Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do malé vesnice Babovřesky přijíždí mladý kněz. Pro místní vesnické drbny je jeho příjezd velké zklamání, ony si představovaly někoho staršího. Jenže to není jediná novinka. Drbna Horáčková, která dělá místnímu starostovi Stehlíkovi sekretářku, zažije šok. Na úřadu se objeví mladá a krásná Ivana, která se uchází o místo sekretářky. A protože Stehlík má Horáčkové plné zuby, Ivaně místo přislíbí. Jenže ona o práci moc stojí, a tak si před Stehlíkem doslova klekne na kolena. To uvidí Horáčková a dojde k přesvědčení, že se jedná o orální sex. A hned to samozřejmě roznese po celé vesnici. Do Babovřesk přijíždí Hálovi, kteří po smrti stoleté Trudy zdědili lukrativní pozemky se starým domem. Na ně má ale zálusk zdejší starosta a jeho povedený příbuzný. Jenže pozůstalí se rozhodnou, že si dům nechají. Když ho začnou opravovat, zjistí, že tam straší. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Zodiak455

Zodiak455 (hodnocení, recenze)

Tom_Lachtan

zajdi si na diskuzi k Bastardům 3.Tam mele ještě větší sračky a snaží se tam namluvit ostatním že svět je ovládán tajným žido-zednářským sdružením které si naplánovala nadvládu nad světěm ještě ve starověku ;) :D

na příspěvěk reagoval Tom_Lachtan

Tom_Lachtan

Tom_Lachtan (hodnocení, recenze)

Croft

s tím v podstatě souhlasím, ale ten židohalyvůd? To už vážně hraničí s blekotáním stupně jako dávat odpady aniž bych viděl, nebo opakování troškovo slov o americkejch žánrovkách (O;

na příspěvěk reagoval Zodiak455

Croft

Croft (hodnocení, recenze)

Ono stále platí koho chleba jíš toho píseň zpívej, případ Tetsua a většiny novinářů, filmových kritiků a pod, ještě že jej Troška neživí:-) Takhle se musí holt na českého nenáročného diváka a to Troška ví a umí, což mu někteří pochopitelně závidějí. Troška natočí s pohledu kritiků a filmových vodborníků nechutnou sračku, ale zamyslete se nadtím, kdo vám ten termín sračka stále a dokola podsouvá, kdo dal komu právo jakýkoliv film takto označovat kdy ho kolikrát sám ještě ani neviděl, přeci každý máme jiný vkus, každému se líbí někdo a něco jiného. Ale většina lidí jen do zblbnutí papouškuje to, co si někde přečtě od rádobykritiků a nebo co se dozví v televizi. Že český humor upadá o tom žádná (někteří tu dali odpad!, ale zhruba tak na stejné úrovni srovnatelný humor partičky kolem Suchánka a Genzera nebo stále trapnějšího Krause naopak vyzdihují do nebes, no není to k posrání?), už nikdy tu nebudou mistři jako Horníček, Menšík, Sovák nebo Holzmann s tím se také smiřme. Stále ale lepší než většina hemerických sřtíleček, krváků, nesnášenlivých filmů, tendenčních a propagandistických filmů, náboženských filmů, čím nás židohooyllywůůd stále a dokola krmí, aby nás zabavil a my neměli čas myslet na blbosti, prostě a jednoduše naprosto totálně ovladatelnou konzumní společnost,se všemi hrůznostmi, kterých jsme kolem sebe každodenně svědky.  Co je natom však nejhorší? Že většina lidí se tomu zcela dobrovolně podrobuje aniž by něco vůbec tušila. Toto rozklížení společnosti elitám náramně hraje do karet. Lidem co se Babovřesky líbí většinou na na čsfd profily ani nemají (a mnohdy nejde ani o fanoušky Trošky, já například pracovala v jednom nejmenovaném podniku a tam jsme měly čas od času v rámci kultury lístky do kina nebo divadla zdarma, tak proč to nevyužít třeba s přítelem nebo přítelkyní, a takto si troufám říct, že to funguje ve více větších firmách, kdy tam naženou lidi pomalu povinně a ti pak plní ty sály) a pak lidi chodí do kina protože se chtějí bavit tak jim to nezazlívejme a nepomlouvejme je, chtějí na chvíli vypnout, odreagovat se z této na psychiku náročné doby, chtějí něco typicky českého, nechtějí číst titule, ale ono se na ní chodí víc než na multimilionové hemerické sračky a to všechny tyhlety lidi neuvěřitelně sere. Troška a celý jeho ansábl vydělává a to je prvořadé, divák je až někde vzadu), většina lidí to co on vydělá za jedný víkend, nevydělá ani za celý život:-) A vo tom to je, říká se tomu tržní kapitalimus a kdo nepochopil jeho principy je v této demagokracii navždy ztracen:-)

na příspěvěk reagoval Tom_Lachtan, ClimbVibe

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

každej máme jinej vkus (žádnej kritik ani recenzent se neshodne dokonale na všem), jsou pouze rozdíly, že jsou podobné a naprosto odlišné. Takže není na místě sooudit někoho za to, že se mu film líbil či nelíbil. 

Croft

Croft (hodnocení, recenze)

Renomovaný kritik Tetsuo jen tomu filmu správně neporozumněl, jak to není hemerické, a správně intelegtuální tak je to špatné a pak Trošku prznitel české kultury že:-) Ale vidět film vzhledem ke své profesi musel, to musely být ale muka:-) Je ale zajímavé, že podle mě některým ještě větším blábolům a škvárům, naopak nezdravě nadržoval.

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Kiosek

mě je to osobně jedno (taky jsem dal Tetsovi odpad, ale narozdíl of tebe jsme ho viděl), ale jde mi o to, že Tetsuo Babovřesky viděl a nelíbily se mu, tak bys to měl respektovat. On taky nebleje do dizkuzí od např Shawshangu, že si mu dal odpad.

Uživatel Croft smazal svůj příspěvek.

Kiosek

Kiosek (hodnocení, recenze)

Tak jsem si poslechl tu čajovnu a utvrdil jsem si o Tetsuovi názor - bláboly zamindrákovaného hňupa, nic víc - nic míň. Dovolil jsem si dát filmu Tetsuo odpad proto, abyste věděli jaké to je, když Babovřeskům dávají odpad ti, co je neviděli. A  na rozmazání kritika (hovna) není potřeba mít míry jako Fila. Člověk, kterej se ani jednou při tom filmu nezasměje je prostě jinej...

na příspěvěk reagoval Beckett51

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Komické je, jak Vy Kubici jste průhlední. Troška v rozhovoru zehra, ze se točí jen na filmy o stb a psychopatech a ejhle, je to i tady.

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Hej, Kiosek, neznám Tvoje míry, ale jak znám Filu, spiš bych čekal, ze by rozmazával on tebe.

Tom_Lachtan

Tom_Lachtan (hodnocení, recenze)

Kiosek

nechci ti kazirt radost, ale Tetsuo je Kamil Fila, poslechni si rozhovor s ním v čajovně, odkud Troška zbaběle prchl. Jinak vítáme členy producentské stáje i na čsfd, vítejte.

Kiosek

Kiosek (hodnocení, recenze)

Jedno z hodnocení tohoto filmu:

Tetsuo odpad!

Představte si, že máte před sebou hovno a rozmazáváte ho. Jste opravdu důslední a děláte to 133 minut, dokud hovno není rozmazáno úplně natenko a navždy nepřilne k povrchu. Zhruba tak nějak musela vyhlížet práce na scénáři k filmu Babovřesky. Kameňák umocněný v trapnosti na druhou a bez vtipů.

 

Já si taky představuji HOVNO, to hovno se jmenuje TETSUO a já ho rozmazávám. Rozmazávám toho trapného hovňouska až je úplně rozmazaný stejně jako by měli být rozmazáni všichni psychicky narušení jedinci, kteří si hrají na neomylné kritiky a kteří by si občas opravdu měli zašuk.. (pokud má takový člověk s kým) nebo se pěkně podnapít s přáteli (pokud nějaké má), aby zjistili že na světě může být i hezky a veselo, ne se jen utápět v hořkosti u filmů o estébácích, psychopatech, rozvrácených manželstvích nebo Tetsuových oblíbených  a nesmyslných akčních a scifi filmech plných krve a zabíjení. To o něm myslím vypovídá nejvíc...

na příspěvěk reagoval Tom_Lachtan, Beckett51

Bolldar

Bolldar (hodnocení, recenze)

Pěknej, milej filmek pro pobavení. sem tam něco zadrhne, ale kdo by to řešil? Obecní drbárna tak jak jí z malých vesniček známe jak vystřižená z reality. Co k tomu dodat? Kina promítají obden a pořád lidi chodí. A kupodivu jsem neviděl nikoho, kdo by po zhlédnutí vypadal naštvaně nebo znechuceně. buď odcházel jak přišel nebo spokojenej. a smích v sále nechyběl, takže určo nejsem jedinej komu se to líbilo. :o)

NoxArt

NoxArt (hodnocení, recenze)

Je fakt, že u nás je asi možné kdeco :) asi proto to hodně lidí to nepozná, dle diskuzí tam pod článkama

Související novinky

Duhová kulička 2015

Duhová kulička 2015

29.04.2015

Lidi dostanete do kina dvěma způsoby: buď natočíte skvělý film, nebo začnete dělat dobrý marketing. Na ZLÍN FILM FESTIVAL se už třináctým rokem valí Duhová kulička – dvoudenní konference ze světa… (více)

Reklama

Reklama