Reklama

Reklama

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (371)

novoten 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Sofia nechytila do pasti už samotnou článkovou premisou, mohla její cesta po pozlátku klouzat ještě o něco hladším způsobem. Ale jakkoli jsou loupeže snímány tu detailně, jinde z dálky, jednou zpomaleně a podruhé zkratkovitě, dějová smyčka to zkrátka je. Nicméně to, že dějově je Bling Ring vlastně dost velká nuda, mi došlo až na konci. Coppolita totiž audiovizuálně opíjí jak díky energickému soundtracku, tak díky super hercům, kde se triumfující Emmě překvapivě vyrovnává neznámý Israel Broussard. Těch rozjívených 70-ti % mi je nakonec docela líto. Je totiž umění štvát diváka hloupostí hlavní party, naivitou jejich idolů nebo stupiditou rodinných "motivačních" proslovů a přitom působit takhle sympaticky. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Film o tom jak se skupina teenagerů snažila být jako celebrity. V každé části kdy chodili po domech slavných osobností či pařili na párty jsem se docela nudila a říkala jsem si: ježiši doufám, že už je někdo konečně chytne. "Jak může být dnešní svět tak povrchní?" - říkala jsem si. Být výjimeční jenom tím, kolik drahých věcí mám na sobě apod. Jediné co mě na tomto filmu vcelku zaujalo bylo následující: domovní prohlídky, výpovědi zúčastněných a konečný dopad na postavy. Ten konečný dopad na životy postav ovšem nebyl tolik kvalitně řečen, jak bych si představovala. Řekla bych ještě jedno: chtěli být výjimeční a být oblíbení a to se jim povedlo - akorát trochu v jiném slova smyslu. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousavý film udělal z Emmy Watson konečně bezkompromisní top sexsymbol jedenadvacátého století, a mě fascinuje, jak málo lidí si to nejspíš uvědomuje. Herecká módní policie podle Sofii Coppoly a zároveň bezkonkurenční modla pro magory, kteří potešeně sledují jepičí životy celebrit. Fetishist and proud. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Když jsem si Googlem projížděla Los Angeles, čtvrť Beverly Hill a okolí, tak mi to až tak nereálné nepřipadalo. Pár nevycválaných a hlavně pubertálních mladých, kteří asi nevěděli, co roupama a s hormony, se vydá zkoušet pronikat do domů celebrit. Trochu se pobavit, vzít si sem tam nějaké hadříky, botky, hodinky a...a...a..a nějaké bezpečnostní zařízení nebo kamery je asi vůbec netankovalo. Ale mě jo, já jsem si celou dobu říkala, jak je to možný tak dlouho provozovat? Ta klapka nakonec spadla a kdo ví, kde je jim konec dnes. To by mě asi tak jediné zajímalo. Sofia je žena a tak věděla, co holky v tomhle věku dokáží, co je láká a s čím bojují, to se musí uznat. No jo no, zkrátka Hollywood. ()

golfoxovox1 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že módě a značkovému oblečení opravdu vůbec nerozumím, nicméně tento film je evidentní ukázkou, že pro mnoho lidí je právě oblečení prvkem začlenění se do společnosti nebo při nejmenším prostředkem k hledání svého já. Film vlastně nepřekvapí vůbec ničím, jen nabídne zajímavý pohled do života celebrit a rádoby celebrit a známého faktu, že projde-li mi jedna menší levárna, budu chtít příště udělat větší a čím více mi to bude vycházet, tím odvážnější budu příště. Hranice přestanou existovat. Až do tvrdého pádu zpět na zem. Rychlého návratu k morální realitě :-) ()

Galerie (213)

Zajímavosti (28)

  • Claire Julien pochází z Los Angeles a ovládá proto místní přízvuk, se kterým proto mohla během natáčení pomáhat ostatním hercům. (Michi88)
  • Během natáčení filmu byla Emmě Watson ukradena peněženka. (Mrs.Blue)
  • Emmina postava Nicky je napsaná podle Alexis Niers, která strávila po všech vloupáních 180 dní ve vězení. (Weasley)

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama