Reklama

Reklama

Pro dobrotu na žebrotu

Trailer

Nie je to tak dávno, čo mala Terry (Taraji P. Henson) pred sebou veľmi slušne našliapnutú kariéru v súdnictve. Lenže ona sa radšej rozhodla stať sa manželkou a matkou na plný úväzok. S manželom Jeffrey (Henry Simmons) a dvoma deťmi žije pokojný a vyrovnaný život na predmestí Atlante. Jeffrey je práve z rodinných dôvodov mimo mesta, keď na dvere ich domčeka večer zaklope muž menom Colin (Idris Elba) a požiada Terry o pomoc – potrebuje si vraj zavolať, pretože sa mu neďaleko pokazilo auto. Dobrosrdečná Terry sa rozhodne sympatickému cudzincovi pomôcť, no veľmi rýchlo pochopí, prečo sa vraví, že žiadny dobrý skutok neostane nepotrestaný – z Colina sa totiž vykľuje krutý a nebezpečný sociopat, ktorý práve ušiel z väzenia a ktorý ju začne terorizovať pod jej vlastnou strechou! (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|38%| Tak co bych o tomto nízkorozpočtovém snímku měl říct ? Rozhodně to mělo větší potenciál, to je jasný. Na druhou stránku se tomu ale nedivím. Třeba formát PG-13, to se do podobného typu thrillerů prostě nehodí. Máme tu psychouše co ohrožuje nevinnou, bezbrannou ženu, vraždí kolem sebe a díky PG-13 to nemá zas takový efekt. Thrillery mám rád, ale zde to nemělo žádný náboj. Rozbíhalo se to sice pěkně, zajímavý úvod, zajímavá postava Idrise Elby atd. Čekal jsem, kdy přijde ten pravý moment, který mě nějak vytrhne, to se ale nestalo. Určité klady se najdou. Nepředvídatelnost, neví se, kdy se co stane, ke konci to má jednoduchou, ale funkční pointu, výraznou chybu film nemá, ale když jsem si to ke konci v hlavě shrnul, tak jsem si pamatoval jen velmi málo. Hudba je taková normální. Herecké obsazení je dobré u hlavního herce Elby. Jinač je takové průměrné. Brutalita zde moc výrazná nebyla, to opět kazí PG-13. No, nevím, co bych k tomu měl víc dodávat. Prostě slaboučký thriller, který se dá vydržet, ale trvá to dlouho, na to, že je to velmi krátká stopáž. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ale jo, prostě tuctový, neškodný thriller, který zabaví, napne, ale nepřekvapí byť závěrečný zvrat je celkem milý, tak ve výsledku se nejedná o nic nového. Naštěstí mě tyhle filmy baví a Idris Elba je solidní záporák, takže se na film kouká hezky i díky skvělé technické stránce, co však zamrzí je absence gore, jinak bych šel s hodnocením i výše. Fajn Jednohubka . 60% ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co tím chtěl tvůrce říct - že je paznecht, co dokáže udělat jen scénář, za který by se styděl kdejaký amatér? Útěkem z auta jsem film přestal sledovat běžným způsobem a zbytek došel rychloposuvem. Zcela nečekaně nic, co by nebylo tak očekávatelné, že bych brečel. Hvězdička za to, že Idrisovu roli zlouna, ty většinou tenhle mrakodrap nehraje. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Je to trochu, no zpočátku hodně, pomalé. Není to žádné gore, ani čertví jaký nervák, ale dokoukat se to dá. Herci to hrají v rámci svých možností a v rámci nic moc scénáře. Viděl jsem i horší filmy. Domnívám se, že ženské role měly být obrácené. Totiž blondýna měla hlavní roli, protože čučet celý film na tu ropuchu bylo otřesné. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Místy je to docela dobré a skutečně se tu daří vytvořit napětí, ale zároveň mi to přijde takové moc jednoduché, chce se to zalíbit, nechce to jít za hranice toho, co by se ještě dalo nazvat mainstreamem, který je vhodný pro širší publikum. Žádná nahota, žádné skutečně explicitní násilí, jen snaha vytvořit hrůzu tím, jak Idris Elba vypadá, tváří se a jak stojí. Kdyby to nebylo tak sterilní, slušelo by to filmu více. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama