Reklama

Reklama

Sandy Patterson má milující ženu, dvě roztomilé holčičky a náročnou práci. Život mu ztrpčuje jen jeho nepříjemný šéf, a proto využije nabídku ke změně zaměstnání. Jenže za každé štěstí se musí platit. Se změnou zaměstnání přichází zjištění, že někdo zneužil jeho jméno a dočista „vyčistil“ jeho osobní bankovní účet. Jeho dokonalý život se hroutí jako domeček z karet a vše vyvrcholí zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu. Na policejní stanici se záhy vysvětlí, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit. Pokud má získat svůj život zpátky, musí korpulentní Dianu, která mu ho ukradla, najít a předat do rukou spravedlnosti, po dobrém, nebo po zlém. Diana má ale pro něj připravených ještě pár dalších překvapení. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel. (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer 2

Recenze (165)

bourec 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli nosorožec,a amíci se v tomhle zvířátku v hlavní roli asi viděj,proto šel snad každej do kina třikrát,jinak si neumim vysvětlit ty výdělky.Do dvacátý pátý minuty to bylo vcelku koukatelný,ale po ráně kytarou to začalo skomírat.Do tý doby právě hnusnej vzhled Melissy ve mě vyvolával touhy k tomu aby Bateman tuhle tlustou krávu nakop do hlavy prostě aby jí to dal pěkně sežrat.Jenže pak se snad začali i kamarádit,před někym utíkali,a já začal těžce usínat.A dokoukávat to už nebudu.Komedie nejsou stejně pro mě důležitej žánr,takže nasrat.Ale hodnotit budu.30%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JO. ONA NENÍ NEBEZPEČNÁ. TO ČÍSLO TADY JE JEJÍ VÝŠKA. JE TO HOBITÍ VÝŠKA. HONÍM BILBA..…“ /// Nesympatická svině štípla chudákovi identitu. Banka dělá ,,hmm“, policie dělá ,,hmm“ (vlastně ne, dělá ze sebe čuráky. Nebo to tam tak funguje?). Zábavy – jako ftipu – ani špetka. Jen takovej ten pocit, jak někdo ubližuje slušnýmu člověkovi (prostě k popukání). Bohužel ani ten chudák není zrovna nejpraktičtější a tak sled událostí je několiksetkrát viděný klišé a navíc nesympatický. Vtipy s tlustou osobou. Vtipy s nesympatickou osobou. Vtipy s nesympatickou mafií…. Melissa není Zach Galifianakis. Její ulhaná a nadržená sociopatka v týhle divný road movie (třičtvrtě filmu cestujou, takže co?) je většinu času trapná a bohužel i optimismu si tady užijete ,,za mák“. Tomu filmu by snad jedině pomohlo, kdyby skončil špatně. Tak nevím – mám dát 4*? ,,dělám si prdel!“ /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem na nešťastný silnější ženský, co jsou píče (ale věřím, že se polepší) a dělaj si to ve vaně sprchou. 2.) Nesnáším rozumný a pohodový komedie. 3.) Thx za titule ,,arilka “. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Alementina 

všechny recenze uživatele

Jeste horsi nez jsem dle traileru cekala, vtipy k uprimnemu zasmani se daji spocitat na prstech jedne ruky a zbytek filmu je vam stydnu za to, co tam predstavitele predvadeji "za vtipnost" Nemohla jsem se dockat az to konecne skonci... platit za listek do kina, tak chci vratit vstupne uz po 20 minutach... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

přesně jak už bylo mnohokrát napsáno a řečeno...komedie s obrovským potenciálem,která ale to nejlepší a nejvtipnější ukázala v traileru.Oproti Šéfům je tohle pro Setha Gordona krok zpátky.Bateman působí po vtšinu času poněkud vyčpěle a Melissa McCarthy,která už párkrát dokázala,že umí být opravdu vtipná,jako by se ve filmech nedokázala vymanit z role toho rádoby vtipného a mnohdy spíš nechutného hobita.Co víc ke spokojenosti diváka nepřispívá ani stopáž.Viděl jsem dvou hodinový unrated cut a hlavně ve druhé půlce se snímek stával nepříjmeně zdlouhavým...60% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Seth Gordon, který se nejvíce představil nebývale úspěšnou komedií (pro mě spíše průměr) "Šéfové na zabití" se pokouší na úspěch navázat, průměrnou a nepříliš vtipnou komedií, o obtloustlé zlodějce a podvodnici, kterou vypátrá jedna z jejích "obětí", aby nakonec spojili síly při útěku před rozzuřenými gangstery. Po všech stránkách x krát omletý příběh o spojení dvou rozdílných protivníků, které nabízí méně zábavy, než by se mohlo zdát. McCarthy po chvilce otravná, Bateman, mdlejší než kdy předtím. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • V čase 48:37 Velkej Chuck (Eric Stonestreet) sundává kalhoty tak, že mu sklouznou až pod zadek. V dalším záběru je však opět znovu drží v rukou a stahuje. (Iveet)

Související novinky

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Reklama

Reklama