Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Povedený kratičký survival, který se pomaleji a suchopárně rozjíždí, ale jakmile nabere točky, drží diváka v napětí a slušném pocitu nejistoty. Vzhledem k tomuto je asi i na škodu, že tvůrci nějakou to čtvrthodinu nepřidali, protože konec, jak je realizován, není zcela uspokojivý. Pro mě kvalitativně srovnatelné s letošním Welcome to Harmony. Letos rozhodně kus z toho dobrého. Kdo má rád postapo, bude spokojený. 80% ()

KeithMaxwell 

všechny recenze uživatele

Možné spoilery. První hodina buduje skvělou atmosféru aby jí posledních 20 minut totálně posralo, u konce sem si připadal jak při sledování trapného zombie hororu (skákající nakažené děcko wtf) a ani zde se bohužel nedočkáme snesitelné děcké postavy. Ale za skvěle vypadající vojáky a super uvodní hodinu slušné 3* ()

Reklama

Stallone 

všechny recenze uživatele

Tak jako místní expert na žánr horor jsem si povinně pustil i tento. Jsem zklamaný. První polovina filmu je výborná. Atmosféra se buduje, postavy mi byly sympatické a jako divák jsem čekal, jak režisér dobře rozehraný snímek vygraduje ve velké finále. To se ovšem nestalo. Tajemno se postupně vytrácí a divákovi je jasné, kdo ´´dýchači´´ vlastně jsou. Konečné akční finále ve stylu ZOMBIE mě zklamalo. Úplný závěr působí amatérským dojmem. Pokud bych příběh režíroval já, držel bych se tajemné atmosféry až do konce a nepřistoupil bych na ZOMBIE mord. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptický filmy mám rád. A tak jsem byl celkem zvědavej s čím přijde Hidden. Musím přiznat, že film si moji pozornost získal hned od začátku ikdyž se v něm v podstatě prakticky nic neděje a nepřichází s ničím novým. Jenže tohle soužití rodinky v protiatomovým krytu je natočený poměrně dobře. Do krytu proklouzne i temnější atmosféra, dialogy nenudí a herci se svých rolí zhostili taky dobře. Zhruba hodinu si moji pozornost Hidden dokázal udržet. Ale když rodinka vylézá z krytu na povrch , jde to všechno do kopru. Co se dělo pak to už mi mozek nebral. Konec je trapnej až to bolí a v mých očích sráží film níž než by si za první hodinu zasloužil. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vcelku komorný subžánrový zárez, ktorý až na prítomnosť známych hercov a zbytočne komerčný záver pôsobí ako vyložený nezávislák. Síce pomerne dobre zvládnutý, atmosférický a štýlový, ale po väčšinu času obsahovo strohý, repetitívny a zbytočne ukrývajúci priveľa vecí za off-screen oponu. Čo je chvíľu akceptovateľné, ale už aspoň po vychádzke „mimo poklop“ si to samé pýtalo niečo viac. Vo finále sa to samozrejme pokúsi všetko ospravedlniť, ale to mi už paradoxne zaujímavé neprišlo. Vizuálne je to v pohode; tmavé pojatie sa akurát hodí k celkovému tónu filmu, občas síce do oka udrie nejaké to CGI, ale nie je to nič, čo by pokazilo celkový dojem. Z väčšej miery teda spokojnosť, ale z menšej zároveň zase škoda, že sa z toho nepodarilo vykresať niečo lepšie než len bežný prídavok do kvanta veľmi podobných filmov. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama