnocení, recenze)

GAZ789

Asi zas nejaky genius... Ma to mat fakt 157 minut... Co je uplna bomba..!!! Dlhe filmy milujem... Hlavne tie v kt. sa da vela veci rozvit atd... Mohol by uz konecne niekto opravit ten cas? :DD

@trickysk - Tvl... To sa maaaaas... Tu samozrejme neni IMAX co je obrovska skoda a strasne ma to serie... Rad by som si nejaky film uz pozrel konecne v IMAXE ake to je.. Nepochybujem ze brutalne... :(((

na příspěvěk reagoval Beckett51, GAZ789, CANNIBAL, CANNIBAL, Prometheus69

 (hodnocení, recenze)

pozeram, ze to tocili IMAX technologiou pre IMAX kina. no to bude luxus deluxe. a stvorka ide do kin rovno na moje narodky. ja dufam, ze ma darcek od baya nesklame. 22 metrovy big screen je moj!

na příspěvěk reagoval Lumicko

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

Jeste kdyby.... aspon by me nebolela tak ta ruka. Jaj asi to mam zlomeny, kdyz jsem prastil do te zdi ze se mi to ani na po desate neodeslalo. BX

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

GAZ789

Asi nejake finalni srdecne pozdravy ze strizny. :) Asi takhle... Studio: Co to sakra je? Vzdyt je to delsi nez Avatar 2! Koukej to predelat Bay! Bay: Ok... tak tady to trochu zastrihneme, tady ustrihneme tech par minut prestavku na wc... No vida a razem je to o 10 minut kratsi a kdyby jeste breptaly... tak proste vystrihnu tu zaverecnou scenu jak cela zeme inploduje... to by bylo aby nebylo! XDDDD...

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Dragoboti určitě vznikli za marketingovým účelem, aby si vyrobci hraček atd. namastili taky kapsu.  Optimuse už kde kdo má, tak bylo třeba vymyslet něco novýho.

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Me by spis nez to co muzeme ocekavat... viz prerostli dragoformeliny.. zajimala ta nenapadna zminka o tech pozemskych TranSentinelech. 8) Abych to pochopil spravne, to jsou ti Dinoboti? Nebo je to proste jen dalsi frakce? O jejich existenci jsem se docetl jen tady... ani v traileru toho k nim moc veru nebylo.

na příspěvěk reagoval CANNIBAL, Panasonixn

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ondr@932

Ma to byt tentokrat o hodne temnejsi a snad i nejaka ta krev bude... proste dospelejisi verze. Nic pro caparty jako minule... neco jsrm o tom cetl, kdyz to Bay jeste tocil. Bay se proste rozhodl ze bude tocit mnohem vic na vazne tema... z cehoz je to patrne i z traileru samotneho. No a co na to studio? Udelaly z toho proti Bayovo presvetceni prahistorickou dobu plechovou. B) I kdyz nevim jestli 2 hlavy drak uz neni trochu moc. :D V podstate, to ani tak nejsou dinoboti, jako spise Dragonboti. Dle toho co si naskenuji... zname. :)

Související novinky

Transformers nabírají scenáristy

Transformers nabírají scenáristy

23.05.2015

Čtvrtý díl Transformers utržil 1,1 miliardy dolarů a stal se nejvýdělečnějším filmem minulého roku. Není tedy divu, že bude série pokračovat, a nejen to. Po vzoru úspěšného Marvelu ji čeká rozvětvení… (více)

Need for Speed jede dál

Need for Speed jede dál

09.04.2015

Rychle a zběsile 7 je v kinech necelý týden a už vydělalo skoro půl miliardy dolarů. V Hollywoodu si tak lámou hlavu nad tím, kde vyhrabat schůdnou konkurenci, a odpovědí je pokračování Need for… (více)

Transformeři se rozvětví

Transformeři se rozvětví

28.03.2015

Stará písnička, jiná značka. Když se v Marvelu rozhodli naplánovat několik filmových sérií, které se měly protínat ve velkých týmovkách, byl to velice riskantní plán. Protože ale vedl k Avengers,… (více)

Wahlberga čekají roboti a El Dorado?

Wahlberga čekají roboti a El Dorado?

21.12.2014

Čtyřka Transformers sice neposbírala moc nadšených reakcí, protože se ale jedná o nejvýdělečnější film roku, pokračování nás nemine. V minulých měsících se hojně spekulovalo o tom, jestli ságu… (více)

Reklama

Reklama