Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do malé vesnice Babovřesky přijíždí mladý kněz. Pro místní vesnické drbny je jeho příjezd velké zklamání, ony si představovaly někoho staršího. Jenže to není jediná novinka. Drbna Horáčková, která dělá místnímu starostovi Stehlíkovi sekretářku, zažije šok. Na úřadu se objeví mladá a krásná Ivana, která se uchází o místo sekretářky. A protože Stehlík má Horáčkové plné zuby, Ivaně místo přislíbí. Jenže ona o práci moc stojí, a tak si před Stehlíkem doslova klekne na kolena. To uvidí Horáčková a dojde k přesvědčení, že se jedná o orální sex. A hned to samozřejmě roznese po celé vesnici. Do Babovřesk přijíždí Hálovi, kteří po smrti stoleté Trudy zdědili lukrativní pozemky se starým domem. Na ně má ale zálusk zdejší starosta a jeho povedený příbuzný. Jenže pozůstalí se rozhodnou, že si dům nechají. Když ho začnou opravovat, zjistí, že tam straší. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Takže keď niekto rieši spoločenské témy tak je vymytá palica? Ano, súhlasím, že to tu nemá čo robiť a preto aj na to kašlem, ale trošku si to s tou reakciou prehnal.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

kapsomut

kapsomut (hodnocení, recenze)

A ty špatné věci byly hlavně ze začátku... 80.tý léta už byla pohodička! :D

na příspěvěk reagoval Croft

kapsomut

kapsomut (hodnocení, recenze)

Bude mi 21 a souhlasím s Croftem! Vím o té době dost... ano děli se špatné věci... to nepopírám. Ale normální člověk, který žil slušně a pracoval, byl v pohodě. Měl jistoty... tedko může člověk "všechno" (haha) a stejně je mu to k hovnu. Támhle si kokot koupí misku za 44 milionů, někdo láhev vína za několik milionů a na druhý straně lidi nemají co jíst, jsou vražděný pro pár korun...

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ty vole politiku tu řešte vymitý palice a nechte si všichni od Croft vysvětlit, že všechno je spiknutí nikdo nic neví jenom ona ví všechno a má na to nezvratné důkazy...Politiku taháte na filmovou datábázi z podobných lidí mám srandu na novinkách CZ ale vidim, že se už přemístili i na csfd, ale tak proč ne žejo je to diskuze k sračkovnímu filmu tak žádnej div, že se na ní řeší sračky :-)

na příspěvěk reagoval Gladiator15, Croft, Deratizer

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Croft

Viac slobody? Ako to môžeš povedať, keď sa ani nedalo poriadne cestovať. Takto si teda viacej slobody nepredstavujem. Mal som síce len dva roky keď režim padol, ale na tom vôbec nezáleží. Aj keby som v tom režime žil a mal sa ako prasa v žite a vedel by som o tých veciach čo sa diali, tak ho jednoducho podporovať nebudem. Takže tu vôbec nejde o to či to mám s čím porovnávať alebo či by som sa prispôsobil. Ja sa mám aj teraz dobre, ale mám proste svoje morálne zásady, takže tak ako kritizujem tento systém, tak by som kritizoval aj ten starý. Nič zložité v tom nie je.

na příspěvěk reagoval Croft

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Co takhle se raději od politizované diskuzi, která je navíc mimo téma, přesunout k rétorické (argumentační...) stránce textu? Tachecí je demagožka, Troška pokrytec, který si rozporuje: nebýt svobody, nemohl by se takto vyjadřovat, ovšem následky - třeba i nedemokratické - si za to ponese sám. Znepokojující je, že jeho čecháčkovství a xenofobie je obsaťena přímo v samotném textu - filmu Babovřesky.

Croft

Croft (hodnocení, recenze)

NoxArt

Ty to vážně nevíš,kolik ti je let? Spousta lidí a já se mezi lidma pohybuji dost často a dokonce  nimi i pracuji, ti dnes řekne jako dobrý, ale svobody a demokracie se bohužel nenajíš (Troška v tom rozhovoru to tak vidí také). Tenkrát by např.lidi rádi cestovali - protože na to byly peníze (nebylo je v mnoha případech i za co jinoho utratit), ale nemohlo se kam se chtělo, dnes je to přesně naopak, můžeš kam chceš, ale peníze na to v mnoha případech nemáš --- jj nejsme jako oni, skutečně ne! Nic o omezování jsem nepsala.

Croft

Croft (hodnocení, recenze)

Hele to znám, takhle mluví většina lidí která nic jiného nezažila a nemá s čím srovnávat, to co slyšela zná jen z televize a ze školy - většinou všechno zcela účelově zkreslené, určitě byses přizpůsobil tomu co tu bylo, stejně ta jak dneska ,nic jinýho by ti taky nezbývalo..Hubu a krok držíš pořád za každého režimu, ale dnes bych řekla že je to v právě v tomhle ohledu ještě horší, tenkrát bylo víc svobody a jistot, ale lidi si to neuvědomovali a chtěli víc ale nevěděli přesně co, až dnes už ví o co přišli kdy se nechali obalamutit havloidama a spol..

a dost politiky, od toho je příslušná tématická diskuze tady:-)

na příspěvěk reagoval Gladiator15

Uživatel Croft smazal svůj příspěvek.

NoxArt

NoxArt (hodnocení, recenze)

Croft , Gladiator15 , LastWalk

Zajímaly by mě konkrétní případy toho, jak je tu člověk omezován a příklady toho, jak nedostatečné množství peněz brání ve svobodě, přičemž v jungli bych takovou věc/výsadu získal zdarma.

---

LastWalk: na to se radši neptej, ještě by ti někdo mohl upřímně odpovědět ;)

na příspěvěk reagoval Gladiator15, Croft

Baxt

Baxt (hodnocení, recenze)

Nin

Děláš správnou věc a s dobrými úmysly, ale obávám se, že tentokrát si probudil ten největší mor ze všech - politickou diskuzi!

na příspěvěk reagoval Nin

Uživatel Nin smazal svůj příspěvek.

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Firebug

Tak si jdi volit to svy zpraseny a lid vykoristujici Top 09, ale bude vas idiotu diky Bohu mene ;-) I s Kalouskem.

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Croft

Ano v  našom systéme to tak bohužiaľ funguje, že kto má peniaze má aj slobodu. Skutočne slobodný človek dnes žije už iba mimo civilizácie niekde v pralese. Čo sa týka režimov, tak v niečom to bolo lepšie, aj ľudia sa mali v niektorých ohľadoch lepšie, ale väčšinou to boli tí ľudia ktorí držali hubu a krok. A ospravedlňovať sociálne výhody bývalého režimu, keď sa tam dialo kopec svinstiev mi príde dosť cynické. Nemám rád súčasný režim, ale ten minulý by som tiež nechcel.

na příspěvěk reagoval NoxArt, Croft

Croft

Croft (hodnocení, recenze)

Gladiator15

To jsem neřekla, ale v některých ohledech bylo prostě daleko líp a svobodněji než dneska, někteří lidi, především ty starší si to už dávno uvědomili, proto KSČM stoupají preference a není to jen díky likvidační politice této vlády. ps: Svoboda jako taková neexistuje. Vždy je jen nesvoboda ideologická nebo ekonomická.S vobodný člověk je jen ten kdo má peníze. To není moje myšlenka, ale světoznámého a uznávaného režisére M. Formana. Kolik skutečně svobodných lidí žije v naší zemi?

na příspěvěk reagoval Gladiator15, NoxArt

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

Holt neznalost historie. A otázky Barbory Tachecí taky byly divné.

Croft

Croft (hodnocení, recenze)

Firebug

Co to víš od demokracii, jen to co ti nakukaj v televizi, tady si ji kažej vykládá po svém a pak tady je parl.demorkcie což je podvod..Troška v tomhle případě měl bohužel pravdu. Je mi smutno z nemyslících blbů..

na příspěvěk reagoval Gladiator15

Firebug

Firebug (hodnocení, recenze)

No ten článek a anketa vedle - fakt síla. Zeman prezidentem a volby vyhraje ČSSD a bude mít koalici s KSČM. Vedlo toho vypadá ten finanční úspěch Babovřesek (a histerie okolo) opravdu nicotně. Demokracie znamená, že o osudu země rozhoduje většina a většina lidí jsou zkrátka idioti... Je mi z toho strašně smutno. Omlouvám se za OT, ale musel jsem to ze sebe dostat.

na příspěvěk reagoval Croft, RedDuck, Deratizer, LastWalk

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

se tím chlubí na svým profilu, kde se mu nad tím pár zvířátek vesele směje a chválí ho, jak je vtipný

Související novinky

Duhová kulička 2015

Duhová kulička 2015

29.04.2015

Lidi dostanete do kina dvěma způsoby: buď natočíte skvělý film, nebo začnete dělat dobrý marketing. Na ZLÍN FILM FESTIVAL se už třináctým rokem valí Duhová kulička – dvoudenní konference ze světa… (více)

Reklama

Reklama