Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"YOU CAN STILL PUT THE OPTION IN ADOPTION YOU STUPID BITCH!" -------- Charlie sa vrátil a natrel to Lorremu (v ratingoch bohužiaľ nie) týmto bombovým seriálom, ktorý je duchovným nasledovníkom kultového Two and a Half Men. O dosť sa nezmenil, preto mám pocit, akoby som znova sledoval Harpera, avšak v inej dimenzii. Typický humor zostáva, štylizácia taktiež podobná, okorenená terapeutickým prostredím. Anger Management je výborný seriál a must-watch pre všetkých fanúšikov Dva a Pol Chlapa. Videných 72 epizód zo 100. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Vidím, jak se Ti hejbe pusa, ale slyším americkou hymnu..." Zpočátku kvalita kolísala, ale pak jsem si postavy docela zalíbil a úroveň tohoto Charlieho dalšího sitcomu zůstala na konstantní úrovni. Jako zábavička na krátké odreagování, proč ne. "Vydrž chvilku, zrovna vytřepávám párek... Nikdo předtím tomu tak neříkal, ale dobře..." ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál, který vznikl jen kvůli nasranosti Charlieho, že ho vykopli z dva a půl chlapa. Jeho úvodní věta je prostě úžasná. Né že by se snažil nějak zamaskovat to, že ho vyhodili. On jim to vpálí hned všem do ksichtu. Je skvělé, že existuje seriál s Charliem, protože on prostě umí hrát a je vtipný. Od té doby, kdy je v Dva a půl chlapa Ashton, tak to stojí za hovno. Tenhle seriál stojí za vidění a doufám, že bude pokračovat. 10 dílů jsem skouknul za víkend a po dlouhé době jsem se pořádně smál. ()

Milda003 

všechny recenze uživatele

Charlieho návrat k situační komedii jsem si představoval teda trošku jináč - udajně to měla být mega pecka, ovšem po shlédnutí 5ti dílů, přemýšlím, jestli se mam vůbec na šestý dívat. Rozjezd je vždy těžký, nezbývá nic než doufat, že se to rozjede - o čemž zatím bohužel pochybuji a více jak jednu hvězdičku zatím nemohu dát... ()

TwoFace 

všechny recenze uživatele

Tenhle sitcom byl pro mě velkým překvapením. Čekal jsem vyčpělý a nevtipný humor typický pro většinu amerických sitcomů, ale nakonec jsem se u každé epizody skvěle bavil. Musím ocenit i to, že tvůrci se už od první scény nebáli nekorektního humoru, který by dnes už asi neprošel, ale seriálu velmi přidal na vtipnosti. Charlie Sheen opět prakticky hraje sám sebe a sekundují mu skvělé barvité vedlejší postavy, a také jeho vlastní táta. Stejně jako Dva a půl chlapa (před jeho vyhazovem), je celý seriál opět postaven především na Sheenovi, který má stále takové charisma, že to funguje. Hned na začátku si vyřizuje účty s producenty Dva a půl chlapa, aby poté kvalitou svého nového seriálu překonal ten starý. Škoda, že byl Kurz sebeovládání nakonec zrušen, podle mě se jedná o velmi podhodnocený počin. Možná je to ale dobře, lépe 100 kvalitních epizod, než dvanáct sérií, z nichž posledních pět balancuje s vyždímaným potenciálem na hraně trapnosti (zdravím Dva a půl chlapa či Teorii velkého třesku). ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Televizní stanice FX platí licenční poplatek 600 000 amerických dolarů za jednu epizodu seriálu. (Cheeker)
  • Názov každej epizódy sa začína slovom “Charlie“. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama