Reklama

Reklama

Keď na dovolenke v Karibiku unesú Ave (GINA CARANOVÁ) jej manžela Dereka Granta (CAM GIGANDET), zúfalá žena sa rozhodne, že bude vytrvalo prenasledovať podozrivých mužov. Aby zachránila život svojmu manželovi a pomstila sa únoscom, zídu sa jej staré skúsenosti a zručnosti. Rozhnevanú a ozbrojenú ženu, ktorá bola celé roky šampiónkou bojových umení, nedokáže poraziť žiadny gauner ukrytý na karibskom ostrove. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

borec999 

všechny recenze uživatele

Klasické béčko, ktoré sa od ostatných filmov odlišuje akurát tým, že nepátra manžel po unesenej manželke, ale manželka po unesenom manželovi. Gina Carano v hlavnej úlohe poteší najmä v akčných scénach, v ktorých má čo ponúknuť a prekvapivo som mal pri ich sledovaní pocit, že by väčšinu svojich protivníkov dokázala uzemniť aj v realite. čo nebýva pri akčných filmoch so ženami v hlavnej úlohe zvykom. Dej ničím výnimočný a predvídateľný. Technickú stránku a vizuál si Stockwell postrážil. Herci priemerní. Akcie tak akurát a jej spracovanie tiež priemerné. Mohlo to byť o 10-15 minút kratšie. Priemer. 55% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Gina Carano je úžasná. Je doslova radost ji vidět když dává někomu na budku :). Tak ji chci vidět a tak je to v pořádku. Proč? Protože se jí to dá věřit. tato role jí sedí. Film jako takový je klasické TV béčko ve kterém se hodně točí na "první dobrou", ruční kamera je jasná věc a GoPro (nebo telefon) poslouží stejně dobře jako jakákoliv jiná kamera. Laciná podívaná tedy z filmu kouká až to není hezké. 1/3 filmu je celkem nudná (to ničemu nepřidá), pak se soukolí rozjede a už jen nabírá na rychlosti (ke konci bych možná řekl, že by neškodilo dokonce ubrat :)). Celkově film působí svěže a průměrně, ale rozhodně neurazí. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Gina Carano má charisma, krásně se na ní kouká a z hlediska rvaček nemá s ohledem na svou kariéru v bojových sportech minimálně v ženské kategorii absolutně žádnou konkurenci. Z tohoto důvodu by mě ani nevadilo, že pointa příběhu tady už byla vícekrát než číslice současnýho roku, dokonce bych dělal že nevidím ani při vyslovených pitomostech zejména v závěrečný fázi filmu, ale těžko odpouštím pocit nudy, který jsem při sledování filmu pociťoval pokaždý, když Gina přestala akčnit. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jak jsem čekal – nic moc „akční“ béčko, které ani Gina nespasí; no vlastně, nebýt té, nikdo si to nepustí. Ono ani té akce není tolik, ale zase když je, není zlá. Víc mi vadí pár nelogičností, obzvlášť v závěru, když ho nezabila. # Dostala mě skvělá hláška: „Ve skutečnosti jsem ho nezabil. On jenom spí.“ # [monitor, 5.1, EN sub] # příběh ** | hudba *** | humor – | akce ** | napětí * | pustil bych si znovu ** ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

In the Blood je jednoduchý akční film se zajímavou zápletkou a výbornou Ginou Carano. Jediný co mě u těhle nízkorozpočtovejch akčních filmů štve je ta kamere a ta demence některých postav. Doufam, že Gina se dostanu spíš nahoru k těm lepším akčnim filmům protože si myslim, že ona na to opravdu má :) 60% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo z velké části v Portoriku. (Terva)

Reklama

Reklama