Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (504)

Dont 

všechny recenze uživatele

Močící jelen (los vypadá opravdu jinak…), fekální oprava stroje na zmrzlinu, „sexy“ myčka aut, polévání ředitele modrou barvou a podobné scénky jdou absolutně mimo můj vkus, takže je asi zřejmé, že jsem se moc nepobavil… A nejde o to, že by mě tento typ humoru jakkoli pohoršoval, jde prostě o to, že mě nebaví. Do očí bijící je naprostá absence děje nebo zápletky, což je věc, kterou bych očekával i v komedii, pokud se tedy nejedná o sitcom, Kameňák či jinou změť trapných situací pouze vydávanou za komedii. Pak bych taky vytknul kameramanovu zálibu ve výstřihu vyprsené Salmy Hayek, což o to, je to pořád kočka a navíc sympatická, ale komické mi to nepřipadalo a kdybych toužil sledovat něčí poprsí, sáhnul bych po jiném žánru. Za těch pár dobrých vtipů, kdy jsem se zasmál, a Steva Buscemiho dávám jednu lepší hvězdu. A jestliže se tady někdo sníží k tomu, aby někomu nadával za to, že se mu to nelíbilo a že si dovolil vyjádřit otevřeně svůj subjektivní názor, tak to jen vypovídá o jeho inteligenci a zdravém rozumu. Není pak asi překvapením, že takový jedinec bude tento typ komedie zbožňovat… ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Osvedčený recept na humor z prvých Dospelákov sa vracia: dať dokopy partiu kamošov zo strednej a nechať ich spolu vyvádzať. Verbálne sa hlavná štvorica skvele doplňuje, škoda však, že už nevidíme Roba Schneidera. No pri pohľade na toľko postáv a scénok sa budete väčšinu času zabávať. Viaceré deti majú jasný potenciál a výborné momenty. A medzi mojich favoritov patrí dvojica policajtov, väčšieho a vyššieho hrá Shaq O’Neill s kvalitnými scénkami. Zaujímavo pôsobí finále, kedy sa desiatky postáv stretnú na jednom mieste a zložia si účty. Vtedy sa obrovská paleta hercov na jednom mieste oplatí a zábava graduje. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Přímá úměra mi našeptává, že čím bude větší hromada komiků, tím větší by měla být hromada vyprodukovaného humoru. Machři to v podstatě potvrzují, i když se zaměřili spíše na kvantitu, takže se mezi povedenou zábavu dostaly i vtipy stupidní, trapné a samozřejmě také ty prdící, smrdící a vyměšující. Škoda jich, protože u mne tahle osmdesátková párty měla rozhodně našlápnuto výše než první díl. Za skandální ovšem považuji skutečnost, že seznam herců účinkujících v tomto snímku k dnešnímu dni obsahuje úctyhodných 32 jmen, ale jméno April Rose v něm chybí, přestože její baletní kreace patří v tomto snímku k tomu nejpřínosnějšímu, neboť zcela nahrazují viagru. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Krizi středního věku lze čelit různě, třeba postavit scénář vlastního filmu na kých-grk-prd „fóru“ a doufat ve vysoké procento diváků s prodělanou lobotomií.. Bezvýznamná dějová linka (děti jsou poklad, zúčtování s vysokou) a kolem ní skeče, které se pokouší v různých intenzitách trapnosti ještě něco dostat z vemene jedničky. Z Buscemiho mi bylo zase ouzko.. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Jde snad o největší propad kvality mezi prvním a druhým dílem, jemuž jsem byl diváckým svědkem. Sandler sice u mě požívá výsostné postavení a nedám na něj dopustit, ale proč se musel za každou cenu pouštět do pokračování, když už došly nápady? Dodnes vzpomínám na jedničku, že jsem se nechal unést jednoduchým nápadem a sledoval blbnutí party čtyřicátníků s manželkami a dětmi. A smál jsem se od začátku do konce. Takže dvojka mě nesmírně lákala, na slabé hodnocení jsem nehleděl. Už začátek s jelením močením ve mně vyvolal neblahé tušení, které narůstalo víc a víc. Jedná stupidita střídala druhou v kombinaci s nechutností a trapností. O ději se vůbec nedá mluvil, humor zmizel - je to hodně smutné konstatování, když nejvtipnější Sandlerovu scénu představuje to, že zlomí nohu svému filmovému synovi. Tenhle film fakt nezachrání nic a odpad nedám jen proto, že tomuto typu hodnocení se fakt snažím vyhýbat. A přece jen Sandler si díky dřívějším kouskům trochu shovívavosti zaslouží. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Snímek byl časopisem Time označen za „Nejhorší film roku 2013“. (orkadimenza)
  • Pro Adama Sandlera je film i přes jeho letitou kariéru prvním pokračováním, na kterém se podílel. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama