Reklama

Reklama

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (371)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Sofia Coppola si natočila svůj vlastní Klip. Ale zatímco srbská omladina řeší své hormony přesexualizovanou zábavou, srbským popem, Facebookem a nechází cestu k mezilidským vztahům pěkně naruby, tak americká mládež je "jen" pohlcena celebritami. Sice taky paří, sdílí fotky na Facebooku, ale lásky mají převážně platonické a vzrušení se obejde bez ponižování sebe sama a i ty drogy jsou tak nějak víc v pohodě. To, na čem jedou jako na tripu, jsou módní značky a vloupačky do domů celebtrit, které takových značek mají na rozdávání. Tak proč jim trochu neulechčit, že? Docela pěkně to celé mapuje převrácené hodnoty a ponížení hvězd na rebelizující celebtrity, které mladistvým vymývají mozky. A jako bonbonek je tu cameo Sofiiny múzy Kirsten Dunst. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebylo tak laciný, moralizující a ke všemu ještě mělký, určitě bych si dovolil přirovnat Bling Ring k Somewhere, který využívá stejných prostředků k rozvíjení postav, ale vynechává prázdný řeči, kterýma podle mě Bling Ring přetejká a zbytečně tak kazí emoční dojem z filmu. Respektive tak posouvají film níže k obyčejnému filmovému průměru. Téma netéma, sympatický postavy nesympatický postavy, The Bling Ring je ve výsledku prázdným moralizujícím filmem s nepříjemně naivníma postavama. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Banda fracků vykrádá celebritám šatníky a to prosim dvě třetiny filmu. Jeden barák je hotovej, takže hurá na další. Jinak se nedělo ale vůbec nic. Že to takhle nepůjde do nekonečna je jasný už z textu distributora, takže nikoho hromadná zatýkačka nepřekvapí a nemyslím, že se v tomto případě jedná o spoiler. No a to je vlastně všechno. V zásadě je to o tom, jak lidi kradou a pak je zatknou. I v tý nejbéčkovější kriminálce je okolo i nějaká ta šťáva, ale tady ne. A závěrečný poučení? No když vykrádáte baráky Lindsay Lohan a Paris Hilton, může se z vás stát nakonec i celebrita. No to mi poser záda! 10% ()

ambron 

všechny recenze uživatele

Z Bling Ringu cítiť prázdnotu a bol som zvláštne znepokojený z filmu. Coppolovej sa vyčíta nedostatok hĺbky a vývoj postáv a povrchnosť, ale podľa mňa len takto, bez moralizovania, dáva možnosť divákovi, vybrať si vlastný názor na celý ten desivý cirkus. Dve veci som si uvedomil po zhliadnutí Bling Ring - na svete pobehujú ľudia, ktorí nevidia rozdiel medzi slávou a hanbou a vôbec ich to netankuje a Paris Hilton je ešte hlúpejšia ako som si myslel. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film na základě článku v režii a podle scénáře Sofie Coppoly. Trochu jsem se toho bál, protože slavná dcera slavné režisérské legendy, poslední dobou trochu ztrácí, ale na mě osobně tenhle snímek udělal dojem. Zajímavá kamera, sem tam až moc novátorská, nám vypráví příběh o tom, jak je cool být v domě celebrity a trochu si nakrást. Film skvěle ukazuje to, jací jsme šmejdi, a to v jakémkoli věku. Přátelství? Co to sakra je?! Emma Watson má dobře zaděláno na zajímavou kariéru. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (28)

  • Emma Watson musela ve filmu mluvit americkým přízvukem. (Weasley)
  • Claire Julien pochází z Los Angeles a ovládá proto místní přízvuk, se kterým proto mohla během natáčení pomáhat ostatním hercům. (Michi88)
  • Emmu Watson během filmu zdobilo několik falešných tetování, a to na zádech, levém zápěstí a malíčku pravé ruky. (TheVerczaaa)

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama