Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (505)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jednička byla taková vtipná rodinná oddychovka, kdežto dvojka je regulární hovadina, která naštěstí místy umí být vtipná též. Je to takový slepenec komediálních scén, dost hrubo sestříhaných a jako celek ne moc smysl dávajících. Některé gagy však neměly chybu a to i přestože je humor vyloženě primitivní, hodně pubertální a bohužel místy i dost nechutný. ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Po prvních 10 minutách jsem si říkal, že to vypadá na jednu, max. na dvě hvězdy. Přišlo mi to spíš trapný než vtipný. Možná až moc Sandlerovský. Prostě nic nového, taková typická rodinná komedie, která místy pobaví, ale nejsem z ní úplně unešen. Pak jsem, ale zjistil, že mě to začíná bavit a ani nevím vlastně proč. Možná to bylo tím, že jsem měl přesně náladu na tento druh komedie. Když nastala scéna " Školní taneční představení ", tak to už jsem se smál jak blázen. Po čase přišla scéna " Party ala 80´s " a už bylo o mém kladném hodnocení zcela rozhodnuto. Vidět S. Buscemiho jako Hip hopera nebo S. Austina jako Terminátora, tak to mi stačilo k velmi dobré náladě. Do toho ta finální bitka, kde dostane T. Lautner na budku. No a jako velký fanoušek 80´s jsem si taky příšel na své, takže musím hodnodit za 4. ()

Reklama

Zodd odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie i nějakou tu romanci Sandlera jsem měl docela rád. Někdy velký frajer, někdy loser, ale suma sumárum hraje vlastně vždycky sám sebe. A i přes jeho víceméně stupidní humor v něm člověk může najít. První díl mě napoprvé bavil hodně, napotřetí vůbec, ale uznám, že jako party film funguje dobře. Jakási s nadsázkou poetika pár basketbalistů a jejich rodin na dovolený. Tady ale nebylo čemu se smát. A navíc nemá smysl se na ten film vůbec dívat, není tu absolutně nic, co by připomínalo příběh nebo souvislý děj a všechny rádoby vtipy jsou jak vycucaný z prstu o polední pauze. Vlastně ani to ne. Radši si znovu pustím i Agenta v sukni nebo Kameňák. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená ne tak čistě rodinná komedie, ve které je spousta vtipných scén u kterých jsem se hodně zasmál. Jsou tu i nějaký ty nechutnější scénky, ale není jich tolik. Filmek je bláznivá podívaná a všichni se sem hodili. Najdou se zde i nějaký ty trochu emotivní momenty. Jako další sandlerovka filmek opět nezklamal a já si ho užil. Jediný co tu chybělo je Rob Sch. který byl v jedničce. Příjemná a svěží komedie který dávám 90% :) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Krizi středního věku lze čelit různě, třeba postavit scénář vlastního filmu na kých-grk-prd „fóru“ a doufat ve vysoké procento diváků s prodělanou lobotomií.. Bezvýznamná dějová linka (děti jsou poklad, zúčtování s vysokou) a kolem ní skeče, které se pokouší v různých intenzitách trapnosti ještě něco dostat z vemene jedničky. Z Buscemiho mi bylo zase ouzko.. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Jelikož studio nechtělo platit za Roba Schneidera, obsadilo místo něj Nicka Swardsona, který hraje bratra původní Robovy postavy. (koxin)

Reklama

Reklama