Reklama

Reklama

Sandy Patterson má milující ženu, dvě roztomilé holčičky a náročnou práci. Život mu ztrpčuje jen jeho nepříjemný šéf, a proto využije nabídku ke změně zaměstnání. Jenže za každé štěstí se musí platit. Se změnou zaměstnání přichází zjištění, že někdo zneužil jeho jméno a dočista „vyčistil“ jeho osobní bankovní účet. Jeho dokonalý život se hroutí jako domeček z karet a vše vyvrcholí zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu. Na policejní stanici se záhy vysvětlí, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit. Pokud má získat svůj život zpátky, musí korpulentní Dianu, která mu ho ukradla, najít a předat do rukou spravedlnosti, po dobrém, nebo po zlém. Diana má ale pro něj připravených ještě pár dalších překvapení. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel. (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer 2

Recenze (165)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JO. ONA NENÍ NEBEZPEČNÁ. TO ČÍSLO TADY JE JEJÍ VÝŠKA. JE TO HOBITÍ VÝŠKA. HONÍM BILBA..…“ /// Nesympatická svině štípla chudákovi identitu. Banka dělá ,,hmm“, policie dělá ,,hmm“ (vlastně ne, dělá ze sebe čuráky. Nebo to tam tak funguje?). Zábavy – jako ftipu – ani špetka. Jen takovej ten pocit, jak někdo ubližuje slušnýmu člověkovi (prostě k popukání). Bohužel ani ten chudák není zrovna nejpraktičtější a tak sled událostí je několiksetkrát viděný klišé a navíc nesympatický. Vtipy s tlustou osobou. Vtipy s nesympatickou osobou. Vtipy s nesympatickou mafií…. Melissa není Zach Galifianakis. Její ulhaná a nadržená sociopatka v týhle divný road movie (třičtvrtě filmu cestujou, takže co?) je většinu času trapná a bohužel i optimismu si tady užijete ,,za mák“. Tomu filmu by snad jedině pomohlo, kdyby skončil špatně. Tak nevím – mám dát 4*? ,,dělám si prdel!“ /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem na nešťastný silnější ženský, co jsou píče (ale věřím, že se polepší) a dělaj si to ve vaně sprchou. 2.) Nesnáším rozumný a pohodový komedie. 3.) Thx za titule ,,arilka “. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Seth Gordon se po velmi dobrých Šéfech na zabití pokusil o regulérní film s regulérním příběhem a dopadlo to špatně. Scénář nabízí omleté téma o střetu dvou různých povah, bohužel ale nefunguje. Autoři zvolili tu nejjednodušší cestu - když nevíš co dál, začni vtipy opakovat a to je většinou cesta do záhuby. Na začátku je ještě film poměrně vtipný a místy vzbudí pousmání, jenomže s přibývajícím časem nudí. Úplný konec navíc zabředne do laciné melancholie a tahání citů a tím pádem se takřka úplně pohřbí. Skoro dvě hodiny jsou moc a chatrný příběh stopáž neutáhne. Z naznačených zápletek s lovci lidí se nevyklube zhola nic a vyšumí do ztracena. McCarthy pár fórků prodá, jenže brzy je dost otravná a protivná, ale alespoň se snaží hrát. To se nedá říci o Batemanovi, který je strašlivě nevýrazný a necharismatický a jeho postava je tím pádem ještě víc ňoumovitá, než bylo zamýšleno. Potěší snad jen Robert Patrick v miniroli lovce lidí, ten to ale rozhodně nespasí. Identity Thief (další z příkladů filmů, kde je český název úplně mimo) je podprůměrná komedie, která je místy vtipná, ale postrádá nápady a originalitu. A to k úspěchu nestačí. 40% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

přesně jak už bylo mnohokrát napsáno a řečeno...komedie s obrovským potenciálem,která ale to nejlepší a nejvtipnější ukázala v traileru.Oproti Šéfům je tohle pro Setha Gordona krok zpátky.Bateman působí po vtšinu času poněkud vyčpěle a Melissa McCarthy,která už párkrát dokázala,že umí být opravdu vtipná,jako by se ve filmech nedokázala vymanit z role toho rádoby vtipného a mnohdy spíš nechutného hobita.Co víc ke spokojenosti diváka nepřispívá ani stopáž.Viděl jsem dvou hodinový unrated cut a hlavně ve druhé půlce se snímek stával nepříjmeně zdlouhavým...60% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Filmy, jejichž jediný zdroj humoru těží z tělnatosti, jsou ubohé. Snímky, kde se považuje za vtipné mlácení žen kytarou přes obličej (ať už jsou ty ženy jakkoliv odpudivé) jsou trapné. A hrubozrnné komedie, které se samy sobě snaží dodat hlubokomyslnost tím, že odhalí citlivé jádro dosavadních padouchů a ukážou je coby láskyhodné bytosti svedené na dráhu zločinu jen nešťastnými okolnosti, jsou zoufalé. ___ A tohle všechno snímek, kde se nenajde jediný vtip, je: ubohý, trapný a zoufalý. Ještě navíc: chudák exterminátor Robert Patrick jde sice za svým cílem stejně úporně, jako když ještě býval z tekutého kovu, ale už to zdaleka není ono, protože mu nakope zadek každá ženská. /9. 2. 15./ ()

windows 

všechny recenze uživatele

Průměrná a k tomu americká "komedie". Ta tlustá herečka měla chvílemi dobrou chvilku, vysává konta a na ně se baví, ale jakmile policie "sere" na své občany, které má chránit, vydá se poškozený Jason Bateman ke zdroji problémů a snaží se ji přivést na stanici přes půl ameriky... Vcelku trapná sranda...místy jsem se ale i zasmál...titulkám na konci. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • V čase 48:37 Velkej Chuck (Eric Stonestreet) sundává kalhoty tak, že mu sklouznou až pod zadek. V dalším záběru je však opět znovu drží v rukou a stahuje. (Iveet)

Související novinky

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno